Een kinky date

Geplaatst door: 04patrick240 op 25-08-22

Het was zaterdagavond en ik was in een geile bui aan het rondkijken op homo chat. In mijn profiel had ik gezet dat ik in was voor een kinky date met blinddoek en bondage. Na een uurtje rondkijken werd ik door een kerel aangesproken, hij stelde zich voor als Hakim en zei dat hij dominant was en bondage ook geil vond maar dat hij zelf weinig spullen had behalve wat stukken touw. We wisselde wat meer informatie met elkaar uit en toen ik het gevoel had dat ik hem kon vertrouwen vroeg ik hem of hij belangstelling had om af te spreken.

Terwijl ik op de knop drukte van, bericht versturen, kwam er nog een vraag van hem, “ben je wel eens gedrogeerd tijdens een date?” Ik antwoorde “NEE, ik heb geen ervaring met een chemsdate en wat voor chems had je in gedachten?” Het antwoordt liet niet lang op zich wachten “XTC”. Nu begon ik hem wel een beetje te knijpen, had geen idee wat er dan met mij zou gebeuren, maar aan de andere kant wond het mij ook wel een beetje op.  Ik had hem ondertussen verteld dat ik de voorkeur had om hem te appen als ik bij zijn huis was zodat hij de voordeur op een kier kon zetten en ik mij binnen zou omkleden en mijzelf zou blinddoeken en in de gang op mijn knieën zou wachten tot hij mij kwam halen.

Weer een bericht nu met zijn 06 nummer, “app mij dan stuur ik je mijn adres”, shit nu was er geen weg terug meer. Toch de stoute schoenen maar aangetrokken en hem terug geapped en snel onder de douche gesprongen, en terwijl het water kletterde hoorde ik een aantal berichten op mijn mobiel  binnen komen.

Één van de berichten, “Trek een geile boxershort aan” precies op tijd want ik wilde mij net gaan aankleden en nog wat bondage toys bij elkaar zoeken samen met een masker en blinddoek. Gelukkig was het niet ver weg en na ongeveer 20min stond ik geparkeerd bij hem in de straat. Ik stuurde hem een app dat ik onderweg was naar zijn voordeur. Een paar huizen verderop in de straat hoorde ik een deur van het slot gaan en toen ik bij het huisnummer aankwam stond de deur op een kier, verder was er niemand te zien.

Ik hing mij jas op en deed mijn schoenen uit, pakte de leren pols en enkelboeien uit mijn tas deed deze om en deed vervolgens mijn masker op. Ik zat op mijn knieën en na een paar minuten hoorde ik de woonkamerdeur opengaan, “zo sletje ik ga zo dadelijk een hoop plezier met je maken” klonk het in de gang. “Mond open” en voor ik wat kon zeggen werd er een pil in mijn mond geduwd “slikken en hier heb je water om hem weg te spoelen” Hij nam mij aan de arm mee naar de woonkamer en liet mij op de bank zakken. Zo wil je nog wat drinken was de vraag, we gaan samen nog even rustig praten, zodat de XTC in kan werken en dan gaan we straks naar boven toe. Er werd nog een keer gevraagd wat ik wel en niet wilde en wat hij zelf erg geil vond. En toen waren de 20 min om en gingen we naar boven toe, ik merkte nog maar weinig van de XTC.

Eenmaal boven moest mijn shirt uit en werd ik met mijn armen en benen wijd op mijn rug vastgebonden. Toen kwam hij op mijn buik zitten en boog zich over mij heen en begon mij geil te tongen iets wat hij erg opwindend vond om te doen. Mij verzetten had weinig zin hij had mijn kaak op een dusdanige manier vast dat protesteren weinig zin had. Toen ging hij verzitten en duwde zijn pik in mijn bek, “zuigen slet, zorg dat hij goed stijf wordt” Er was weinig voor nodig om zijn paal hard te krijgen en toen het hem te lekker begon te worden trok hij zijn stijve pik uit mijn mond. Hij begon met het los knopen van mijn broek maar deze kon hij niet naar beneden krijgen omdat mijn benen wijd vastgebonden waren. De enkelboeien werden even losgemaakt en mijn broek werd van mijn kont gesleurd en nog voor ik kon wennen aan het gevoel dat mijn benen los waren werd op hardhandige wijze eerst mijn linkerbeen wijd getrokken en weer vastgezet gevolgd door de rechter. Dit gaf zo`n machteloos gevoel dat ik een stijve pik kreeg en mijn boxer op een tent begon te lijken.

