Leuke kennismaking

Geplaatst door: nylongeile-senior op 22-08-22

Ik heb een nylonfetisj, draag graag panty's kousen en ook geile damesslipjes. Het geeft mij een onweerstaanbaar geil gevoel en ik zie het niet graag bij de dames maar zeker ook bij slanke mannen.

Het wind me dan enorm op anderen te zien met  dezelfde fetisj.

Sinds een tijdje gluur ik af en toe op homo.nl en daar werd ik  aangesproken door  Peter. Hij was ook liefhebber van nylons en we hadden leuk chat contact waarbij we wat foto's  van onszelf en onze vrouwen uitwisselden.

Het gesprek werd steeds leuker en we bleken vlakbij elkaar te wonen. We zaten een beetje te vissen wie waar woonde en het bleek op een steenworp afstand te zijn.
Of ik  het leuk  vond kennis maken vroeg hij. Ik vond het best spannend om zo uitgebreid over intieme gevoelens met een wildvreemde te chatten en trok de stoute schoenen en panty aan en fietste naar de afgesproken plek.

Daar stond een leuke gozer en hij nodigde uit naar zijn huis te lopen dat even verderop was. Zijn vriendin werkte en we konden niet gestoord worden.

Na  koffie en de beleefdheden vroeg ik of hij ook nylon aan had zoals hij in de chat had gezegd. Dat bevestigde hij door zijn joggingbroek naar beneden te trekken. Een mooie jarretelpanty en geil kanten slipje en een stijve geschoren  pik kwam tevoorschijn.
Mijn opwinding was groot en mijn pik ook.  Ik trok mijn broek uit  en stond daar in mijn dunne panty.

Zijn handen gingen over mijn nylon benen en steeds net niet mijn lul, ik liet mij niet onbetuigd en begon zijn heerlijke billen en benen te wrijven en vergat zijn inmiddels lekkende lul niet.
Ik wreef het voorvocht over zijn ontblote eikel  en stond achter hem met  mijn lul tussen zijn billen en trok hem zachtjes af terwijl ik met de andere hand zijn tepels kneep.

Ik knielde voor hem en trok het broekje onder zijn ballen waarop ik de druppels uit zijn strakke eikel zag lekken. Mijn god wat geil,  Ik wilde hem dolgraag pijpen en proeven maar ik was toch huiverig. Ik ben gelukkig getrouwd en wil geen risico lopen op het een of ander. En het zou toch alleen maar kennismaken zijn.....  en voor hem was het ook allemaal nieuw.
Ik pakte daarom zijn stijve en smeerde het vocht over mijn tepels, lekker glibberig, en geil gevoel.
Liefst had ik het in mijn mond gehad.

We gingen in de schaarhouding liggen, kruis tegen elkaar  en benen langs elkaars lichaam. heerlijk elkaars nylonbenen strelen en likken. Eigenlijk had er een dubbele dildo tussen gemoeten maar hij had nog nooit was in zijn anus gehad.
Met onze stijve lullen  tegen elkaar duwend en al trekkend spoten we tot slot over elkaars benen en bleven nagenietend nog een  tijdje liggen.

Zou jij meer willen vroegen  bijna tegelijk aan elkaar...... dat antwoord liet zich raden een komt hopelijk bij de volgende afspraak

1806 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.