Filmen 5

Geplaatst door: aries64 op 21-08-22

Dirk stootte soms fel en diep en dan weer langzaam zijn stijve in Ronnie zijn strotje en ik filmde met 1 hand en wreef met mijn vingers over zijn aarsje en duwde wat plagerig er tegenaan en hij duwde zijn kontje naar achteren.

Brutaal duwde ik harder en een vinger gleed er een stukje in en begon hem wat draaiend te vingeren, doordat ik zo bewoog ging het een stuk lastiger om die tablet goed vast te houden en te filmen.
Dus maar weer met 2 handen dat ding vast houden, Dirk duwde zijn zak in Ronnie zijn mond en ik zag hem gulzig zuigen eraan.
Ik wilde wat achteruit om het beter te kunnen zien, maar Dirk gebaarde dichter bij te komen en ging zelf naar achter en duwde Ronnie zijn hoofd nu mijn kant op en die hapte hongerig naar mijn pik en begon mij te pijpen.
Dirk stond op en liep met zijn stijve richting het keukentje en ik dacht dat hij moest pissen want dat is ook die kant op.
Ik kon niet goed filmen hoe Ronnie mij lekker aan het pijpen was ( alleen zijn achterhoofd zag ik ) dus lag die tablet neer en met een hand op zijn hoofd en een schouder stevig beet begon ik hem nu ook stevig in zijn mond te palen, lekker diep tot mijn ballen erin en dan voelde ik zijn tong nog langs mijn ballen gaan, die knul kan echt zalig pijpen.
Inmiddels was Dirk terug en stond zo even naar ons te kijken, ik moest een beetje draaien van Dirk en de tablet weer pakken.
Ronnie sabbelde intussen lekker door, maar ik kon zo niet echt meer stoten, toen zag ik pas dat Dirk een kuipje boter had gepakt.
Hij haalde er een flinke klodder uit met 2 vingers en drukte dat tussen Ronnie zijn billetjes, dat moest ik filmen natuurlijk en trok mijn pik terug en ging er beter voor zitten en Dirk was net de 2e klodder er tussen aan het smeren en duwde zijn vingers in Ronnie zijn kontje en met zijn duim schoof hij wat boter naar beneden en zo duwde hij steeds meer boter naar binnen.

Die billetjes glommen er van en het was geil maar ook hilarisch om te zien, maar het werkt wel heel goed als alternatief voor vaseline ( wat ik het liefst gebruik ) of enig ander glijmiddel.
Dirk vingerde steeds soepeler en met meer vingers en Ronnie schudde kreunend met zijn kontje, toen zijn vingers eruit en nog een flinke klodder op zijn eikel en zo wreef hij tussen die billetjes, hij trok Ronnie wat aan zijn heupen omhoog en duwde zijn pik voor meer dan de helft naar binnen, wat Ronnie flink deed kreunen.
Dat maakte het filmen een stuk lastiger tot Dirk boven Ronnie gehurkt ging staan en ik achter Dirk ging zitten, perfect zicht had ik toen die pik er helemaal in schoof en Dirk hem begon te neuken, zijn duimen drukten die billetjes uiteen en Dirk vroeg of ik het goed kon zien, ja ja prima neuk maar door zei ik terug en nu begon hij hem met lange rustige halen te naaien.
Ronnie kreunde, Dirk hijgde en stampte zijn pik in hem en ik lag te kwijlen tijdens het filmen hahaha
Na een tijdje zo geneukt te hebben ging Ronnie op zijn rug liggen en kon ik zijn geile koppie zien hij genoot er duidelijk van en ik kon het neuken zo niet goed filmen maar wel hem en zijn stijve paal die door het neuken niet slap werd ( gebeurt bij mij wel als ik geneukt wordt ) ik kon nu makkelijk met 1 hand filmen en besloot om Ronnie eens lekker plagerig af te trekken, daarvoor moest ik wel wat dichterbij en toen ik zijn pik beet pakte voelde ik zijn hand op mijn kont wrijven, Dirk neukte hem in wisselend tempo goed door en ik besloot nog wat verder te gaan en gaf Ronnie de tablet even en boog me voorover en begon hem lekker te pijpen, wat een zalige pik , ik nam hem diep en rolde met mijn tong er om heen en dan weer langzaam terug naar zijn eikel, dan daar weer even op zuigen en dan weer diep mijn mond binnen, een heerlijk spelletje.
Plots voelde ik op mijn hoofd tikken en dat was Dirk, die ging nu op zijn rug liggen en Ronnie boven op hem, zo kon ik achter Ronnie zittend goed filmen hoe hij die pik van Dirk in zijn kleine kontje wurmde, hij zakte er helemaal over heen en begon op en neer te gaan, ik zag Dirk zijn handen over zijn rug gaan en een paar kletsen op die billetjes geven.
Daarna trok hij Ronnie naar zich toe en die kwam wat omhoog en Dirk begon te stoten, steeds feller en sneller en ik snapte dat het nu niet lang meer ging duren, Dirk hijgde als een dravend paard en Ronnie stootte zijn kontje steeds hard naar beneden en vuurde Dirk aan om hem vol te spuiten, toen drukte Dirk met zijn handen op Ronnie zijn heupen dat kontje omlaag en hield hem daar stil, toen ik over de tablet heen keek zag ik hoe ze aan het tongen waren en Dirk schokte nog wat na met zijn heupen en was blijkbaar heerlijk aan het spuiten.

Het laatste deel schrijf ik binnenkort even.
Nu even douchen en afkoelen, hahaha.
Tot gauw lieve lezers, xxx                

1857 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.