“Zo het ventje vind dit dus geil” en plotseling werd er hard ik mijn pik geknepen, gevolgd voor tedere strelingen over mijn boxershort. Nu voelde ik mij langzaam zweverig worden in mijn hoofd, plotsklaps was ik weer bij de les. Ik voelde een brandende sensatie in mijn linker tepel en direct gevolgd in mijn rechter en op mijn buik , ik gaf een brul en weer op mijn tepels, er werd kaarsvet op mij gedruppeld, pfffff

Dat gegil vinden de buren niet zo fijn werd er geroepen en voor ik een weerwoord kon geven werd er een gag in mijn mond geduwd. Mijn kaak werd weer vastgepakt de gag ging er weer uit en werd verwisseld voor zijn geile tong, “ja het is eigenlijk zonde om dat lekker bekkie af te dekken maar het moet wat stiller” en de gag ging er weer in en werd vastgezet. Weer kaarsvet op mijn buik maar nu dichter richting mijn pik, ik lag al te kronkelen maar kon met geen mogelijkheid weg komen. Shit hoe heb ik mij in deze situatie gemanoeuvreerd. Het gestolde kaarsvet werd van mijn lijf gepeuterd en soms met een haartje. Mijn pik was dekking gaan zoeken en lag weer veilig plat onder mijn boxer.

Ik lag rustig wapp te worden van de X en hoorde gerommel om mij heen van laadjes die open en dicht gingen en van dingen die op het bed gegooid werden. Ik was erg benieuwd wat hij aan het doen was maar omdat ik een rubber masker met alleen een mondopening en 2 kleine neusgaten op had zag ik geen moer. Ik hoorde hoe hij latex handschoenen aan deed en toen weer op het bed kwam zitten en voelde iets over mijn buik gelegd worden. Nu rook ik de latex van dichtbij en werd mijn gag uitgedaan en mijn masker open geritst en afgedaan. Voor mij zat Hakim in een blauwe dokters outfit met een operatie masker en haar cover op en op mijn buik lag een blauwkleedje met een opening erin en in 1 hand had hij iets dat leek op een scalpel. Zo Dokter Hakim gaat je zo dadelijk opereren je hoeft je verder geen zorgen te maken en met dat gezegd te hebben deed hij mijn masker weer terug op. Riste die dicht en voor ik verder kon tegen sputteren zat de gag er ook alweer in.

Ik werd gek van het idee wat hij aan het doen was, maar kon geen kant op hij merkte dat ik begon te flippen en stelde mij gerust en toen voelde ik iets over mijn buik glijden het leek op de scalpel. Hakim was helemaal in zijn wappie trance en speelde het spel van doktertje nog verder door. Ondertussen had ik doorgekregen had het een spel was, maar je mag best weten dat ik opdat moment even niet meer wapp was en ik peuken scheten, waar ben ik nu weer in beland.

