Afspraken

Geplaatst door: lurker op 22-08-22

Ik bespreek een aantal zaken in privé-berichten met Wim, eerst via deze site, daarna via whatsApp. Daarna spreken we in een hotel af. Het doel is dat ik op de hotelkamer uit het praten blijf omdat dat het spel kan verstoren. Wim zal zo nu en dan sturen, maar verder niet praten.


Als ik Wim zie aankomen maak ik via mijn telefoon duidelijk dat hij mij kan volgen naar de kamer, want ik probeer nu al niks tegen hem te zeggen. Ik loop voor hem uit naar de lift en laat hem er eerst in, waarna ik ook de lift in stap, de 3 intoets van de 3e verdieping en me met mijn rug naar Wim toedraai. Als de liftdeur op de 3e verdieping open gaat loop ik wederom voor Wim uit naar de kamer en doe de deur open, waarna ik weer eerst hem binnenlaat en daarna pas zelf naar binnen ga.


Zodra ik de deur achter me dichtdoe kijkt Wim me verwachtingsvol aan en dus doe ik al mijn kleren uit, behalve mijn boxer, waarna ik een stap richting Wim zet, nu vlak voor hem staand. Hij zegt "Ogen dicht!" en dat doe ik. Ik voel vervolgens zijn handen over mijn borstkas gaan, waarna hij achter me gaat staan en ook mijn rug betast en daarna mijn billen door mijn boxer heen. Vervolgens krijg ik ook een paar tikken op mijn billen, maar daar blijft het verder bij.


Dan verplaatst hij zich weer naar de voorkant en gaat Wim met zijn handen met mijn tepels spelen. Vervolgens begint hij me te zoenen en twee tellen later tongen we al, terwijl Wim nog steeds mijn tepels betast.


Ik heb binnen de kortste keren een bobbel in mijn boxer en dat voelt Wim ook als hij zijn linkerhand omlaag beweegt. Zodra hij dat vaststelt krijg ik een tik in mijn gezicht met zijn rechterhand. Daarna knijpt de linkerhand door mijn boxer even in mijn piemel en de rechterhand gaat naar mijn schouder om deze omlaag te duwen, waarop ik op de grond ga zitten.


Dan haalt Wim zijn piemel tevoorschijn, opent hij met zijn ene hand mijn mond en met zijn andere hand begeleidt hij zijn stijve naar binnen. Ik heb nog steeds mijn ogen dicht, maar probeer Wim zo goed mogelijk te pijpen zonder daarbij mijn handen te gebruiken. Na een tijdje trekt Wim zijn piemel terug en zegt hij "Ogen open!", waarna ik mijn mond dichtdoe en hem zo snel mogelijk aankijk. Vrijwel meteen daarna word ik in mijn gezicht gespoten.


Tot zover gaat alles zoals afgesproken, behalve dan dat ik van tevoren niet wist dat ik mijn ogen langere tijd niet open zou hebben, maar dat vond ik geen probleem. Wel spannend eigenlijk :-)


Wim stopt zijn piemel weer in zijn broek, haalt een krant uit de tas die hij bij zich heeft en gaat deze lezen, zittend op bed. Op een gegeven moment kijkt Wim over de krant naar mij en dan constateert hij dat ik nog steeds met zijn sperma in mijn gezicht zit, al drupt er zo nu en dan wel wat op de grond. “Braaf” mompelt Wim en hij gaat verder met het lezen van de krant.


Na een tijdje moet ik van Wim overeind komen en mijn gezicht afvegen, ook het sperma op de grond moet ik schoonmaken en als ik daarmee klaar ben moet ik met mijn rug naar Wim toe vlak voor hem komen staan. Hij pakt mijn billen met zijn handen vast en zegt “Wel balen van die afspraak dat je boxer aanblijft, je hebt een lekkere kont dus daar had ik graag gebruik van gemaakt”, daarop kijkt hij mij verlekkerd aan, pakt met zijn handen de zijkanten van de bovenkant van mijn boxer vast en trekt deze suggestief een stukje omlaag en los van mijn lijf, waarna hij loslaat en de elastiek ervoor zorgt dat mijn boxer weer sluit rond mijn lichaam, zij het ietsje lager.


Daarop draai ik me op en kijk ik Wim ondeugend aan, maar dat begrijpt hij in eerste instantie niet, want ik maak geen aanstalten aan zijn verzoek gehoor te geven en mijn boxer tóch uit te trekken. Wat ik wel doe is dat ik, terwijl ik met mijn boxer dus nog vlak voor zijn gezicht sta, heupwiegend ga dansen, zonder dat hij daar om gevraagd heeft, en daarbij draai ik me na een minuutje ook om zodat hij weer naar mijn billen kan kijken. Wim raakt hierdoor in eerste instantie nog meer verward, ik bied mijn billen als het ware aan hem aan, maar de afspraak dat mijn boxer aanblijft lijkt te blijven staan. Vervolgens buk ik helemaal voorover en trek mijn billen uit elkaar.


Wim kijkt nu naar een gat in mijn boxer en na twee tellen heeft hij het door, met beide handen scheurt hij het gat nog een heel stuk groter en vervolgens heeft hij het niet meer, hij komt meteen overeind uit zijn stoel, haalt zijn piemel tevoorschijn en duwt deze in een beweging naar binnen. Ik kreun het uit van deze oprekking ineens, maar dat maakt Wim alleen maar geiler zo lijkt het. Hij stoot met heftige stoten in me omdat de voorgaande scene hem èrg opgewonden heeft gemaakt en ja, hij komt dus ook al snel klaar, iets te snel naar zijn eigen smaak, maar man wat was dit een fijn cadeautje!


Wederom stopt Wim vervolgens zijn piemel in zijn broek en gaat hij weer zitten. Hij zegt “Stoute jongens moeten in de hoek staan met hun gezicht naar de hoek”. Daarop kom ik overeind en loop ik naar de hoek in de kamer die vrij is en ga daar staan met mijn gezicht naar de hoek. Als Wim na een tijdje de krant uit heeft komt hij weer achter me staan, haalt zijn piemel weer tevoorschijn, duwt deze weer ineens naar binnen en zegt “Net kwam ik wel heel snel, de afscheidswip duurt langer” en hij krijgt helemaal gelijk. Wim stoot nu ook beduidend langzamer om zijn hoogtepunt uit te stellen, deze keer duurt het in mijn beleving wel een kwartier voordat Wim voor de tweede keer zijn lading in mijn kont achter laat.


Ook nu stopt Wim zijn piemel weer weg, waarna hij zijn tas pakt richting de deur loopt en nog even zegt “Dank je wel Sander, of moet ik eigenlijk ‘slet’ zeggen?”. Ik geef geen antwoord en Wim loopt daarop de kamer uit. Ik kleed me daarop ook maar weer aan, begeef me richting de receptie, betaal voor de kamer en ga weer richting mijn auto. Wim is al in geen velden of wegen meer te bekennen, we hebben kennelijk inderdaad al afscheid genomen ...

2367 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.