Een geile hotelnacht

Geplaatst door: dutch0368 op 25-08-22

Deze geile ervaring was in een hotel in Duitsland in 2005. Ik verbleef in een ander hotel dan de collega’s, omdat ik een dag later was aangekomen. Ik at daar ook ‘s avonds. Het was niet groot en ik raakte in gesprek met een wat oudere, ook Nederlandse, man. Hij was alleen, werkte niet meer, maar reisde graag met de auto en boekte dan wat hotels onderweg. Hij had altijd wel aanspraak, zo vertelde hij. Na het eten gingen we samen nog wat drinken in de lobby/bar. Hij praatte op een leuke manier en heel vrij en meerdere keren raakte hij mij aan. Hand op mijn arm, been, even mijn hand vasthouden….ik vond het eigenlijk wel opwindend….op een gegeven moment legde hij zijn hand op zijn kruis en ik zag dat hij een flinke erectie had. Hij zag dat ik het bemerkte en hij glimlachte wat uitdagend naar mij. Ik besloot wat duidelijker te zijn en al pratend boog ik mij naar hem toe en greep hem vol in zijn kruis. Mmmm, dat voelde goed. Hij vroeg mij of ik nog even mee wilde naar zijn kamer. Die bleek op dezelfde gang te zijn als de mijne.

Ik ging mee en zodra we binnen op zijn kamer kwamen, trok hij mij stevig tegen zich aan en kuste mij vol op de mond. Lekker nat en schaamteloos. Ik opende mijn mond en nam zijn tong gulzig in mijn mond. Heerlijk speelden onze tongen met elkaar en wij proefden elkaar gulzig. Onze handen gingen over elkaars lichaam en wij ontkleedden elkaar snel. Wij belandden op bed en wij pijpten elkaar gulzig. In standje 69. Hij gaf veel voorvocht, dat ik gulzig proefde. Het wond mij nog meer op, en ik merkte hem ook. Onze ademhaling versnelde simultaan en wij kwamen bijna tegelijkertijd in elkaars mond klaar. Zo lekker om mijn zaad in zijn mond te spuiten, terwijl ik zelf ook de warme golf geil zaad in mijn mond voelde en proefde.

 

We kwamen een beetje tot onszelf en zoenden en streelden elkaar. Ik kroelde met zijn weelderige haardos op borst, buik en billen. Hij speelde met mijn schaamhaar en bespeelde met zijn vinger mijn kontgaatje. Hij vroeg of hij mij mocht rimmen en neuken. En ook of ik dat bij hem wilde doen.

 

Ja, graag!! Ik trok mijn benen op en hij liet zijn tong tussen mijn bilspleet gaan. Het kriebelde en werd steeds vochtiger. Toen ging hij met zijn vingers naar binnen en rekte de boel wat op. Hij deed wat glijmiddel inbrengen en bood zijn stijve pik aan voor mijn mond. Ik zoog en likte eraan, totdat hij weer goed stijf was. Hij kwam op mij liggen en bracht zijn pik zachtjes maar vastberaden naar binnen. Ik voelde hem goed in mij. We tongden terwijl hij in mij stootte. We werden steeds warmer van opwinding en ik voelde zijn lichaam steeds klammer op de mijne. Zijn harde pik vulde mijn kontje en hij begon harder en dieper te stoten. Sneller en sneller. En toen voelde ik hem in mij klaarkomen. Een heerlijk warm en geil gevoel, terwijl hij ook een uitbarsting van zweten kreeg….ik vond het zo heerlijk geil.

 

Weer even rustig bijkomen. En toen mocht ik. Hij wilde op zijn buik liggen en ik begon zijn kontgaatje te likken. Hij was al wat nat en bezweet, maar rook en smaakte heerlijk. Ik raakte enorm opgewonden en stak mijn tong zover mogelijk naar binnen. Hij schokte en kreunde van genot. Ik ben besneden en wreef mijn eikel zachtjes tussen zijn bilspleet. Voegde wat glijmiddel toe en drukte mijn eikel naar binnen. Het voelde er zacht en warm. Ik ging verder naar binnen en strekte mijn uit op zijn lichaam om zo diep mogelijk binnen te komen. Hij draaide zijn hoofd, zodat ik mijn tong in zijn mond kon stoppen. Ik likte zijn gezicht en oor, kneed zachtjes zijn harde tepels en stootte mijn harde pik in hem. Weer werden wij beiden warm en klam van het zweten en dat maakte mij zo geil….uiteindelijk kwam ik weer met veel kracht en veel sperma diep in hem klaar.

 

Het was intens en geil… 

3148 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.