Het kleedje werd van mijn buik gehaald ik hoorde hoe de latex handschoenen uitgetrokken werden en toen werd het even stil en wat gestommel op de trap. Zo sletje ik ben nog niet klaar met, was het en hij kwam naast bij op het bed zitten, de gag ging uit en zijn geile tong vond zijn weg naar binnen en met dat liep er ook een vloeistof mee mijn mond in, mijn kaak werd hardhandig vastgepakt en er weer wild getongd. Hij stopte met tongen en zij streng slikken slet, je moet blijven drinken. Mond open, en er werd weer een pilletje in mijn mond geduwd, ik wilde protesteren omdat ik totaal geen ervaring had met xtc en ik geen besef van tijd had en dosering. Niet zeuren slikken hier heb je water. Ik wilde hem zeggen dat ik eigenlijk geen chems meer wilde en dat ik nog wapp was, omdat ik dacht dat hij mij te veel zou geven of dat ik straks nog wapper was en ik totaal aan hem overgeleverd was. Maar daar kreeg ik geen kans voor, de tong werd weer naar binnen geduwd, hmmm je kan heerlijk tongen was het en gelijk werd de gag weer in gedaan. Hij verliet de slaapkamer om te gaan plassen en kwam ongeveer 10 min later terug wat voor mij een uur leek. Zo en nu ga ik een echt sletje van je maken, zei hij bij terugkomst in de slaapkamer. Weer werd er gerommeld in laadjes en toen werden mijn benen weer los gemaakt ik vroeg op ik helemaal los mocht om ook even naar de wc te gaan en gelijk nog wat water te drinken want die xtc zorgen wel voor een droge bek. Toen ik op de tast terug bij de slaapkamer kwam werd er iets over mijn hoofd gedaan en moest ik iets aantrekken, mijn boxer werd in één ruk van mijn reet getrokken en ik werd op bed geduwd. Mijn armen werden weer met de leren boeien vastgemaakt en toen ik dacht dat mijn benen ook vastgemaakt zouden worden werd mijn voet in een broekspijp gedirigeerd en daarna de ander, het voelde aan als lycra en zat strak rond mijn benen, kom op je kont omhoog, en vervolgens werd het broekje tot mijn middel opgetrokken. Nu werd mijn linkerbeen hardhandig vastgepakt en met geweld richting de leren enkelboei getrokken en vastgezet gevolgd door de rechter. Door de ruwe aanpak werd mijn pik hard onder de strakke stof, twee handen gingen langs mijn benen over de gladde stof richting mijn kruis en dit was zo`n geil gevoel dat mijn pik nog harder werd. Je bent een echt sletje, was het, en ik ga je straks verhuren en jij gaat voor mij geld verdienen. Jij gaat straks braaf mijn klantje bedienen, slet. De gag ging weer uit en voor ik wat kon zeggen werd ik weer getongd. Hakim kroop weer dichterbij en stopte met tongen maar hield mijn kaak hardhandig vast en duwde zijn pik in mijn mond, zuigen als een goed sletje, was het.

Doordat ik net naar de wc was gelopen en het bloed wat meer stroomde kwam de xtc goed binnen en werd mijn mond weer droog. Hakim had dat al gemerkt met het tongen en bood water aan. Ik kreeg even de kans om wat bij te komen zo zonder gag. Zijn handen gingen weer over het gladde lycra en stopte bij het kruis plots scheurde hij het kruis open en voelde hij aan mijn pik en ballen wat erg geil was en mijn pik begon te steigeren, Ja dat vind het sletje wel lekker hé? Ik kreeg nog een slok water en de gag ging weer in, er werd een touwtje rond mijn ballen geknoopt waardoor mijn pik nog harder werd. Toen voelde ik iets kouds tussen mijn bilnaad en probeerde een vinger de weg in mijn kontje te vinden, toen weer wat kouds en 2 vingers. Ik lag helemaal wapp vastgebonden en kon geen kant op en die vingers wisten maar van geen ophouden, ik werd gek van geilheid en wilde graag meer voelen en toen voelde ik iets anders tegen mijn sterretje duwen en langzaam schoof er een dildo in mijn ass ik kreunde het uit wat Hakim alleen maar geiler maakte en door bleef gaan erin en er weer uit en weer terug erin en nu dieper. Ik was net een beetje gewend aan de maat te toen ging hij er weer uit en toen ik dacht dat hij hem er weer in ging duwen merkte ik pas dat hij de dildo gewisseld had voor een maatje groter. Ik had nog niet zoveel ervaring met assplay en toen de eikel van de dildo door mijn kringspier floepte dacht ik dat ik door het plafond ging. Rustig sletje anders maak je de buren wakker en als de buurman aan de deur komt zal hij je willen neuken ook. Door de inspanning werd ik nog wat wapper en de dildo ging langzaam dieper en dieper en in en uit wat nog wel een dingetje was maar het werd wel steeds lekkerder. Op den duur waren we beide uitgeteld ik werd losgemaakt en mocht mijn masker afzetten en Hakim ging beneden wat te eten en drinken halen en ondertussen keek ik rond opzoek naar dingen die ik gevoel had en niet thuis kon brengen. De 2 dildo`s lagen nog op bed en ik kon het niet laten om de kleinere nog eens in mijn kontje te duwen, hmmm wat gleed die er lekker in, toch die grotere ook nog eens proberen mmm maar het lukte zodra de eikel erdoor was voelde deze ook heerlijk aan en zonder dat ik het gehoord had stond Hakim in de deuropening, je bent een onverzadigbaar geil sletje weet je dat, je hebt straf verdiend.

Gelukkig voor mij zijn we een paar uur gaan slapen en toen we wakker werden en ik geen last had van de x ben ik naar huis gereden.

2397 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.