(H)eerlijkheid

Geplaatst door: benik op 01-09-22

Een man een man, een woord een woord.

Ik heb altijd geprobeerd het verschil te maken en wil niet geassocieerd worden met de vele fakers fantasten en drooggeilers die het datingland steeds meer overspoelen.

Wanneer ik tijdens het kennismaken geen klik ervaar dan zeg ik netjes af. Ik ga iemand niet voor niets laten wachten of naar een onbekend adres sturen.  

Waarom ik meldt zul jij je afvragen?! Ik maakte afgelopen maandag iets bijzonders mee.

Maar hiervoor gaan we eerst even terug in de tijd.

Ik was op een mooie zomerse dag, eind juli het naaktstrand. Ik loop meestal wat verder dan het gros vd bezoekers van het strand en kies dan voor een rustiger plekje.  Ik was meters van de duinrand gaan liggen en had zicht op de duinen.  Voor mij en vele anderen de place to be, een cruisingplek waar altijd wel wat te beleven is.

Het duurde niet lang voordat er een man openlijk naar mij aan het kijken was en weinig subtiel speelde hij ook met zijn pik. Die al aardig op oorlogssterkte kwam.  Hoewel hij op een meter of 50 van mij vandaan stond vond ik het leuk om” hard to get “ te spelen en deed ik alsof ik iets uit mijn tas wilde halen en ging hierbij op z’n hondjes zitten.  Daarna was het tijd om mezelf te strelen, ik lag op mijn rug en sloot mijn ogen en stelde mij voor hoe hij naar mij keek.  Toen ik mijn ogen opendeed stond hij ineens nog maar een paar meter bi j mij vandaan.  Deze man was zichtbaar bloedgeil en wilde meer.  En ik ook.  


Na een paar beleefdheidszinnen vroeg hij of ik zin had. Mijn pik was inmiddels ook aan het groeien dus deze vraag was overbodig.  

Hij lag op een stil plekje, er lag een groot badlaken en hij vroeg me of ik wilde gaan liggen. Hij kwam naast mij liggen en begon mijn tepels te zoenen terwijl hij mijn pik en ballen met één hand streelde.

Ik besloot hetzelfde bij hem te gaan doen.  Er ontstond een heerlijke vrijpartij, er was al een vinger in mijn kontgaatje gestoken toen hij vroeg hoe ver ik wilde gaan.  Ik antwoordde hem dat ik het safe wilde houden aangezien wij elkaar niet kende en ik hem niet op zijn woord zou geloven.

Dus lekker trekken en spelen en niets anders.  “Kijk, als je nu een testuitslag bij je had waarin ik kon lezen dat je kerngezond bent, dan had ik je dolgraag langdurig gepijpt en tot de laatste druppel leeggezogen”   Anyhow: wij hadden een heerlijk geil halfuur en beide kwamen wij klaar.

Ik ging weer naar mijn handdoek.

Een paar dagen later kwam ik de man weer tegen, ik herkende hem direct.  Echter was hij nu met een /zijn vrouw.  Wij knikte elkaar groetend toe en daar bleef het bij.

Dagen later kwam ik hem weer tegen, hij zag mij niet.  Ik wilde hem gaan groeten maar hij verdween in een woning.  Het bleek dus dat wij stadsgenoten waren. 

 

Afgelopen maandag lag ik weer op het naaktstrand, een beetje hetzelfde plekje als meestal.

Toen ik uit het water kwam zag ik “hem” weer aankomen.  Hij had een big smile op z’n gezicht. Hij vertelde dat mijn opmerking hem aan het denken had gezet en dat hij zichzelf had laten testen, de uitslag was goed.  Hij had niets onder de leden.

Ik geloofde hem al bijna  op z’n woord. Maar hij overhandigde mij de uitslag van het onderzoek.

Daarna zei hij:” kom jij je belofte altijd na?” Heel even begreep ik hem niet maar toen werd ik er door hem aan herinnerd.

Binnen een paar minuten lagen wij weer in de beschutting van de duinen.  Wij zoende en geilde elkaar enorm op en toen ik uiteindelijk zijn heerlijke pik in mijn mond nam hoorde ik hem een zucht van intens genot maken.  Langzaam likte ik zijn pik en ballen.  Speelde met mijn tong rondom zijn eikel en pijpte hem zo diep mogelijk.  Gulzig en nat, langzaam en zacht, hevig en diep.  Terwijl ik zijn ballen masseerde en met mijn vinger tegen zijn anus drukte nam het kreunen toen. Ik zat geknield tussen zijn benen en pijpte rustig door.  Toen hij mijn hoofd vastpakte en neukbewegingen ging maken wist ik dat hi j zou gaan komen.  Uiteindelijk duurde het langer dan ik had verwacht maar genoot ook intens. Ik vind orale seks heerlijk en deze man was gewoon een leuke vent, zijn pik was lekker, intiem geschoren en hij had er veel moeite voor gedaan om mij zover te krijgen.

Toen hij klaarkwam spoot hij zijn zaad diep ik mijn keel, ik was er wel op bedacht maar proestte toch even, ik hield mijn mond open en de tweede golf droop langs zijn pik. Alsof het een heerlijk ijsje was likte ik zijn zaad op. Want wie A zegt moet ook B zeggen.  De druk was van de ketel bij de man, en meestal verdwijnt iemand dan.  Toch was deze man zo attent dat hij mij vroeg / voorstelde dat ik mezelf maar moest aftrekken en dat ik mijn zaad overal op zijn lichaam mocht spuiten.  Ik koos voor mijn kont. Hij lag op zijn buik, ik trok  zijn billen uiteen en wreef en met mijn pik doorheen. Het duurde niet lang of ik kwam ook heerlijk klaar.

Ik heb geen nieuwe afspraak met hem gemaakt, laat me graag verrassen.

Een man een man, een woord een woord!

1320 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.