Sex in de truck 2

Geplaatst door: trucker-bi op 01-09-22

….hij tongt heerlijk, ik voel hoe zijn pik uit me glijdt en geef een kreun, 

Zijn zaad loopt in een stroom uit me en valt op de motortunnel, 
Wat voel ik zo drukken tegen me buik hijgt hij en komt overeind, mijn pik schiet omhoog nu hij van me af is, dat is een mooi exemplaar en met zijn nagels gaat hij over me stam en zak, 
Ik lig nog steeds wijdbeens en wordt supergeil van deze man in lingerie, de bodystocking die zijn tietjes samenperst de pruik,make-up, het open kruis waardoor zijn pik goed zichtbaar en bruikbaar is de kousen in combinatie met de laarzen het hele beeld klopt.
Ik kom bijna klaar op zijn strelen, hij begint in mijn zak te knijpen, komt omhoog en fluistert wil je mij misschien ook neuken, ja kreun ik.
Met zijn hand gaat hij door me kont en smeert zijn zaad over me pik dan draait hij zich om en zakt zittend over me heen hij duwt mijn pik helemaal in hem tot zijn billen op me buik rusten, ik pak zijn billen en diw die van me af en trek ze weer naar me toe, wat een geil standje is dit en past goed in de cabine.

Helaas voel ik mijn zaad veel te snel ontsnappen en spuit alles in zijn kut, hij draait zich om en begint weer te tongen, dat was kort maar krachtig schat fluistert hij en gaat zitten.
We trekken een biertje open en gaan buiten een sigaretje roken, ik naakt hij in lingerie.
Hij komt achter me staan en drukt me tegen de cabine, wat ben jij lekker zegt ie zijn pik voel ik drukken in me spleet, buk maar schat dan krijg je hem ik hou me vast aan het voorwiel zonder probleem glijdt hij weer in me.
Het is heerlijk hoe hij me zo buiten neukt ik hoor het soppen van me kut, shit er komt een auto aan, snel gaan we de cabine in en lachen om dit voorval, het was een politieauto.
Ik ga op me rug liggen met me benen omhoog hij komt bovenop me liggen zijn pik glijdt meteen weer in me kut, nu neukt hij met harde stoten hij pakt me bij me keel knijpt erin en ik kreun steeds harder, met me hand pak ik me harde pik en trek mezelf, het gaat allemaal maar net op dit bed in de cabine, hij stoot als een malle in me als hij een harde kreun slaat en schokkend in me spuit, meteen daarna spuit ik ook me zaad over me buik,
Jezus wat was dit lekker zeggen we tegelijk en drinken nog maar een biertje

1337 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.