Filmen 3

Geplaatst door: aries64 op 11-08-22

En zo zat ik dus vrijdag 29 juli wat vroeger dan normaal op Dirk te wachten in "' ons " cafe.

Hoewel het die dag niet echt heel warm was zat ik toch op het terras zodat ik hem kon zien aankomen en na een half uurtje turen zag ik hem en tot mijn verrassing samen met Ronnie aan komen lopen.
Ronnie had een fel blauwe short track broekje aan, je kent ze wel denk ik, dat zijn die super strakke broekjes waar door de billen extra accent krijgen....Heerlijk, dacht ik en mijn pik maakte een vreugde sprongetje.
Dirk stelde ons aan elkaar voor en we gingen zitten en toen onze bestelde drankjes waren gebracht, hadden we het al snel over de plannen van morgen, wel op een wat samenzweerderige toon praten, want er waren meer mensen op het terras en niet iedereen hoefde ervan te weten natuurlijk.
Het viel me gelijk op dat Ronnie er heel veel zin in had en heel ontspannen en open er over was.
Toen Ronnie even drankjes ging bestellen keek ik hem na en vooral naar dat lekkere kontje van hem, lekker ding he' zei Dirk.
Zeker een lekker ding en nu ik hem heb ontmoet en vooral heb horen praten weet ik dat hij ouder is dan hij eruit ziet, zei ik terug.
Toen Ronnie weer aanschoof, zat Dirk net zijn nummer op te noemen en ik belde hem zodat we elkaars nummer hadden.
Zo morgen een uur of 12.00 afspreken, als je dan op de parkeerplaats staat bel je even en dan kom ik je halen anders verdwaal je nog, want het is een wirwar van paadjes en laantjes op dat tuin complex.
Toen onze drankjes op waren namen Dirk en Ronnie afscheid met een Tot morgen en ik bleef ze nog even nastaren en bestelde nog maar een biertje om even mijn pik de tijd te geven om weer te krimpen.
Eindelijk zaterdag en ik was er helemaal klaar voor, nam maar een taxi want het O.V. zat bomvol door de zomer carnaval en er waren meer evenementen. ( goed gepland Rotterdam ) 

Zo ging mijn reis en stuk sneller dan ik gepland had en was al om half 12 op de parkeerplaats, ik belde Dirk en die kwam dus net aanrijden, met een big smile stapte die uit en zei, kon je niet langer wachten?
We liepen naar zijn huisje en inderdaad had ik me rot lopen zoeken, want is knap groot daar.
Even later zaten we aan een biertje en vroeg aan Dirk hoe zijn foon cam werkte, niet daarmee zei Dirk, ik heb een veel beter ding, kom even naar binnen dan laat ik het je zien.
Hoewel de luiken aan de voorkant dicht zaten kwam er genoeg licht naar binnen door de 2 koepels in het dak en het huisje is groter dan het van buiten lijkt.
Kijk zei Dirk en pakte een tablet die op een standaard op het tafeltje stond, hij deed hem aan en dan tik je hierop en het ding doet de rest, super makkelijk, dat kan elke kluns, grijnsde Dirk.
Aha inderdaad dat kan ik zelfs wel, denk ik, reageerde ik terwijl ik de tablet aanpakte, op dat moment hoorde we het tuinhekje dicht klappen en daar was Ronnie. 
We liepen naar buiten en ik filmde hoe ze elkaar een stevige tongzoen gaven, ik keek om me heen want iedereen zou ze kunnen zien, maar zij gingen gewoon door en ik zag niemand dus ik bleef maar door filmen.
Kom ga lekker zitten dan pak ik wat te drinken voor je, zei Dirk en liep naar binnen.
Ik ging ook maar zitten en deed de tablet uit, wat een spannend outfitje heb je weer aan zei ik tegen Ronnie.
Ronnie draaide zich om en schudde met zijn billen, vind je het wat zei hij lachend.
Op dat moment kwam Dirk net naar buiten en gaf een lel op zijn kont, Mmm geil ding.
Kom nog even wat drinken en dan gaan we naar binnen.

Het vervolg schrijf ik heel snel, lieve lezers. xxx
                       

2313 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.