Droom wordt werkelijkheid.

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben een jongen van 20 jaar en weet vanaf mijn 17e dat ik op jongens val. Het laatste jaar wordt ik steeds meer bewust van mijn onderdanigheid. Regelmatig zit ik op diverse homo sites en las daar over puppyplay. Ik werd daar erg geil van en het leek me heerlijk om als hond afgericht te worden door een baas. Als eerste kocht ik een leren halsband en riem. Via internet kocht ik een dogtail. Regelmatig deed ik de halsband om en de dogtail in en kroop dan naakt door mijn kamer. Op Homochat chatte ik regelmatig als “jonge hond”

Regelmatig kreeg ik reacties maar niet echt wat ik zocht. Ik zocht een baasje die me wou africhten en uitlaten.


Enige tijd geleden was het raak, er reageerde een man van 32 jaar die me wel wou africhten. Hij had al eerder een puppy afgericht. Na een langdurige chat besloten we en keer af te spreken in een café om elkaar beter te leren kennen. Bij die ontmoeting klikte het gelijk en we bespraken wat ik zou willen en wat mijn grenzen zijn. Ik zou me geheel aan hem onderwerpen en door hem afgericht worden. Hij was vrijgezel en woonde vrij aan de rand van een bos. We spraken af dat ik een weekend bij hem zou komen, van vrijdagavond tot zondagavond. Zo gezegd zo gedaan. Ik reed naar hem toe, hoefde weinig mee te nemen, allen mijn riem halsband en dogtail en tandenborstel. Ik zou het hele weekend naakt zijn.


Natuurlijk was ik best zenuwachtig, ik zou me voor het eerst overgeven aan een baas. Had wel wat sex ervaring, maar dit was toch wel wat meer. Ik belde aan en mijn baas deed open. Gelijk moest ik me uitkleden, hij deed me de halsband om en de dogtail in. Vanaf nu ben je naakt en kruip je op handen en voeten, praten is niet toegestaan, alleen janken als je moet pissen of poepen. Ook mag je blaffen. Hij nam me mee naar de kamer, daar stond een grote hondenmand. Dat is je plaats. In de keuken stonden twee voerbakje, een voor eten en een voor drinken. Ik zou gewoon eten krijgen en water als drinken. Zo ik zal je nu eerst even uitlaten want je zult wel een plasje moeten doen. Hij deed de riem aan mijn halsband en nam me mee naar buiten. Vanuit zijn tuin kon je zo het bos in. Dat gebeurde ook. Gelukkig had hij me kniebeschermers gegeven en handschoenen zodat ik me niet zou verwonden in het bos. Ik moest als een hond pissen, pootje omhoog tegen een boom. Zoals te verwachten viel lukte het de eerste keer niet zo goed, maar mijn baas zei dat ik dat wel zou leren het weekend. Na een korte wandeling gingen we weer naar huis en kon ik vreten en drinken uit de bakjes. Ook dat is iets wat ik moest leren. Daarna moest ik in de mand terwijl mijn baas TV ging kijken. Ik ga naar bed zei hij en jij gaat in de kennel. Ik schrok wel maar hij nam me mee naar de schuur en daar had hij een grote kennel, stro op de grond, wanden van ijzeren spijlen en een deur, Ik de kennel waren ook twee bakjes voor eten en water. Wel te rusten puppy, morgen zullen we een naam voor je bedenken. Hij sloot de kennel af en liet me alleen. Ik was moet en viel al snel in slaap. Werd de volgende morgen door mijn baas wakker gemaakt en gelijk uitgelaten. Moest ook poepen, ook op z’n hondjes. Heb al een mooie naam voor je pup, ik noem je Sloeber. Ik blafte twee maal ten teken dat ik dat een mooie naam wond, schudde met mijn kontje zodat het leek of ik kwispelde.


Ik werd het hele weekend getraind, apporteren van een bal, pissen als een hond, kreeg tips om netjes uit een bakje te vreten en te drinken. Had regelmatig een stijf hondenpikje waar mijn baas dan even mee speelde. Ik leerde snel en voelde me echt een puppy. Ik heb een heerlijk weekend gehad en ook mijn baas vond dat ik het goed deed. Zou me graag verder africhten, waar ik positief op reageerde. Hij zei dat hij me ook mee zou nemen naar plaatsen waar anderen waren en dat ik daar dan ook als hond heen zou gaan. Bij hem nooit meer kleding aan, altijd riem om en dogtail in. Misschien zou hij mijn pikje opsluiten in een kooitje, maar daar moest hij nog over nadenken.


Willen jullie meer weten, mail me maar.

1750 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.