Sex in de truck 3

Geplaatst door: trucker-bi op 03-09-22

Tijdens het drinken van het biertje bekijk ik hem nog eens goed, wat een geile man is dit: zijn vrouwelijke uiterlijk met zijn dominante karakter, dit is een compleet nieuwe ervaring.

Wat kijk je vraagt hij, ik zeg wat ik denk en hij staat op, kijk maar goed schat  en hij draait rond voor me, ik pak hem vast en trek zijn kruis naar me gezicht open me mond en neem zijn slappe pik in me mond.
Langzaam lik ik hem zuig op zijn ballen en neem hem weer in me mond, hij pakt me bij me hoofd en duwt zijn kruis stevig tegen me gezicht, zijn pik neem ik gulzig in me keel, hij neukt me in me mond met één hand kneed ie mijn borsten met de ander geeft ie het tempo aan, kom we gaan buiten verder schat dat was pas echt geil, hij laat los en ik stop met zuigen.
We stappen de cabine uit, hij pakt me van achter bij me nek en drukt me tegen het voorwiel aan een harde kreet geeft ie met het moment dat zijn pik in me glijdt.

Hij duwt hem helemaal in me ik voel zijn buik tegen me billen drukken, zo staan blijven schat, hij laat me keel los, zachtjes geeft hij korte stootjes, hij buigt over me heen ik voel het kant tegen me rug glijden zijn handen pakken me tietjes, hij knijpt in me tepels en neukt me wat harder, wil je me zaad hebben schat vraagt ie, ja antwoord ik.
Hij laat me los trekt zijn pik uit me slaat me op me billen, weet je het zeker schat vraagt ie terwijl hij me billen uit elkaar trekt, ja kreun ik, niet stoppen met neuken.
Hij pakt me bij me heupen, houdt zijn pik voor me kut om hem met een krachtige stoot in me te duwen, ik slaak een kreet bij iedere harde stoot tot hij me stevig vastpakt en voor de derde keer zijn zaad in me spuit, staan blijven schat zegt ie terwijl hij terug trekt, ik voel weer een golf zaad uit me lopen, hij kreunt en wrijft met zijn pik nog zachtjes door me spleet dan zakt hij door zijn knieën draai je om schat, hij neemt me pik tussen zijn rood gestifte lippen, zijn handen op me billen, een vinger verdwijnt in me kut, kom maar schat en hi begint me stevig met lange halen te zuigen zijn vinger gaat stevig op en neer ik voel me zaad opkomen en spuit met een krachtige straal in zijn mond, alles slikt hij door.
Alle twee zijn we buiten adem als we een sigaretje roken en nog een biertje drinken, we wisselen nummers uit en we weten zeker dat we elkaar weer treffen….

1173 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.