Koud, maar hartverwarmend.

Geplaatst door: eppo op 22-08-22

Ik was +/- 20 jaar en seksueel nog niet erg actief met andere, het kon met mij zeg maar nog alle kanten op.
Het was winter, ik had nog niet zo lang mijn auto en wilde genieten van het mooie winterse landschap.
Ik zelf woonde nog in het Westland, maar besloot om naar de Betuwe te gaan.
Daar heerlijk door de besneeuwde bossen gelopen, vind ik heerlijk om lekker alleen te zijn, gewoon lekker je eigen gang gaan.

Na de wandeling weer terug naar de auto om maar weer richting huis te gaan, maar eerst nog maar even tanken.
Ik vond een tankstation in de bebouwde kom, natuurlijk hadden ze hier flink zout gestrooid.
Het tankstation lag dicht langs de weg met een laag bosschage er tussen.
Er stond nog een man te tanken, toen er een sneeuwschuiver met veel te hoge snelheid voorbij kwam en er een sneeuwblubber gordijn over ons heen werd gestort.
Wij zaten onder die natte blubberbende en keken elkaar verschrikt aan.
Bij het afrekenen vertelde wij allebei ons verhaal bij de kassa van de pomp.
Die vrouw had medelijden met ons, maar kon er natuurlijk ook niets aan doen, om het leed te verzachten bood ze ons een kopje koffie aan, 
De andere man zei "bedankt", maar ik woon hier vlak bij" en hij keek mij aan stelde voor om met hem mee te gaan, om daar wat op te drogen.
Het leek me wel een goed voorstel om met hem mee te gaan om me zo ook weer wat te fatsoeneren en even tot rust te komen.

Ik reed achter hem aan, hij woonde inderdaad niet ver van het tankstation.
Dat we binnen waren zei hij trek alles maar uit wat zeiknat is en hang het maar dat op een rekje voor de radiator, dan zal ik even koffie zetten.
Hier twijfelde ik toch nog even, maar zo op de bank ploffen met die natte zooi was ook niet echt een optie.
Dus de natte kleren uit en bleef ik in onderbroek en trui zitten.
Hij kwam met de koffie binnen en zag dat ik het koud had, dat klopte ook wel, ik zat met mijn handen tussen mijn benen en rilde af en toe.
Neem na de koffie straks maar even een warme douche stelde hij voor en dat vond ik een goed idee, want ik had het echt koud.
Na de koffie wees hij me de weg naar boven waar de douche was, het was een ruime ruimte met een wastafel met spiegelkast, wasmachine en droger op elkaar en een douche hoekje met een gordijntje ervoor.
Hij vertrok gelijk weer en ik kleedde me verder uit en ging onder de douche, het gordijntje deed ik achteloos achter me dicht, heerlijk dat warme water.

Het gordijntje was echter niet helemaal dicht en ik zag via de spiegel, tot mijn verbazing dat hij terug was gekomen en zich begon uit te kleden.
Ik kon mooi zien dat hij een mooie pik met haar erom had, maar nog mooier vond ik zijn balzak, wat was die groot en een paar beste kloten erin, later heb ik vernomen dat ze dat lowhangers noemen.
Door dit aanzicht kreeg ik ongemerkt een lichte erectie, ik kon mijn ogen er niet vanaf houden.
Toen zag ik dat hij mijn kant opkwam, misschien had hij mij ook wel gezien, maar ik draaide me snel om en begon me nog even goed te wassen.
Het gordijntje ging even verder open en ik voelde zijn handen in mijn zij, zo zei hij nu is het mijn beurt.
JaJa stammelde ik, maar voor dat ik aanstalten kon maken om plaats te maken, gingen zijn handen naar mij borst en streelde ze lekker, ik stond aan de grond genageld.
Zijn handen gingen naar beneden en kwamen bij mijn schaamstreek uit, nu had ik echt een stijve.
Een hand ging weer naar mijn borst en de ander op mijn ballen en pik, zijn stijve pik voelde ik in mijn bilnaad.
Wat werd ik geil, ik had dit nog nooit meegemaakt, mijn handen gingen naar achter en belande op zijn heerlijk billen.
Hij moet dat ook lekker gevonden hebben, want ik voelde zijn geile pik nog harder worden.
Hij begon me geweldig af te trekken en mijn tepels te strelen en te kietelen, ik was al zo geil dat het niet lang duurde voor ik echt lekker klaar kwam.

Hij pakte me weer bij mijn heupen en draaide me om en dwong me zachtjes om op mijn knieën te gaan en daar zat ik dan met mijn gezicht voor zijn geile pik en ohhh zo'n lekkere zak eronder, daar kon ik niet lang vanaf blijven, dit moest ik voelen.
Hij legde zijn handen op mijn hoofd en duwde deze zachtjes naar zijn keiharde pik, één hand wilde ik perse bij zijn ballen houden, de ander gebruikte ik om zijn geile staaf naar mijn mond te begeleiden en begon hem heerlijk te zuigen en te trekken.
Mijn handen gingen nu weer naar zijn billen, wat was dat lekker om die te strelen en op ritme zorgen dat zijn pik in en bijna uit mijn mond ging.
Ik voelde zijn bilspieren aanspannen, dit duurde ook niet lang, hij kwam met grote stralen in mijn mond klaar, ik had moeite om het bij te houden met slikken, maar dit had ik niet willen missen.
Nu gingen we ons nog even serieus wassen en afdrogen en dronken nog wat koffie in onze onderbroeken in de woonkamer.
We spraken nog even over wat we nu allemaal beleefd hadden, bij het tankstation en onze sex.
Zo kwam ik erachter dat hij 15 jaar ouder was dan ik en net gescheiden en er nu denkt na onze ervaring dat hij wel bi kon zijn.
Al pratend over wat onze ervaringen waren geweest, zag ik dat hij alweer een beste bobbel in zijn broek kreeg en dat ik daar een opmerking over maakte, zei hij dat hij me nog eens wil zien klaar komen en trok zijn onderbroek uit, zodanig dat zijn zijn stijve pik hard tegen zijn buik kletste.
Dit aanschouwend kon ik ook niet anders dan er een stijve te krijgen en dus ook mijn onderbroek uit deed.
Eerst even met onze eigen pik spelen, daarna ging ik op de bank liggen en hij in standje 69 op mij.
Hij begon mij heerlijk te pijpen en ik had een prachtig uitzicht op zijn heerlijke kroonjuwelen.
Ik begon hem ook weer te pijpen en natuurlijk zijn heerlijke ballen te masseren.
Plots stopte hij en ging op mijn bovenbenen zitten en begon mij heerlijk te trekken en ook mijn ballen te masseren, dit hield ik niet lang vol en kwam klaar en spoot mijn sperma tot aan mijn keel, het was niet echt veel maar man wat was dat lekker.
Daarna begon hij zichzelf af te trekken, wat een heerlijk geil uitzicht zo en hij kwam ook vrij snel klaar en met ferme stralen leegde hij zijn zak op mijn buik en borst.
Heerlijk wat een uitzicht zo.

Hij haalde een nat washandje en een handdoek om mij weer te fatsoeneren en een tijdje later ging ik weer richting huis.
Wij hebben verder elkaar nooit meer gezien, internet bestond nog niet en hebben verder ook geen contact meer met elkaar gehad.
Vaak denk ik nog wel aan die tijd en zou het zo weer willen doen, nu ik dit zo opschrijf krijg ik alweer een stijve.

2359 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.