De pisfantasie waargemaakt

Geplaatst door: dutch0368 op 29-08-22

Sinds een aantal jaren ben ik bevriend met een heerlijke stevige harige beer, Tom. Een alleenstaande homoseksuele man van midden zestig. Hij heeft geen behoefte meer aan een relatie, maar een goede vriendschap met seks vindt hij fijn. En ik, wel in een open relatie met een andere man, vind het altijd fijn met hem. Hoe we elkaar hebben leren kennen en hoe de seksuele relatie zich heeft opgebouwd en ontwikkelt, is bijzonder en zal ik nog een keer uitgebreid beschrijven. Nu wil ik vertellen over een dag, enkele jaren geleden, waarin wij besloten om onze wederzijdse fantasie over plasseks ten uitvoer te gaan brengen. Het was een warme dag in de nazomer en hij woont dichtbij het strand, met naaktstrand en duinen erbij. Wij besloten daar heen te gaan om lekker in de stemming te komen. We vonden een mooi plekje tegen de duinen achteraan het naaktstrand. Er waren aardig wat mannen, alleen of samen. Liggend aan het strand of cruisend door de duinen. Er was genoeg actie te zien vanaf onze plek.


Tom lag naast mij en ik bekeek zijn stevige en behaarde lichaam. Ik kreeg een flinke erectie daarbij en vooral bij de gedachte dat we vandaag lekker gingen genieten. Hij zag het en kreeg zelf ook een stijve. Hij draaide zich naar mij toe en kuste mij op mijn mond, terwijl zijn hand over mijn lichaam ging. Ik beantwoorde hem met een intense tongzoen. Hij ging rechtop zitten en vroeg mij in het zand te gaan liggen. Ter hoogte van mijn heupen ging hij over mij heen zitten met zijn gezicht naar mij toe. Hij nam zijn pik in zijn hand en begon te pissen….over mijn buik, mijn borst en zo naar mijn gezicht. Ik werd zo geil, dat ik mijn mond opende en een flinke straal binnen kreeg. Het was warm, wat ziltig, maar zo lekker geil. Hij kwam op mij liggen en we tongden zijn pis. Daarna ging ik boven hem staan en piste over hem heen. Hij nam ook een flinke slok van mij en ook die tongden wij samen. Daar lagen we dan, drijfnat en botergeil, tongend en elkaar masserend met de pis. We lieten ons opdrogen en gingen daarna zwemmen. Nog steeds geil zei Tom dat hij naar huis wilde gaan om daar verder te vrijen.


Dus dat deden we. Onderweg weer flink drinkend, water en bier. Toen we bij hem thuis waren gingen meteen de kleren weer uit en belandden we in de douche. Ik ging op mijn hurken en hij stopte zijn stijve pik, nat van voorvocht, zout water en pis, in mijn mond en begon meteen weer te pissen. Ik kon de hoeveelheid niet allemaal aan, dus het liep langs mijn kin over mijn borst, buik en pik….zo geil. Daarna draaiden we de rollen weer om. En vervolgens zo door naar de slaapkamer. Intens tongend, pijpend en uiteindelijk elkaar om de beurt neukend gingen wij door….Het was waanzinnig, zo ongeremd en intens. We bleven nog een hele tijd in elkaars armen liggen. Zwetend van alle opwinding en ontlading. We wisten dat we onze vriendschap plus naar een volgend niveau hadden getild…. Heerlijk!

2054 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.