De hulpvraag.

Geplaatst door: bootwanker op 22-08-22

Al sinds twee jaar ken ik een echtpaar via, via. Het zijn een man en een vrouw. Hij ziet er prima uit en is aardig. Zij is echt prachtig. Ogen waarin je verdrinkt en een prachtig lijf. Ook heel aardig trouwens. Het is dat ik homo ben, maar anders zou ik haar graag neuken. Ik val niet op vrouwen, maar elke keer als ik haar weer zie raak ik in de war van die mooie ogen en het knappe gezicht. Ze zijn veel jonger dan Frank en ik en prima gezelschap. Nou was ik laatst even bij ze op bezoek om even ergens mee te helpen en toen kwam heel onverwachts een hele bijzondere vraag. Frank en ik waren toch homo en wij wisten vast van allerlei datingsites en zo. Ik keek even ietwat verrast want dit had ik niet van ze verwacht. Ik zei dat ze die datingsites gewoon op internet konden vinden. En toen kwam de klap op de vuurpijl. De vrouw wilde een man erbij. Of liever gezegd, ze wilde seks met een lekkere geile man en haar man moest toekijken. Ze hadden die fantasie lang met elkaar besproken en ze dachten dat dat een erg geil seksspel zou zijn. Nou vind ik dat ook wel een geil spel en had natuurlijk al wel eens filmpjes daarvan gezien en ook wel advertenties van mannen die dat wilden. Zij hadden die filmpjes ook wel gezien en het leek zowel de man als de vrouw erg geil. Ze wisten echter geen sites waar dit werd aangeboden. Nou weet ik dat het niet gemakkelijk is om een leuke geile kerel te vinden die dit spel goed kan spelen. Ik legde nog uit dat ze dan onder cuckolding moesten zoeken of zoeken onder de term bull. Nee, nee, het was ze echt niet gelukt.  Ik vroeg of het ook een bi-man mocht zijn en of ze nog bepaalde wensen hadden. Niet zo een, twee, drie konden ze wat bedenken. Hij moest er fatsoenlijk uitzien, netjes, schoon en niet belust op ruige seks. Ik kreeg wat leuke foto’s mee van het stel. In sexy ondergoed en ook naakt. Nu wist ik zeker dat het een enorm mooie vrouw was en dat de man een bofkont was met zo’n mooie vrouw.

Ik zocht hier en daar op sites en schreef wat mannen aan, plaatste wat advertenties met foto’s en wachtte rustig af of er zich wat zou aandienen. Ik kreeg vaak geen reactie en soms hele wilde voorstellen. Uiteindelijk vond ik twee mannen geschikt. De een was hetero en de ander bi. Ze kozen uiteindelijk voor de bi-man. Hij heette Dirk. Ik liet het maken van een afspraak en zo aan henzelf over. De vrouw vroeg nog of ik niet ook wilde kijken. Dat leek me niet zo’n goed idee.

Na verloop van tijd kwam ik weer bij ze op bezoek en zeiden zowel de man als de vrouw dat ze het geweldig hadden gevonden. Hij had heerlijk met haar gevreeën, haar tieten gezogen, haar kutje gezogen en de man even zijn pik laten afzuigen en haar daarna met zijn dikke natte pik haar goed doorgeneukt. Af en toe de man even betrokken in het spel en daarna nog toegekeken hoe de man zijn vrouw neukte. Het was een heerlijke date geweest en ze waren me erg dankbaar.

Na een poosje nam Dirk weer contact met me op. Ik dacht dat hij nog een keer met het stel wilde afspreken of zo. Maar nee. Hij vroeg of Frank en ik ook in waren voor zo’n spel. Hij was per slot van rekening toch bi. Frank gevraagd en die vond het goed en zag het ook wel zitten.

De eerste de beste zaterdagmiddag kwam Dirk al voor de date. Het was een slanke, goed gebouwde man van een jaar of 45 met donker haar en hele donkerbruine ogen. En in zijn strakke spijkerbroek zat een bobbel waarvan duidelijk was dat hij niet achteraan in de bedeling had gestaan. Hij woonde niet ver weg en bij binnenkomst begon hij direct met Frank te zoenen en hem overal te betasten. Het duurde maar even of de kleren lagen op de grond. De lijven werden betast, de kontjes gekneed en de tongen verdwenen diep bij elkaar in de mond. Zo, dat was direct al een geil begin en ik voelde mijn pik steeds harder worden hierdoor. Beide mannen waren inmiddels op bed gaan liggen en zaten elkaar intens te strelen en zoenen. Ik had me inmiddels ook uitgekleed en stond met een zeiknatte pik naar het tafereel te kijken. Wat een geil stel zo. Inmiddels begon Dirk al Frank zijn sterretje zachtjes te strelen en een beetje te vingeren. “Ga jij mijn pik en ballen eens even lekker zuigen terwijl ik jouw man een lekkere rimbeurt geef. Frank was al op zijn hondjes gaan zitten, dirk erachter en ik onder Dirk. Ik zag hoe Dirk zijn tong zich diep tussen Frank zijn billen drong en aan het gekreun van Frank te horen was Dirk al goed bezig om dat kontje nat en open te likken. Ik lag onder dirk en zijn pik werd diep in mijn mond geperst. Een heerlijke dikke pik en dikke natte eikel neukten mijn mond. Ik kan wel heel wat hebben, maar deze pik was van een mooi formaat. Niet te groot en niet te klein. Een lekkere geile pik. Daarna waren de ballen aan de beurt en moesten deze om de beurt worden gelikt en gezogen. Dirk was even opgehouden met rimmen en zei: “Zo, nu zul je eens zien hoe deze dikke volle zak jouw man eens heerlijk vol gaat spuiten, ga jij maar onder Frank liggen zodat je het goed kunt zien en ik af en toe nog even aan mijn pik kunt zuigen” En toen ik onder Frank lag zag ik hoe Dirk zijn dikke natte eikel langzaam bij Frank naar binnen liet glijden. Wat een geil gezicht van zo dichtbij. Ik genoot ervan dat Dirk mijn Frank zo heerlijk aan het verwennen was. Ik was trots op mijn lekkere geile man en genoot van hun geile spel. Dirk zijn pik gleed op den duur tot aan zijn ballen naar binnen bij Frank en het leek wel of hij probeerde zijn ballen tegen Frank zijn kontje te pletten. “Man, o man, wat heb jij een geile neukkont. Ik ben jaloers op je man” En toen trok Dirk zijn pik terug uit Frank zijn neukhol en perste hem bij mij in de mond. Ik proefde hun geiligheid en zoog gretig aan Dirk zijn pik. “Oh, oh, ik moet heel nodig pissen en volgens mij hou jij daar wel van” zei Dirk tegen mij. Ik zei dat Frank dat niks vond, maar dat we wel even naar de badkamer konden gaan daar voor als intermezzo.

