Hoe Bram een echte Man werd deel-3. Geven (TOP)

Geplaatst door: hans492 op 25-08-22

Hoe Bram een echte Man werd deel-3. Geven (TOP)

Dit  is deel 3 van een trilogie Het verhaal bestaat dus uit drie delen. Afzonderlijk lezen kan ook. Het verhaal heeft zoals in de meeste verhalen van mij een kern van waarheid.

1 Bram de jongen met de dikke brillenglazen (6 juni 2022)

2 Hoe Bram een echte man werd, Ontvangen (Bram als Bottom) 17 augustus 2022

3 Hoe Bram een echte man werd, Geven (Bram als Top) Slot   25 augustus 2022                      

We hadden we de laatste sessie ingepland om van Bram een echte man te maken. Hij had hiervoor wat huiswerk van mij meegekregen om hem zo goed mogelijk op zijn TOP rol voor te bereiden. Een week geleden had ik samen met hem het Bottom ritueel ondergaan om van hem een echte man te maken. Dat was ongekend mooi geweest. Geen platvloerse seks maar echte tedere liefde tussen twee mannen. Ik had hem toen verteld dat de liefde tussen mannen kan bestaan uit ontvangen en/of  geven (top of Bottom) en dat hij voor zichzelf moest ontdekken wat voor hem het  fijnste was. Omdat de eerste sessie nogal heftig was en dit veel teweeg kan brengen bij zo’n jonge knaap had ik een pauze van een week voorgesteld zodat hij zich op zijn rol als top voor kon bereiden. Vanzelfsprekend stuurde Bram mij in die week veel berichten met vragen en probeerde ik hem zo goed mogelijk voor te bereiden op de laatste sessie van deze prachtige mannen ceremonie zodat Bram hiervan zij hele leven veel plezier aan kan beleven. En ik natuurlijk ook haha.

Bram zijn ouders waren op vakantie en hij had mij uitgenodigd bij hem thuis. Hij woonde in een statig landhuis ergens achteraf. Ik parkeerde de auto een beetje uit het zicht achter het huis en hij kwam direct al enthousiast als een jonge puppie aangelopen. Eindelijk gaat het dan gebeuren meneer zei hij. Ik denk er de hele week al aan. Ik gaf hem een stevige knuffel en hij drukte zich lekker tegen mij aan en in zijn korte broek kon ik al wat voelen groeien. Ik kreeg eerst een rondleiding door het grote huis en hij liet me trots zijn kamer zien waar allerlei computers en servers stonden te zoemen.  Hij legde me het een ander uit over hacken maar ik begreep er lang niet alles van. Of hij het snapte pakte hij mij bij zijn hand en zei. ‘Hier bent u natuurlijk niet voor gekomen’. Kom mee!. Hij nam me mee naar de slaapkamer van zijn ouders die hij heel romantisch had omgetoverd tot een prachtig liefdesnestje. Enigszins verrast keek ik rond hoe prachtig hij dat had gedaan en hij zette een leuk romantisch muziekje op wat de sfeer ten goede kwam. Zullen we eerst in bad samen vroeg hij, en hij nam me mee naar een enorm tweepersoons bubbelbad wat hij al gevuld had met heet water en heerlijk geurend badschuim. We kleedde ons zeer langzaam tegen over elkaar uit en onze inmiddels half stijve lullen floepte uit onze boxershirts en samen stapte we het bubbelbad in. Bram, zei ik , ik ben onder de indruk hoe je dit hebt voorbereid. Ik laat me verassen wat je nog meer voor mij in petto hebt. ‘ Dat Komt helemaal goed meneer. Ik heb mijn huiswerk goed gemaakt. Zei Bram lachend. Nu dat had ik in de gaten. Ik vind het soms ook wel fijn als een andere man het initiatief neemt en tenslotte was dit deel 2 van de test en ging ik deze keer ontvangen. En mij als Bottom laten gebruiken.

Toen we in bad zaten keek hij me verliefd aan door zijn grote bril en streelde me over mijn dijen. Mag ik u eens pijpen vroeg hij. Daar fantaseer ik ook wel eens over maar heb dat nog nooit gedaan Ik ging gelijk voor hem staan en zei, natuurlijk lieve jongen en bood hem mijn inmiddels stijve lul aan. Ga je gang Bram. Een beetje onwennig nam hij hem tussen zijn lippen en begon er aan te likken. Ik gaf hem een paar aanwijzingen en gaandeweg ging het hem gemakkelijker af. Lekker met je tong daar. Even met je tong in mijn plasgaatje, ja zo doe je het lekker. Beetje dieper in je mondje, hoofd wat naar achter zodat hij diep in je keeltje kan. Bram is een snelle leerling en een natuurtalent en had alles zo onder de knie. Nu even stoppen Bram want anders kom ik klaar, Je doet het zo lekker. We stapten uit bad en droogden elkaar zorgvuldig af. Bram had bodylotion van zijn moeder gepakt en begon me helemaal in te smeren . Ik onderging het als een kleine jongen en bleef staand genieten hoe hij zorgvuldig insmeerde en daarbij wel heel veel extra aandacht aan mijn pik besteedde. Daarna pakte hij mij bij de hand en nam me mee naar de slaapkamer van zijn ouders waar hij mij vroeg om op mijn buik op het grote bed te gaan liggen. Daar begon hij me van top tot teen liefdevol te masseren. Toen mijn billen aan de beurt waren voelde ik ineens wat koud glijmiddel er tussen lopen. En mijn kutje werd voorzichtig verkend met zijn vingers. Ik geloof nu wel dat u klaar voor mij bent. Zei Bram als een volleerde top. Ja dat geloofde ik zo langzamerhand ook wel. Ik wist niet meer hoe ik het had van geiligheid.

