Filmen 4

Geplaatst door: aries64 op 17-08-22

Onze drankjes waren verrassend (of juist niet)  snel op en binnen begonnen Dirk en Ronnie van het bankje een bed te maken, meer een dik matras eigenlijk en toen dat gebeurd was begonnen ze zich uit te kleden en ik begon met filmen.

Ze waren aan het tongen en ik wilde dat lekkere kontje in beeld, maar Dirk was die billetjes stevig aan het kneden.
Hij heeft niet echt grote handen maar dat kontje was niet te zien zo, toen verdwenen ze uit beeld en moest ik even over de tablet heen kijken en zag dat ze hevig zoenend op het bed waren beland, dus ik op mijn hurken ernaast en door met filmen.
Ze stopten even en Dirk keek mijn kant op en zei met een knipoog, kleed je ook uit cameraman want je zweet als een otter.
Het was inderdaad warm binnen maar dat was niet de enige reden dat ik zweette natuurlijk, hahaha

Zette dat ding op het standaardje en begon me ook uit te kleden en zag Ronnie kijken en Dirk ging al kusjes gevend over zijn buik naar beneden, toen ik mijn boxer uit deed sprong mijn stijve pik de vrijheid tegemoet en ik keek naar Ronnie, maar die lag met zijn ogen dicht te genieten, want Dirk was hem aan het pijpen, EN HOE!
Met stevige lange halen zoog Dirk zijn lekkere pik, ik pakte gauw de tablet en ging er naast zitten, maar zo lukte het niet goed omdat Dirk zijn benen wat omhoog drukte, brutaal kroop ik over Ronnie heen en zo had ik prima beeld op die zalig pijpende Dirk.
Mijn balzak kwam zo boven Ronnie zijn gezicht te hangen en wat ik al hoopte gebeurde, Ronnie likte en zoog aan mijn ballen.
Toch kreunde ik nog wat verrast, vooral toen hij er ook zachtjes in beet, Dirk keek even op en grijnsde en ging verder met pijpen.
Ik voelde Ronnie over mijn borst wrijven en met een hand duwde ik hem naar een tepel, hij begreep de hint en kneep er in.
Ik zakte wat dieper en drukte mijn zak op zijn gezicht, wat een genot Heerlijk.
Dat een knie mijn hoofd raakte, maakte me echt niks uit hahaha dat kwam doordat Ronnie zijn heupen omhoog stootte en hij had mijn tepel los gelaten en drukte Dirk zijn hoofd op zijn paal.
Was hij nu al aan het klaarkomen? Ja dus ik ging wat omhoog en Ronnie hapte kreunend naar mijn ballen en Dirk zoog en slikte zijn zaad, perfect op beeld had ik het en toen Ronnie zijn heupen zakten zag ik hoe Dirk de laatste druppels uit zijn pik perste en oplikte van zijn eikel met zijn dikke tong, Mmmm heerlijke nectar zei Dirk toen hij stopte en op keek.

Wat nu, een korte pauze of wat gaan jullie nu doen vroeg ik aan Dirk.
Niks geen pauze zei Dirk, nu ga ik dat kontje onder handen nemen.
Ik weer van Ronnie af en die draaide zich om, kom hier filmen zei Dirk en gebaarde me achter zich, eindelijk dat kontje in beeld, Dirk trok Ronnie aan zijn heupen wat omhoog en pakte toen zijn billetjes en stak zijn tong er tussen van boven af.
Wat een heel geil gezicht was en wat nog geiler was, toen hij die wat uiteen trok zag ik Ronnie zijn aarsje, wit/rozig van kleur en dat heb ik echt nog nooit eerder gezien en een ZO DAN DAT IS GEIL, vloog mijn mond uit.
Dirk stopte even en ik hoorde Ronnie lachen en Dirk zei, mooi he zo een gebleekt mannenkutje en lachte ook en trok ze nog wat verder van elkaar zodat ik het nog beter kon zien, wel doorgaan met filmen Frans, ik had de tablet van verbazing wat laten zakken zodat ik het beter kon zien en filmde nu alleen het matras hahaha
Dirk ging achter Ronnie zitten en ik ging op zijn aanwijzingen boven Ronnie staan en hij kronkelde met zijn tong tussen Ronnie  zijn mooie billetjes, zo kon ik goed filmen hoe zijn tong er helemaal tussen door ging en af en toe in zijn aarsje ging.
Ik hoorde Ronnie kirren van genot en die schudde af en toe plagend met zijn kontje, maar Dirk had hem stevig beet en ik hoorde hem snuivend en met een soort grommend geluid door rimmen.

Mijn pik was overbodig gezegd misschien al die tijd kei en kei hard en ik was echt boter geil geworden, maar ik kon er niks mee natuurlijk, even overwoog ik om hem brutaal in Ronnie zijn mond te duwen, maar dan kon ik Dirk niet verder filmen.
Terwijl ik zo stond te jonassen, hoorde ik Dirk iets zeggen ( ik verstond niet wat ) en Ronnie kroop onder mij vandaan en dook direct op Dirk zijn pik, die was verrassend genoeg niet eens helemaal stijf maar zag dat met het geile pijpwerk van Ronnie al snel veranderen, Dirk trok zijn pik terug en deed snel een tuigje om zijn stijve pik en ballen en trok het riempje aan.
Dat deed hij echt vliegensvlug en stootte zijn pik weer Ronnie zijn mond in.
Ik filmde ze rondom en zo kon ik ook even weer naar dat geile kontje kijken Jammie jammie, toen ik weer aan de andere kant zat en ik zag dat Dirk zijn pik diep in Ronnie zijn mond drukte en zo stilhield, kon ik het niet laten om even over en tussen die billletjes te strelen, ik keek Dirk aan en die knikte en zei, knijp er maar lekker in hoor.
En dat deed ik al en wreef ook over dat bleke aarsje van hem, Ronnie kreunde van geilheid en Dirk stootte weer verder.

Helaas moet ik hier even stoppen, want moet er vandoor.
Tot binnenkort lieve lezers xxx.                                

1991 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.