Zwemvriend 8

Geplaatst door: geilebttmjongen op 04-09-22


Na Nico gedag te hebben gezegd liep ik naar huis, met het plugje nog in me. Ik voelde me wel een beetje vies maar ook nog opgewonden. 
Ik groette m'n ouders wat ongemakkelijk toen ik binnen kwam en zei m'n tas op te gaan ruimen en even te gaan douchen. Ik zette m'n tas op m'n kamer en liep eerst naar de douche en kleedde me uit. Op het moment dat ik het plugje uit me haalde liep Nico z'n zaad gelijk langs m'n benen naar beneden. Nu voelde ik me wel echt vies. Na het douchen plofte ik neer op bed en keek een simpele film. Tijdens het middag eten vertelde ik niet meer aan m'n ouder als dat ik een leuke avond heb gehad en wat had gegamed en dat soort dingen. 

De paar dagen gingen snel voorbij zonder enig contact met Nico, tot hij dinsdag ochtend vroeg een berichtje stuurde dat als ik kon dat ik mocht komen. Ergens was ik blij dat ik maar een korte dag had op school. Ik liet hem weten dat ik rond 12 wel bij hem kon zijn. Het was een spannende dag op school want onder in m'n schooltas zat het plugje van Nico. 
Die middag stond ik weer bij Nico voor de deur. Hij liet me binnen en zei dat hij de tafel al had gedekt voor de lunch. Na gegeten te hebben nam hij me mee naar de badkamer en gingen we douchen. Hij hielp me met spoelen en schoonmaken en legde me uit waarom. Ergens werd ik er ook erg opgewonden van alweer. 
Nico was heel lief en voor ik het wist lag ik weer in zn armen bij hem op bed, maar ik kwam om te 'sporten' niet te vergeten fluisterde hij. Ik had zn harde pik al snel weer in m'n hand en draaide al snel mn hoofd en naar z'n pik en kroop naar beneden. Hij streelde me door m'n korte haartjes terwijl ik langzaam z'n rode eikel weer in m'n mond nam.

Hij kreunde zacht en ontspande van m'n mond massage. Hij streelde me door m'n haren en over m'n rug naar m'n billen, aan mn been trok hij me iets naar zich toe zodat hij er beter bij kon. Hij ging over m'n billen, over m'n sterretje en tussen m'n benen door naar m'n pik en ballen. We genoten beide, zo heerlijk relaxed genieten. Ik was zo bezig met z'n pik en ballen dat ik ineens begon te spuiten. Dat maakte hem zo geil dat voordat ik uitgetrild was van m'n klaarkomen hij in m'n mond spoot. We moesten er een beetje om lachen omdat het zo snel ging. Vermoeid kroop hij weer tegen me aan toen ik weer ging liggen. We knuffelden en kletsen wat. Hij vertelde me dat hij nog een leuk pakje had liggen en of ik die voor hem aan wou doen voor de rest van de middag. Dat vond ik natuurlijk wel wat, even bleven we liggen. Uit zn kast haalde hij later het lingerie setje en een nieuw plugje. Ik lag nog heerlijk, hij kwam weer naast me liggen en kreunde zacht toen hij even mn sterretje likte het plugje in me drukte. Ik kleedde me in de kousen en hold ups met een bijpassend strak corset erboven. Nico genoot van zijn uitzicht. Tongend drukte hij me weer op bed. Het was intens en meer dan alleen geil voor mijn gevoel. Het was heerlijk. We praatte over wat ik allemaal zou willen en wat hij nog wel zag zitten. Meerdere speeltjes en nog meer zuigen en spuiten was ons doel. 
Hij vroeg mij toen we nog op bed lagen of ik het zag zitten om nog een ander echt speeltje erbij wou. Ik begreep hem eerst niet tot hij over een vriend van hem begon. 

Word vervolgt

1874 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.