Mijn eerste ervaring

Geplaatst door: eppo op 11-08-22

Ik sliep samen met mijn broer op 1 kamer in een stapelbed, hij boven ik onder, dus elkaar naakt zien was nooit vreemd geweest.

Maar de allereerste keer dat wij seks met elkaar hadden was op zolder, daar hadden we een trein en autobaan in een landschap gebouwd en met verlichte huisjes enzo, als je er over na denkt, was dat een aardig kapitaal. Ik was op zolder ermee bezig dat mijn broer en vriend ook boven kwamen. Mijn broer vroeg of zij even ermee konden spelen en of ik even ergens anders wat ging doen, maar daar had ik geen zin in en zijn vriend zei “laat hem maar joh, we zullen wel geen last van hem hebben”.

Eerst kreeg zijn vriend uitleg hoe je alles moest bedienen en waar je rustiger moest rijden om niet uit de bocht te vliegen. Alles ging goed, toen wilde mijn broer hem laten zien hoe mooi het was als het licht uit was en dat was ook best wel sfeervol. Op een gegeven moment ging er toch een autootje van mijn broer uit de bocht en ik kreeg de opdracht om dat autootje weer op de baan te zetten, want ik was toch de kleinste en kon makkelijker onder die verhoging door, waar alles was opgebouwd. Ik was meestal de klos, dus deed ik het ook om zijn vriend mijn handigheden te laten zien. Alles weer op de rit kruip ik eronder vandaan, hebben mijn broer en zijn vriend zich begeven op een klein bankje, ik vroeg of ik er ook nog bij kon zitten, maar mijn broer was resoluut en zei van niet. Zijn vriend zei, ach joh zo zwaar ben je niet ga maar op mijn knieën zitten. Het was nog steeds donker met een beetje verlichting van de huisjes, dus ik op de tast naar hem opzoek. We hadden alle 3 korte broeken aan, dus het was niet vreemd dat ik zijn blote knieën vond. Ik draaide me om, om op zijn knieen te gaan zitten, maar om mijn evenwicht te herstellen, ging mijn hand naar achteren en daar voelde ik ook geen broek.

Toen kreeg ik argwaan en mijn andere hand ging naar mijn broer, daar voelde ik ook geen broek. Lukt het vroeg mijn broer, nou zei ik, wat zijn jullie aan het doen? Zijn vriend zei tegen mijn broer, doe het licht maar aan hoor, we zijn betrapt, mijn broer gelijk van, als je maar niets dit aan iemand vertelt. Mijn broer deed het licht aan en ik zag een half stijve lul bij hem. Ikzelf had ook wel eens een stijve lul gehad en speelde er wat mee, maar wist eigenlijk wat en hoe. Ik keek nu ook naar onze vriend en die had echt een stijve pik, zo’n grote had ik nog nooit gezien, met wat haar erom. Trek jij je broek ook maar uit zei hij, dan zal ik je wat leren. Best nieuwsgierig en spannend trok ik ook mijn broek uit, er zat bij mij nog geen leven in. Mijn broer en zijn vriend, waren ondertussen al met elkaars pik aan het spelen, heerlijk gezicht 2 van die grote pikken die gemasseerd werden, ik kreeg daar ook wel een stijve van.

Kijk zegt onze vriend nu moet je, je pik lekker goed vast pakken en langzaam heen en weer bewegen, dit geeft je een lekkere tinteling en mijn broer en onze vriend stonden voor me elk hun eigen lul aftetrekken. Mijn broer gebood me doe je shirt ook maar uit en dat deed ik, wist totaal niet waarom, maar onze vriend moest er een beetje om lachen. Maar inderdaad dat aftrekken gaf zeker een lekkere tinteling, eigenlijk door mijn hele lichaam. Ik hoorde mijn vriend zeggen dat het niet lang meer ging duren, zo denk ik er ook over zei mijn broer en bijna op het zelfde moment spoten ze dikke klodders sperma over mijn lichaam, van keel, borst en buik en best wat gekreun erbij. Gatver zei ik, maar onze vriend zei, kom op doorgaan, het is zo lekker. Die tinteling bij mij nam ook steeds meer de overhand en kon ook niet meer stoppen, ik trok door tot alles in mijn lichaam samen kneep en ik ook klaar kwam, ja dit was echt lekker, maar het vreemde was, er kwam bij mij geen sperma, ik schaamde me, probeerde nog wat door te trekken, maar het ging niet en voelde al niet meer zo fijn, alles trok elke keer bij elkaar.

Nou lekker he, zei onze vriend en dat er nog niets uitkomt is normaal, daar ben je blijkbaar nog te jong voor. Was het lekker vroeg mijn broer, als je maar niet tegen iemand vertelt en ik kreeg een doekje om mijn lichaam weer een beetje schoon te vegen. Vanaf dat moment heb ik me voorgenomen om later net zoveel sperma als hun te gaan spuiten.

Ik heb heel wat afgetraind maar een grote spuiter ben ik nooit geworden.

3415 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 36)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.