Het polyamoreuze kwartet

Geplaatst door: bootwanker op 06-09-22

Ik was al jaren nieuwsgierig naar hoe dat nou zat met polyamoreuze stelletjes. Ik had ze wel eens voorbij zien komen op een aantal datingsites, maar kreeg de indruk dat het best lastig was om met ze in contact te komen. Laat staan om met ze te daten. We hadden wel eens een man over de vloer gehad die een relatie had met een vrouw en twee mannen. Maar dat was op niks uitgelopen. We vonden hem gewoon heel onaantrekkelijk en een vrouw erbij is voor ons ook niet echt wat.

Maar toen een poosje geleden kwam ik Dwayne tegen op een site. Een mooie donkere jongen van een jaar of 30. Hij woonde samen met drie andere jongens van tussen de 25 en 30 jaar en ze hadden een polyamoreus kwartet. En wat het voor Frank en mij nog spannender maakte: ze hielden van rubber. Ze deden aan seks in wetsuits en zo. Leek ons giga spannend met 4 mannen in wetsuits. Er werd wat over en weer gechat en ze bleken niet al te ver bij ons vandaan te wonen. Ik denk drie kwartier rijden. Van te voren waren we best wat onrustig en we twijfelden wel wat. Vier geliefden hadden toch genoeg aan elkaar. Wat moesten wij daarbij dan. Maar Dwayne stelde ons gerust en zei dat ze echt geïnteresseerd waren in ons en het lekker geil leek.

Dus we maakten een afspraak op een zaterdag en gingen gedoucht, gespoeld en met een rubber outfit in de tas op pad. Toen we aankwamen deed Charlie open. Ten minste, dat stond op zijn wetsuit. Hij had een zwart glimmende wetsuit aan met rode strepen aan de zijkant, een rood rubber masker en rode rubber laarzen. Geen idee dus hoe hij er uit zag. Goed gebouwd, zo te zien door zijn strakke pak heen. In de kamer zaten de andere drie. Ook al zo spannend uitziend. Dwayne was helemaal in het zwart, Ed had blauwe strepen aan de zijkant, een blauw masker en blauwe laarzen aan en ten slotte had Oskar gele accenten. We keken even vol bewondering naar het viertal en stelden ons toen voor. Het kwartet zag er prachtig en geil uit en door hun strakke wetsuits kon je de contouren zien van hun lijf en hun gereedschap. Zo te zien waren de pakken aangepast, want aan de voorkant zat op de juiste plek een gat met een ring en aan de achterkant een spleet met een bies in de kleur van hun accenten. Ondanks dat we hun gezichten niet konden zien waren Frank en ik al helemaal op stoom. Ik zag het al aan de bobbel in Frank zijn broek. We kregen wat te drinken en hadden het over wat we wel spannend vonden om te doen en waar we niet zo van hielden. Al snel trokken Frank en ik ook onze rubber outfits aan en gingen we naar hun slaapkamer. Toch wel heel benieuwd hoe ze dat met hun vieren deden.

Het was een ruim huis met meerdere kamers. In de eerste stond een enorm bed en daar kon je inderdaad wel met z’n 4 tot 6 man op liggen en daar lag een speellaken op. Dan was er een kamer met 2 slings en rekken met diverse outfits en speeltjes op planken aan de muren. Nog een kamer met een 2 persoons bed en de rest was dicht gedaan. We gingen eerst met z’n zessen op het bed liggen en begonnen elkaar te betasten en strelen. Onze monden vonden elkaar al snel en ik heb met alle 4 gezoend en getongd. Heerlijk om zoveel keuze te hebben. Verrassend snel hadden de mannen ongemerkt hun gereedschap door de gaten in hun wetsuits naar buiten gewerkt. Vier mooie pikken met dikke zakken. Die van Charlie en Oskar hadden met het formaat van die van Frank, die van Dwayne was natuurlijk donker en een stukje groter, maar die van Ed was echt stukken forser. Of dat naar binnen ging was de vraag. Op den duur rook de hele kamer naar opgewarmd rubber glibberden we heerlijk over en tegen elkaar aan.

