Glazenwassers

Geplaatst door: lurker op 23-08-22

Bij het complex waar ik woon komen de glazenwassers langs op een maandag. Ik werk thuis op maandagen en vandaag is het redelijk warm, dus ben ik slechts gekleed in mijn boxer. Als mijn ramen aan de beurt zijn roepen de twee mannen me naar het raam toe en ik stap zonder na te denken op van mijn werkplek en doe het raam open. Ze geven aan geen koffie nodig te hebben, want dat krijgen ze al overal aangeboden, maar vragen of ze misschien even naar de wc mogen. Tuurlijk mag dat.


Beide mannen klauteren naar binnen, ik wijs aan waar de wc is en eentje gaat er naartoe, terwijl de ander me aan de praat houdt. Als de eerste man van het toilet terugkeert vraagt hij of hij een glas water mag, waarop ik met hem meeloop naar de keuken en een glas aangeef. De ander was echter nog met me in gesprek en dus loop ik weer de hoek om naar hem om het gesprek te vervolgen. Degene die het water op heeft komt even later achter me langs lopen, richt zijn blik op mijn kont en daarna op zijn collega en hij steekt daarbij beide duimen omhoog. De ander knikt instemmend, ook hij heeft mijn kont gezien toen ik wegliep richting de keuken. Hij blijft praten met me, geeft aan dat ze weer verder moeten en het gesprek gaat nog steeds door totdat beide heren weer in de bak geklauterd zijn. Op de vraag wat mijn huisnummer is geef ik dat zonder nadenken en als ze vragen tot hoe laat ik moet werken zeg ik "Officieel tot vijf uur, maar de ene dag ga ik langer door en de andere dag stop ik eerder, het komt niet zo nauw". Beide heren bedanken me daarop en ik doe het raam weer dicht zodat zij het kunnen gaan wassen.


Mijn werkdag vliegt voorbij en opeens gaat om kwart over vier de bel bij de voordeur, ik begeef me daar naartoe, zie door het spionnetje dat het de glazenwassers zijn en doe open, er wederom niet aan denkend dat ik maar één kledingstuk aan heb. Eentje neemt het woord en zegt graag nogmaals van mijn wc gebruik te maken, bij de laatste ramen waar ze schoonmaakten zagen ze niemand binnen en ze wisten dat ik thuis zou zijn, dus vandaar. Ik laat ze weer binnen en degene die het woord nam begeeft zich naar mijn wc, terwijl de ander op de bank gaat zitten. Als zijn collega terugkeert van het toilet neemt hij ook plaats op de bank, ik bedenk me net dat ik misschien ook maar eens moet gaan zitten als de brutaalste van het stel vraagt of ik me om zou willen draaien vanwege 'het uitzicht op mijn kont'.


Ik sta even perplex, maar als ze zeggen dat ze beiden mijn kont vanochtend al gezien hebben bedenk ik dat dat klopt en draai ik me zonder aarzelen voor ze om. Ik kijk zo nu en dan over mijn schouder, maar er gebeurt niks vreemds en dus heb ik al snel geen problemen meer met deze situatie. Dat verandert als de brutaalste vraagt of ik mijn boxer een stuk omlaag zou willen trekken. De opwinding giert door mijn lijf bij dat voorstel en daardoor reageer ik aanvankelijk niet, maar als mijn lijf weer wat rustiger is geworden trek ik, zonder dat het verzoek herhaald is, mijn boxer aan de achterkant inderdaad een heel stuk omlaag zodat de heren nu mijn billen kunnen zien. Nu komt de opwinding van de bank en dat geeft mij ook voldoening.


Na enkele minuten vraagt de brutaalste doodleuk "Mag die boxer ook omlaag naar de grond?". Ik voel me opgelaten bij de gedachte, maar vind het wederom ook een opwindend idee, wel besluit ik me eerst om te draaien en daarna pas mijn boxer omlaag te duwen en op de grond te laten vallen. Dat vinden de heren aanvankelijk oké, totdat de onvermijdelijke vraag komt of ik me weer om wil draaien en dat doe ik uiteraard voor ze. Vervolgens gaan ze gewoon nog een stap verder en vragen of ik mijn billen wat uit elkaar kan trekken. Nu ik toch zover gegaan ben wil ik dat ook wel doen en als ik aan het verzoek gehoor geef komt een van de twee van de bank, zegt "Ik hèb het niet meer", haalt zijn reeds stijve piemel tevoorschijn en begint zichzelf af te trekken.


Door deze situatie ben ik een beetje overdonderd. Ik laat mijn billen los en wil me ook weer omdraaien als degene die nog op de bank zit "Staan blijven!" zegt. Ik twijfel even wat te doen, maar volg deze order uiteindelijk gewoon op, waarna de man die zich aftrekt vlakbij me komt staan en even later klaarkomt op mijn kont. Daarna stopt hij zijn piemel weer weg en gaat weer op de bank zitten. Dan komt de andere man overeind, hij loopt om me heen en zegt kortweg "Zit!" en ja, de vorige keer heb ik naar hem geluisterd, dus ook deze keer volg ik zijn order op. Als ik zit gebeurt er even niks, waarna ik omhoog kijk en zie dat ik vragend aan word gekeken. Als ik mijn handen naar de bovenste knoop van zijn broek breng volgt een goedkeurende grijns. Daarop begin ik de knopen van de halflange spijkerbroek los te knopen en als ik de broek omlaag heb getrokken doe ik daarna hetzelfde met de boxer.


