Valetijn?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 02-09-22

Voor ik iets vertel een feit het verhaal begint anders. Mijn co-schrijver kwam terug van schrijvers kamp. Hij zat op de stoel bij de tafel. Hij was zeker groot geschapen te zien aan de bobbel in zijn broek. De verpleegkundige had hem zijn medicatie gebracht. Dacht eerst ook het is Valetijn maar wel andere dan had verwacht. Hij was Michael een goede kennis van Valetijn laten we aan horen wat hij te vertellen had simpel. Hij had met Koen en Valetijn op school gezeten. Zelfde school als in Waar is mijn Valetijn?. Laat zo zeggen wie loog over alles Koen of Valetijn nog geïnteresseerd blijf lezen. Koen vertelt anders maar in Valetijn zijn beleving  zag hij Koen eerst. Het was een andere tijd zeker. Maar Valetijn beweert Koen dwing hem tot dingen.


 Valetijn was geen echte bediende (weert hij) en zeker niet toen arm. Dat hij de jongens moest bedienen zie het als straf. Grof gezegd hij wilde de decaan niet met zijn mond en kont ter diensten zijn. Valetijn had zich in zijn lot geschikt. Maar toen Koen zich op drong aan hem tijdens kerstborrel knapte er iets. Ja en werd getongd en meer maar ontmaagding was ongelukje.  Koen wilde ruwe sex en trok Valetijn in hem nou dat was fout. Koen was nog maagd en eigenlijk te krap dus Valetijn stootte onbewust in hem. Valetijn was het toch al zat door Koen als sletje behandeld te worden. Zou Valetijn wraak nemen jaren later Michael vertelt het gewoon. Helaas ook anders dan Koen beweert.

Hoe zat met per- ongeluk in prive gedeelte van kasteel terecht komen simpel. Was totaal niet toeval Valetijn kent de weg heeft in arme tijd er als bouwvakker gewerkt. Hij wist waar de badkamer was had Koen stem gehoord zittend in het bad. Valetijn wilde wraak zag Koen veranderde van gedachten.  Hij liet geflikflooi toe voor zelf naakt was. Sprake van liefde vergeet maar twee geile bokken niks meer. Ze verlangen naar elkaar meer lust kan je zeggen. Valetijn kwam spontaan in Koen geen dwang. Michael vertelde het was niet eenmalig. Maar Valetijn en Koen zijn geen stel meer vrienden met wat extra. Natuurlijk kwamen ze klaar die bewuste middag en genoten van elkaar. Waar co-schrijver  schreef herken je denk ik wel.

1138 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 5)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.