In de badkamer zat ik nog maar net op mijn knieën of de eerste pisstraal spoot al over me heen. Het stopte abrupt. Dirk zag twee paar laarzen in de badkamer staan en pakte die op en trok een paar aan en zei dat ik het andere paar aan moest trekken. “Ik zie dat je wel vaker pisspelletjes in de badkamer doet.” Ik moest gaan liggen en terwijl hij over me heen piste bewerkte hij met een laars mijn pik en zak. Heerlijk geil spoot hij zijn warme pis over me heen en glibberde met de natte laars over mijn pik en zak. Hij moest inderdaad enorm nodig en piste mij flink onder. Toen hij klaar was moest ik gaan staan en zijn laarzen vol pissen. De ene gaf hij aan mij en de andere hield hij vast. “Opdrinken” was het commando. Nou vind ik dat soort dingen wel geil. Die laarzen staan niet voor niks in de badkamer. Mijn pik stond strak uit van geiligheid. Ik begon langzaam uit de laars te drinken terwijl Dirk de andere laars langzaam over me leeg goot. Ik wilde me eigenlijk wel klaar trekken tijdens dit spel, maar dat werd mij verboden. Dat was niet de bedoeling. Toen beide laarzen leeg waren spoelde hij ze even af en trok ze weer aan. “Vind Frank vast wel geil als ik die aan hou”  Dirk ging terug naar Frank en ik ging me even snel afspoelen onder de douche.

 

Toen ik terug kwam waren beide mannen al weer volledig in elkaar opgegaan. Frank vond het blijkbaar geil dat Dirk de laarzen had aangehouden, want terwijl hij Dirk zijn pik en zak zat te masseren reed hij met zijn pik tegen de laarzen aan. Maar dit had Dirk niet in gedachten en na even te hebben getongd met Frank viel hij aan op Frank zijn kontje en begon die uitgebreid en diep te likken en zuigen. Ik likte even aan Dirk zijn lekkende pik. Heerlijk die gladde, dikke en natte knop af te likken. Net toen ik beginnen wilde om daar eens lekker aan te zuigen trok Dirk hem terug. Frank werd op zijn rug gelegd op met zijn kontje op de rand van het bed en met de benen op Dirk zijn schouders. Dirk stond naast het bed en langzaam en voorzichtig liet hij zijn pik bij Frank naar binnen glijden. “Lik jij Frank zijn pik maar, dan kun je intussen ook goed toekijken hoe ik Frank een geile neukbeurt geef.” En terwijl ik Frank zijn pik likte zag ik hoe Dirk zijn dikke natte pik Frank  diep doorploegde. Frank kronkelde en kreunde van genot. Dit was voor ons weer aanleiding om nog beter ons best te doen. Ik zoog flink aan Frank zijn pik en Dirk had inmiddels zijn tempo opgevoerde en ramde zijn pik hard en diep in Frank. Frank vond dit alles zo geil dat hij zomaar in mijn mond afspoot met dikke klodders. Toen ik aan Dirk liet zien wat ik in mijn mond had kwam hij ook kreunend en zuchtend klaar. Het was blijkbaar veel wat hij afspoot want hij bleef maar doorkreunen en zachtjes doorstoten. Toen hij zijn pik uit Frank terugtrok zag ik hoe dikke klodders zaad uit Frank zijn kontje op zijn laarzen drupte. “Schoonlikken jij”. Ik moest eerst zijn pik schoonlikken en daarna de laarzen. “Nu jij, laat mij maar eens zien hoe je dat voorbereden en volgespoten kontje berijdt. Inmiddels liep het voorvocht in straaltjes uit mijn pik. Ik was enorm geil geworden van dit alles. Dus mijn pik gleed zo in Frank zijn kontje. Heerlijk zo’n openstaand en zaadgevuld kontje. Kun je lang neuken voordat je klaar komt. Inmiddels had dirk nog een vinger door mijn sterretje naar binnen geperst en suisde het overal van de geiligheid. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam oog luidruchtig klaar en viel helemaal verslapt over Frank heen. Ik dacht dat mijn zaad op de grond viel toen mijn pik uit Frank zijn kontje gleed. Maar nee, het viel op een laars van Dirk. En weer was het commando: “Schoonlikken”. Dirk moest wat grijnzen, want hij had nog nooit op deze manier seks gehad en zeker nooit iets met laarzen aan gedaan. Het was een geile date.

2328 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.