Mag ik ook mee doen?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 31-08-22

Komt even geen derde kranten jongen verhaal. Ik probeer een verhaal te creeren. Terwijl geen ervaring met het onderwerp bi-sexueel trio heb. Dus de situatie creer ik  na ervaring met bi mannen en kijken clips. Heb nog nooit iets net strap-on mee gemaakt of een vrouw verwent door twee mannen. Denk aan een gewoon huis en gewone mensen niks bijzonders. De situatie is eigenlijk belachelijk maar ook  geil. Geen namen of locatie fantaseer gewoon mee okay.


Het begon gewoon na een gezellig avondje waar flink gedronken was. Het was al laat en de huis vriend kon blijven slapen. Natuurlijk was er een bed in de logeer kamer waar hij meer geslapen had. Zal wel de drank geweest zijn en dat donker was neemt verkeerde deur. Hij voelt een in gezakte matras begrijp  het goed verkeerde kamer. Op de tast voelt ook nog iemand met harde stijve pik.  Geen alarm bellen gingen af van ik zit fout. Hij ging gewoon naast die persoon liggen. De gast heer denkt dat zijn vrouw is. Een kreun verder als huisvriend gedwongen de gast heer pik aan het likken is. Die man wordt wakker voelt hoe gelikt wordt is niet mijn vrouw die likt.  Dat klopt die komt naakt de slaapkamer binnen. Licht gaat aan en ze zien wat aan de hand is. Even schrikken maar alle drie nog aan geschoten vinden het best. De vrouw pijpt de huisvriend even.

Even pauze hoe moet dit verder simpel toch. De mannen staan stijf ligt vrouw klaar voor actie. De gast heer spitst zijn vrouw op zijn harde pik. Terwijl de huisvriend  haar borsten likt. Ze wil de mannen in actie zien gaat ook wel gebeuren. De huisvriend heeft nog nooit met een man gedaan. Dus na de voorbereiding komt de gast heer in hem deed verrekt zeer. De pijn trekt weg zeker als hij  daarna in de gast heer stoot. De vrouw  kijkt toe dept het zweet van de mannen voorhoofd. Als kan neemt  haar man  haar hard en komt in haar. Terwijl de huisvriend  de man vol pompt. Mensen we sluipen  weg even koude douche nemen.

1627 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.