Op een gegeven moment nam Dwayne de leiding en zei dat we naar de speelkamer gingen. En voor ik er erg in had zat ik in een stoel met wielen en leuningen en was ik aan armen en benen vastgebonden. “Jij houdt toch van toekijken en wij vinden het wel een spannend als er iemand toekijkt en af en toe wat hand en span diensten verleend” zei Dwayne. Frank en Ed lagen al snel in een sling en het spel kon beginnen, dacht ik. Maar ik werd al direct naar Frank zijn kontje gereden en moest die open likken. Intussen zat Dwayne aan Frank zijn pik te zuigen en zat Oskar met Frank te tongen. Naast mij zag ik af en toe een glimp van hoe Oskar Ed zat te rimmen en tegelijkertijd aan zijn eigen pik wat zat te trekken. Aan de geluiden van Frank te horen en zijn kronkelend lijf had ik al snel door dat hij heerlijk lag te genieten. Frank heeft een heerlijk kontje en ik zat hem nat en diep heerlijk te likken. Maar al snel werd ik weggereden van Frank en naar Ed gereden. Die moest ik nu zijn kontje open likken. Mijn hoofd werd door Oskar tegen Ed zijn kontje aangeduwd. Het rubber gleed tegen mijn gezicht terwijl ik aan het likken was. En al snel had Ed een gladde, natte ster, die open stond voor andere zaken.

Ik werd naar de kant gereden en moest toekijken hoe Dwayne en Charlie met Frank aan het spelen waren en Oskar met Ed. Dwayne haalde wat dildo’s tevoorschijn en liet mij eerst aan de kleinste likken. Die werd flink bij mij naar binnen geduwd en ging toen zo Frank zijn kontje in.

Oskar kwam bij mij staan en duwde zijn dikke, natte, glimmende pik in mijn mond en trok mijn gezicht tegen zijn wetsuit aan. Heerlijk glad rubber. Zijn pik was erg groot en hij ging met moeite naar binnen tot achter in mijn keel. Gelukkig hoef ik zelden te kokhalzen en ging het prima. Mijn gezicht gleed lekker over het rubber en ik hoorde Ed genieten van dat hij mij diep kon throaten. Na een poosje liep hij naar Oskar terug en ramde zonder pardon die grote pik naar binnen bij hem. Oskar was het blijkbaar gewend en riep dat Ed hem flink hard en diep moest te grazen nemen. Ondertussen had Dwayne al met diverse dildo’s Frank zijn kontje bewerkt. Charlie kwam nu bij mij staan om zijn pik op sterkte te laten zuigen door mij. Hij zat me gewoon in de mond te neuken en zijn ballen kletsten tegen mij kin aan. Lekkere dikke ballen. Ik zat vast en mijn pik stond recht overeind en drupte van geiligheid. Ik wilde graag even trekken terwijl ik naar dit geile spel keek. Charlie was inmiddels zo ver om Frank te neuken. Dwayne haalde de dildo uit Frank zijn kontje en Charlie duwde langzaam zijn dikke natte eikel bij Frank naar binnen. Ik vind dat zo geil om te zien hoe Frank lekker bereden wordt. Maar tot mijn verbazing kwam Dwayne naar mij toe en trok mijn pik en zak door een rubberen ring en die zat goed strak zodat mijn pik en zak strak uit stonden. En zonder nadenken liet Dwayne zich met zijn kontje op mijn pik zakken. Ik voelde hoe mijn pik langzaam door zijn sterretje zijn warme holletje binnenging tot hij helemaal diep erin zat en mijn zak geplet werd door zijn kontje. Onze rubber outfits kraakten en piepten tijdens Dwayne zijn neukbewegingen. Heerlijk kon Dwayne het doen. Op de achtergrond hoorde ik de geluiden van de andere mannen. Ik dacht dat ik het niet meer hield en Dwayne vol ging spuiten. Helaas. Dwayne stapte van mijn pik af en ging terug naar Frank. Nu was het Dwayne zijn beurt om Frank te neuken. Charlie liet langzaam zijn pik uit Frank glijden en Dwayne verving die door zijn pik in een vloeiende beweging.

