Van Wordfeud naar vriendschap plus

Geplaatst door: dutch0368 op 01-09-22

In “de pisfantasie waargemaakt” schreef ik over mijn vriend Tom, met wie ik sinds enige jaren geregeld heerlijke seks heb. Tom, een heerlijke beer van midden zestig, homo en vrijgezel. Hier beschrijf ik onze eerste ontmoeting bij hem thuis. Inmiddels zo’n zeven jaar geleden kwamen wij met elkaar in contact via een homo datingsite. Ik zag een stevige man, behaard lichaam en kaalgeschoren hoofd. Vriendelijk, doch wat stoere blik. Hij zocht alleen chats en, o ja speelde graag Wordfeud. Zijn spelersnaam stond op zijn profiel. Ik vond hem leuk en besloot hem via het spelletje uit te nodigen. Dit lukte en al snel raakten we aan het spelen en bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd. Tussendoor raakten we aan het chatten en we bleken een goede klik te hebben, zeker ook qua humor. Hij vertelde over zijn leven en ik over de mijne. Hij had mijn profiel op de datingsite ook gezien en kende mijn situatie: in een langdurige relatie met een man, maar open voor dates. Hij wilde zelf absoluut geen relatie meer, maar wel een vriendschap met eventueel seks. Na een aantal maanden spelen en chatten nodigde hij mij uit om bij hem koffie te komen drinken.


Zo geschiedde. Ik ging op zaterdag naar hem toe, een klein uurtje rijden. Ik was benieuwd en voelde een heerlijke spanning in mijn lijf. Ik werd zeer hartelijk ontvangen met een welgemeende knuffel. We bleken bijna even groot te zijn. Hij had zich comfortabel gekleed met een polo shirt en een huisbroek. Ik kon zien hij zijn borst flink behaard was. Dat wond mij al op. Ik zag dat hij mij ook goed bekeek en blijkbaar viel ik ook in de smaak. We belandden op de bank en we dronken samen thee. Het gesprek liep zeer ontspannen en over en weer raakten we elkaar tijdens het praten steeds even aan. Het voelde fijn. Tom stond op en ging even naar het toilet. Ik voelde mij behoorlijk opgewonden en merkte dat mijn broek wat strak zat. Onder mijn shirt , dat ik over mijn broek had hangen, maakte ik mijn knoop van de broek los. Tom kwam terug in de kamer en ik zag dat hij ook opgewonden was. Hij kwam langzaam weer op de bank zitten, leunde baar me toe en zoende mij vol op mijn mond. Dat was lekker. Ik legde mijn hand op zijn achterhoofd, opende mijn mond en duwde mijn tong tegen de zijne. Dit smaakte goed en we gingen helemaal op in deze tongzoen. Ondertussen voelde ik zijn handen onder mijn kleren gaan en ging ik zelf ook op onderzoek uit. Langs zijn harige borst en buik liet ik mijn hand in zijn broek gaan. Ik voelde een harige zak met hele stevige ballen een een zeer opgezwollen en erg natte pik…dit voelde zo geil. “Ga je mee?” , vroeg Tom licht hijgend. Ja, graag, kreunde ik.


We liepen al tongend en strelend naar zijn slaapkamer. Hier trokken we vrij snel onze kleren uit, op de slip na. Even lekker intens zoenen met onze naakte lichamen tegen elkaar. Ik voelde en zag de grote natte plek in zijn inmiddels veel te strakke slip. Ik zakte door mijn hurken voor hem en trok zijn slip naar beneden. Zij dikke pik zwiepte omhoog en een hele straal voorvocht spoot tegen mijn mond en kin….hmmmm dat was geil. Ik likte mijn lippen af en nam zijn pik diep in mijn mond. Dat smaakte zo lekker en geil. Hij trok mij overeind en gooide mij achterover op zijn bed. Trok mijn slip ook uit en begon mij te pijpen. Heerlijk was dat. Hij kwam naast me liggen en terwijl wij intens zoenden verkenden we elkaars lichaam met onze handen. Hij had grote tepels, die zich heerlijk lieten zuigen. Ik ging van zijn tepels, via zijn buik naar beneden en verwende hem met mijn mond. Zijn opgewonden staat was heerlijk en zijn geur wond mij steeds meer op. De eerste keer wil ik nog niet neuken, zei hij. Dat is goed, zei ik. Er is genoeg te genieten. Hij verkende mijn lichaam ook met zijn mond en tong. Ik wil wel jouw zaad proeven, zei hij. Terwijl ik op mijn rug lag kwam hij over mij heen hangen. En terwijl hij mij pijpte, duwde hij zijn pik in mijn mond en hingen zijn zware ballen net onder mijn neus….we waren beide zo geil , dat we op hetzelfde moment kwamen…..en zonder iets te zeggen , lagen we daarna ons zaad te tongen….dat was beregeil. We lagen nog een hele tijd in elkaars armen na te genieten. Dit was zeker de moeite waard en te vervolgen om nog meer met elkaar te beleven… En dat is ook gebeurd….wordt vervolgd.

1437 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.