Onderweg onverwachts gezogen

Geplaatst door: uit1982 op 23-08-22

Het was een zomerse zaterdagavond. Ik was die middag bij een vriend in Oss op bezoek gegaan. Hij had een halfjaar geleden een appartement gevonden om eindelijk op zichzelf te kunnen wonen. Na de middag bij hem doorgebracht te hebben en de avond samen op het terras gezeten te hebben vertrok ik met de auto terug naar huis. 

Ik reed al een tijdje op de A50 in de richting van Arnhem toen ik - na het avondje terras - nodig moest plassen. Bij Arnhem ging ik linksaf naar de A12. Ik nam de afslag naar de eerste parkeerplaats die ik zag: 't Ginkelse zand. De parkeerplaats stond helemaal vol met vrachtwagens en af en toe een personenauto. Helemaal aan het eind kon ik de auto nog net kwijt voor een vrachtwagen die daar geparkeerd stond. Ik zet de motor af, haal de sleutel uit het contact en verlaat de auto. Snel loop ik het groen in naast de parkeerplaats. Na een paar meter vind ik het genoeg, ik open mijn gulp en help met mijn hand mijn slappe pik naar buiten en begin meteen te pissen. 


Doordat ik zo nodig moest, heb ik eigenlijk niet echt op of om gekeken en terwijl ik sta te pissen merk ik dat ik hier niet alleen sta. Rechts van mij, op een meter of 20 van mij vandaan, zie ik het silhouet van twee mannen. Ze hebben mij duidelijk gezien en komen vrij snel op mij afgelopen. Mijn eerste reflex is om me af te wenden en mijn pik te verbergen. De eerste man loopt vlak achter me langs en gaat links van me staan. De ander staat nog rechts van me. Daar sta ik dan met mijn pissende pik in de hand. De man links kijkt uitgebreid naar mijn geslacht. 'Jij moest nodig,' zegt hij terwijl hij onafgebroken naar mijn pik staart. De straal die verlichting bracht is inmiddels opgehouden. Ik wil 'm snel even droogtrekken en wegstoppen. 'Laat mij maar,' zegt de man links en hij voegt meteen daad bij het woord. Hij pakt mijn slappe pik en slaat hem droog. Dan begint hij trekkende bewegingen te maken, op-en-neer. De man die rechts van me stond gaat voor me staan en zakt op z'n knieën, zijn mond op de juiste hoogte. 

Heel kort vraag ik me af waarin in ben beland. Ik sta verstijfd aan de grond genageld en twijfel of ik snel terug moet gaan naar de auto. Mijn pik denkt daar anders over. Ik voel 'm langzaam groeien in de hand van deze vreemdeling. De man stopt met trekken en laat m'n pik los. 'Toe maar,' zegt hij bevelend tegen de man die afwachtend en nederig op zijn knieën zit. De onderdanig man opent zijn mond en omsluit mijn eikel. De warmte overvalt me en zijn natheid doet mijn lijf sidderen van geilheid. Z'n tong vindt zijn weg onder mijn voorhuid en ik voel dat mijn pik in omvang nu snel toeneemt. Hij zuigt nu mijn hele lul naar binnen en zuigt hem groter en groter. Dan trekt hij zich terug. Mijn natte pik glimt in het maanlicht, de aders die de stijfheid voeden liggen aan de oppervlakte en tekenen zich duidelijk af. Een moment stilte en mijn kloppende pik verraadt dat ik nu nog maar één ding wil. De man die naast me staat geniet van het schouwspel en zijn pik hangt nu ook uit z'n broek. Ik twijfel even, maar dan zorgt mijn geilheid ervoor dat ik nu het voortouw neem en met mijn hand de pik van de staande man af begin te trekken. Dat is het teken voor de man om mijn ballen, die door de warmte flink los in de zak hangen, vast te pakken en te strelen. De ballen schuiven heerlijk langs elkaar in de palm van zijn hand. De onderdanige man begint mij weer te zuigen met lange halen en laat me nu doorstoten tot in zijn keel. Hij zuigt 'm goed vacuüm en het duurt door de massage van mijn ballen dan ook niet lang voordat ik moet gaan spuiten. Om niet in z'n keel te spuiten trek ik me terug en begin dan zelf flink door te sjorren. De onderdanige man wil daar echter niets van weten en moedigt me aan om vooral in zijn mond klaar te komen. Ik weet genoeg, laat de pik van de staande man los en pak met beide handen het hoofd van de onderdanige man ferm beet. Dan stoot ik mijn pik bij hem naar binnen en stoot met lange halen mijn pik heen-en-weer tot in zijn keel. De staande man begint steeds feller aan zijn eigen pik te trekken. Zijn trekken en mijn stoten vinden elkaars ritme. Als een geil konijn versnel ik mijn tempo naar het onvermijdelijke hoogtepunt en de staande man glijdt zijn nu natte pik op hetzelfde tempo door zijn samengeknepen vuist. Ik voel dat mijn ballen beginnen te borrelen en wanneer de zittende man zijn hand naar mijn zak brengt om mijn ballen te kietelen kan ik niet anders dan spuiten. De man is geoefend. De ene na de andere straal verdwijnt in zijn mond. De man naast me spuit inmiddels ook straal na straal uit zijn op-en-neer zwiepende harde pik en zijn sperma vliegt sierlijk in het rond. De man laat mijn kletsnatte pik uit zijn mond glijden, ik voel de zomeravond mijn hete pik verkoelen. Wat een vrij gevoel. Dan likt en zuigt hij mijn pik netjes droog en bergt mijn nog steeds harde pik zo goed mogelijk op. We kijken elkaar gedrieën kort aan om de kortstondige verstandhouding dankbaar af te ronden en ieder onze eigen weg te vervolgen. 

Met een licht gevoel in mijn benen, stap ik in de auto, mijn stijve pik klem in mijn broek. stop de sleutel in het contact, start de auto en vervolg mijn weg naar huis. Ik voel met mijn hand nog even aan mijn pik en denk vol geilheid terug aan wat er zojuist gebeurd is. Wow. Hier kan ik wel even op teren...

3730 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.