Ed was inmiddels uit de sling gekomen en Oskar en Ed hadden zich achter Dwayne opgesteld. Ik zag hun bedoeling en mijn pik deed gewoon zeer van hoe stijf hij uitstond van geiligheid en er liep een straaltje geil uit. Het werd een soort van estafette neuken. Dwayne werd vervangen door Oskar en de rest keek toe hoe Oskar Frank aan het neuken was. Af en toe grijnsden ze even naar mij. Oskar werd vervangen door Ed. En Ed boog ver voorover zodat hij goed diep Frank kon neuken.

Ineens kwamen de andere drie tegelijk op mij af en Charlie reed mij met mijn stoel tegen de muur aan. Alle drie richtten hun brandspuit op mij en nog even dacht ik dat ze zich op mij gingen aftrekken. Maar nee, ze begonnen alle drie over mij heen te pissen. Het spetterde overal tegen mijn rubberpak aan en spetterde terug tegen de rubberpakken van de drie mannen. Ed hield mijn mond open en de andere twee richten hun straal op mijn mond en af en toe op mijn pik en zak. Het was een enorm geil pisfestijn voor mij. Toen ze alle drie zich helemaal leeg gepist hadden dacht ik dat het een waterballet op de grond zou zijn. Maar ze hadden mij tegen de muur gereden omdat daar een douchegoot in de vloer was. Er werd een douche aangezet en we werden allemaal even schoongespoten. Alsof er niks was gebeurd. We waren alleen nog nat.

Ik werd naast Frank gereden en kon nog net zien en horen hoe Ed zijn lading afspoot in Frank. Ed werd onmiddellijk vervangen door Dwayne en die pompte zich ook al snel naar een hoogtepunt. Lading 2. Toen was Oskar aan de beurt. Ik zag hoe er af een toe een drup zaad langs de zak van Oskar liep en hem dat alleen nog maar wilder maakte. Ik vroeg me zo langzamerhand af hoe het met Frank zijn kontje gesteld was, maar Frank scheen alleen maar te genieten van al die neukende mannen. Uiteindelijk was Charlie aan de beurt. Tot mijn verbazing knielden de andere drie om mij heen en begonnen mijn getergde pik en zak te likken. Ik stond op ontploffen en werd gek van geiligheid. Net voordat Charlie klaarkwam in Frank werd ik losgemaakt van de stoel. Oskar trok mij overeind en Dwayne pakte mijn pik beet en duwde die bij Frank naar binnen nadat Charlie had afgespoten in Frank. Frank zijn kont stond helemaal open en mijn pik sopte in het zaad van mijn 4 voorgangers. “laat maar eens zien hoe geil je vond dat wij Frank hebben volgespoten. Je mag maximaal 5x stoten”. Ik dacht dat ik dat nooit ging redden, maar aangezien de show en het lik werk van de mannen het uiterste van mijn pik hadden gevergd was ik al in 3 stoten klaar. Ik kreeg een applaus. Het was nu een grote zweterige zaadbende in onze rubberpakken. Frank werd echter niet vergeten en de 4 mannen begonnen om de beurt en tegelijkertijd Frank zijn pik en zak te likken en zuigen. Daar werd plotseling mee gestopt en hij werd uit de sling gehesen. Dwayne nam hem mee naar de kamer met het tweepersoons bed en ging daar op zijn hondjes op de rand klaar zitten. “Toe Frank, nou is het mijn beurt. Neuk me met die heerlijke grote, natte pik van je. Ram hem erin. Ik wil je voelen afspuiten in me. Heel diep” En Frank ramde zijn pik in Dwayne zijn donker holletje. We keken met zijn allen toe hoe Frank zijn pik hard, diep en in een straf tempo in en uit Dwayne zijn neukhol ramde. “Harder, harder, dieper, dieper” kreunde Dwayne. De rubberpakken van beide mannen piepten en kraakten bij die wilde neukbeurt. Terwijl ik daar naar keek trok ik aan mijn pik en spoot nog een keer af over Dwayne zijn rug. De andere mannen deden dat ook zodat al het zaad over Dwayne zijn rug liep. Frank kwam inmiddels ook kreunend klaar en ik zag hoe Dwayne ook met ferme stralen voor zich uit spoot over het bed heen. De mannen likten alles op en grijnsden naar elkaar. Wat een enorm spel was dit geweest. Ik snapte wel dat ze samen deze polygroep hadden. Misschien wel lastig om samen te leven, maar wel hele geile seks samen.

1717 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.