Er hangt nu een mooie en vrij grote stijve voor mijn gezicht en deze pak ik gretig vast. Ik begin eraan te trekken, maar als ik "Pijpen!" hoor weet ik wat me te doen staat. Ik lik een paar keer de eikel en schacht van zijn piemel, waarna ik de eikel in mijn mond neem en begin met pijpen. Na een paar minuten trekt de man zijn piemel terug, zegt "Kijk me aan!" en als ik dat doe schiet hij zijn lading in mijn gezicht, waarna ook hij zijn piemel wegstopt en weer op de bank gaat zitten. Het moet een bijzonder uitzicht zijn vanaf de bank: ik zit met mijn rug naar de heren toe op de grond, mijn boxer rond mijn enkels en hun beider sperma op mijn lichaam.


Dat vinden de heren kennelijk ook, want ze bespreken nu openlijk wat ze nog meer met me zouden kunnen doen. Uiteindelijk bedenken ze dat ze mijn kont willen gebruiken, want ja, die heb ik toch aan ze aangeboden? Ze staan op van de bank, commanderen mij op handen en voeten op de bank te gaan en trekken de boxer van mijn enkels, waarna ik mijn knieën uit elkaar moet zetten en voorover moet gaan liggen, mijn kont nu echt aanbiedend. Degene die reeds op mijn kont is klaargekomen haalt zijn piemel weer tevoorschijn, trekt er een paar keer aan en komt dan bij mijn anus staan. Met wat voorvocht maakt hij mijn gaatje nat, waarna hij zijn eikel er tegenaan zet, vervolgens zijn piemel naar binnen duwt en me rustig begint te neuken. Het tempo wordt langzaam opgevoerd en na een tijdje komt hij in me klaar, trekt terug, stopt zijn piemel weer weg en gaat op een stoel zitten met goed uitzicht op de bank.


Dan komt de groter geschapen man achter me staan, ook hij duwt even later zijn piemel naar binnen en ondanks de oprekking door zijn collega valt het me niet mee deze grotere piemel te ontvangen. Gelukkig heeft hij dit ook door, dus blijft het bij rustig heen en weer bewegen, waarna ook hij na een aantal minuten zijn lading in mijn kont schiet. Daarna stopt ook deze man zijn piemel weg en gaat op een stoel zitten. De mannen praten nu nogmaals over mij zonder mij in het gesprek te betrekken. Ze bespreken hoe ze vanaf het moment dat ze doorhadden dat ik alleen een boxer aanhad een plan gesmeed hebben om bij mij binnen te komen, die boxer uit te krijgen en 'misschien meer', maar dat ze dachten dat die 'misschien meer' eigenlijk al vast stond als ik ze binnenliet en mijn boxer voor ze uit zou doen.


Zelf had ik er niet zo over nagedacht, maar ze hebben een punt. Zodra ik ze binnenliet was het 2 geklede mannen en 1 bijna naakte, je moet dan niet ook nog dat ene kledingstuk op hun verzoek uittrekken, want eigenlijk zeg je dan daarmee 'Ik ben van jullie'. Dit besef is amper tot me doorgedrongen als beide mannen opstaan en nogmaals hun piemel tevoorschijn halen. Degene met de grotere piemel gaat weer bij mijn kont staan en duwt zijn piemel nogmaals naar binnen, de ander loopt naar mijn gezicht, maant me overeind te komen en op mijn handen te leunen en hem mijn open mond aan te bieden, wat ik uiteraard opvolg, me inmiddels volledig bewust van mijn positie.


Ook hij haalt zijn piemel tevoorschijn, stopt deze in mijn mond en begint me langzaam in mijn mond te neuken, waarna de andere piemel in me ook langzaam heen en weer begint te bewegen zodat ik aan beide kanten rustig wordt geneukt. Van de piemel in mijn mond wordt het tempo opgevoerd waarna deze man weer een hoogtepunt voelt naderen. Hij trekt nog even terug en zegt "Bewaar!" en als ik instemmend geknikt heb duwt hij zijn piemel weer in mijn mond, waarna hij klaarkomt en opnieuw terugtrekt. Ik doe daarop mijn mond dicht, maar bewaar het sperma zoals gevraagd. De andere man voert nu toch ook het tempo een klein beetje op, waarna ook hij even later terugtrekt en om me heen loopt richting mijn gezicht. Zonder het te hoeven vragen open ik mijn mond, toon de bewaarde sperma en ontvang daarin de tweede lading. Ik hoor "Slik!" en slik daarop meteen door, daarna open ik mijn mond weer en toon dat ie leeg is.


Beide mannen maken nu aanstalten weg te gaan, ik krijg de vraag "Morgen weer?" en voor het eerst in lange tijd zeg ik iets terug "Morgen kan niet, overmorgen wel". Daarop krijg ik "Nou, tot overmorgen dan, kwart over vier, enne dan open je de deur gewoon naakt hè?", ik knik daarop instemmend maar dat is niet goed genoeg, ik hoor "Tijdens het spel houd je inderdaad je mond, maar als we aan het eind afspraken maken gewoon met twee woorden antwoorden, begrepen?" en antwoord dus met "Ja, meneer". Waarna nogmaals de vraag gesteld wordt "En overmorgen open je naakt de deur?" en ik zeg nogmaals "Ja, meneer", waarna beide heren lachend de woonkamer verlaten en zich richting voordeur begeven.

3175 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.