Hij kwam nu bovenop mijn rug liggen en gleed gemakkelijk in me met zijn grote stijve lul. In een stevig tempo begon hij me nu met veel passie te neuken. Ik moest me goed vast houden want anders beukte hij mij gewoon van het grote bed af. Hij neukte mij in een waanzinnig tempo met een groot uithouding vermogen. Ik was nog nooit zo goed doorgeneukt. Wat was dit fucking geil. Ondertussen zag ik sterretjes. Het duurde dan ook niet lang of ik voelde zijn warme jongens zaad met kracht en onder luid gekreun in mij spuiten. Heerlijk zoals deze jonge top mij gebruikte.

Terwijl ik hier van lag na te genieten hoorde ik ineens een zoemend geluid. Ik keek even achterom en zag Bram met een enorme grote vibrator. Zo’n grote had ik nooit gezien lat staan zo’n dikke lul. Volgens mij bestaan die niet eens in het echt. Bram grijnsde van oor tot oor en zei ‘even van mijn moeder geleend’. Ik schrok ervan maar vond het ook wel erg geil idee tegelijk. Wel voorzichtig hoor vroeg ik met een piepstemmetje. ‘Dat komt goed’ Zei Bram. Ontspan en geniet er maar van. Na veel getril en nog wat extra glijmiddel vermengd met zijn jongenszaad wat nog rijkelijk uit mijn kutje stroomde Was het voor mij mogelijk om mij op een gegeven ogenblik zodanig te ontspannen dat de enorme vibrator er beetje bij beetje in gleed. Ik snakte naar adem en was nog nooit zo goed gevuld geweest. Wat was dit geil zo’n enorme vibrator in mijn mannenkut. Ik had niet gedacht dat dit überhaupt mogelijk was. Ik snakte naar adem en had dit nog nooit eerder meegemaakt Ik voelde het zalige getril door mijn hele lichaam en vooral mijn prostaat kreeg een zodanige massage dat die helemaal leegstroomde. Slierten voorvocht dropen er uit. Gelukkig had ik uit voorzorg al een handdoek onder mij gelegd anders had hij vast een probleem  gekregen met zijn moeder. Bleek dat de vibrator ook nog met een app bestuurd kon worden en Bram zat wat op zijn smartphone te rommelen en dat ding begon aan alle kanten mijn mannenkutje van binnen een mijn prostaat extra te masseren totdat ik zowat bewusteloos raakte. Ondertussen kwam hij bovenop mij liggen en hield me stevig vast zodat ik geen kant op kon. Het duurde niet lang totdat ik minuten lang achterelkaar klaar kwam. Stop stop stop.. alsjeblieft Bram ! gilde ik.. waarop Bram uiteindelijk de reuzenvibrator met de app stilzette. Net op tijd want ik denk dat ik anders echt bewusteloos van genot was geraakt. Het was wederom een ongelooflijk orgasme zoals ik nog nooit in mijn leven had ervaren. Ik draaide me om en hield hem stevig vast. Zo bleven we nog geruime tijd liggen en hij had al weer zo’n harde lul dat hij me nog een keer flink doorneukte. Oeff wat een ervaring was dat zeg. Ik zag gewoon sterretjes nadat hij uiteindelijk onder luid gekreun mij voor de tweede keer volspoot. Hij bleef daarna wel een half uur uitgeput bovenop mij liggen. Ik hield hem stevig vast en wilde dat dit moment voor eeuwig zou duren. Na een half uurtje kwamen we allebei weer een beetje tot onze positieven en gingen samen in het bubbelbad zitten nagenieten. Bram toverde tot mijn verassing nog even een fles ijskoude champagne tezamen met twee glazen tevoorschijn. En met een glas bubbels in de hand vroeg hij ‘en ben ik nu helemaal geslaagd meneer”

Bram zei ik’ Nu geen ge-meneer meer voor jou. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Heerlijk was het. Je bent nu 100% een echte man der mannen. Bram glunderde van oor tot oor en zei dank u wel meneer.. ehh ik bedoel Hans en gaf me een dikke lange tongzoen. Oh ja u we hoeven de rommel niet op te ruimen hoor. Ik heb een werkster die elke dag langskomt. Ohh dat is chill  Bram. Hoelang blijven je ouders eigenlijk weg. Nou duurt nog wel even zei Bram. Ze hebben een sabbatical van 3 maanden opgenomen en zijn op wereldreis. Ze willen zichzelf ontdekken ofzo. Nou Bram zeik ik.. Dat doen ze goed maar jij doet het nog veel beter !Toen schoten we allebei in de lach. Dit gaan  leuke 3 maanden worden voor ons dacht ik zo bij mezelf.

Misschien vertel ik nog we eens hoe het verder gaat als jullie dit leuk vinden. Laat maar een berichtje achter.

Xxx Hans

1658 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.