Een heerlijke service op de hotelkamer

Geplaatst door: dutch0368 op 25-08-22

Ik verbleef voor een project met collega’s uit diverse landen in Duitsland. Het was in 2003. Wij verbleven in verschillende kleinere hotels in Stuttgart Ik was met twee andere collega’s in hetzelfde hotel. We werden daar ‘s avonds bediend door een zeer vriendelijke jongeman in het restaurant. Hij viel duidelijk op mannen en ik had geregeld oogcontact met hem. Hij glimlachte dan en werd een beetje rood. Op een avond raakte ik na het eten met hem in gesprek en ik begreep dat hij doordeweeks zelf in het hotel sliep en de weekenden naar huis ging. Hij was alleen, zo vertelde hij. Hij had blauwe ogen en blonde krullen. Ik zag dat hij ook borsthaar had en hij was wat stevig. We hadden een leuk gesprek en ik flirtte wat met hem. Ik merkte dat hij het leuk vond, maar hield het wel bedekt. Toen ik naar mijn kamer wilde gaan, vertelde hij dat hij ook op mijn etage zijn kamer had en hij vroeg of hij mee mocht lopen. Ik zei, ja leuk!

Ik vroeg hem boven of hij nog even wat bij mij wilde drinken en dat wilde hij wel. In mijn kamer maakte ik het mij wat gemakkelijker en ik zag dat hij ook zijn hemd wat losser deed. Ik pakte wat te drinken en ging naast hem zitten op het bed. Toen wij zo zaten legde hij zijn hand op mijn been. Ik deed hetzelfde bij hem. Ik keek hem aan en kuste hem op zijn mond. Dit beantwoordde hij meteen gretig. Onze tongen speelden gewillig met elkaar. Ik streelde zijn behaarde borst en kwam bij zijn oksel, waar het erg nat was van de opwinding. Hij deed zijn hemd uit en ik de mijne. Hij kwam voor mij staan en liet zijn broek zakken. Een stijve piemel stond recht voor mijn neus, opkomend uit een blond krullenbos. Zijn eikel was rood en glanzend. Ik nam hem in mijn mond en zoog eraan. Hij was erg geil en gutste meteen een sloot voorvocht eruit. Het smaakte zoutig en geil. Hij kreunde terwijl ik hem verder zoog en heel snel spoot hij zijn warme zaad in mijn mond.

Daarna kreeg ik een lange en intense tongzoen van hem. Waarna hij voor mij knielde en mijn stijve pik in zijn mond nam. Heerlijk likte en zoog hij mij en hij slurpte gulzig ook mijn zaad op.
We waren inmiddels geheel ontkleed en hij kroop bij mij in bed lekker tegen mij aan. Hij was klam en zweterig, maar hij was zo leuk, dat ik het niet erg vond. We raakten beide weer opgewonden en neukten elkaar om de beurt. Intens zoenend en opgaand in elkaars geilheid, klam en zweterig. Hij bleef heerlijk bij mij slapen die nacht…, der Stephan….

2580 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.