Sex therapie

Geplaatst door: snoepjevanweek op 06-09-22

Nee dit wordt niet het derde deel van de Krantenjongen. Begreep gebeurd nog genoeg geile actie we weten wat Peter doet (man van Mark).Ging hij daarom vroeger naar beneden om te douchen twee keren nee. Hij was nieuwsgierig wie de krantenjongen Casper is gewoon. Ook is Casper de reden dat sex met Mark soms hevig is en soms tegen valt als Mark moe is. Maar dat zal jullie een zorg zijn waarom hun sex leven wisselt. Dus vandaag geen triootje op blauwe tapijt in de gang. We gaan kijken bij Peter zijn werk. Peter is een van de twee sex therapeuten in een grijs grauw gebouw. Een maatschap van sexuele specialisten welk vooral stellen helpen. Peter stuurt mensen door net als de collega,s. Bvb de uroloog is het probleem iets voor Peter okay dan. Vaak hielp een gesprek soms was meer nodig. Dat meer willen jullie weten.


Begrijp het goed Peter begon ook met hetero stellen maar stuurt  ze nu door. De vrouw van zo,n stel wilde vaak in Peter zijn broek waar hij geen zin in had. Hij was meer in de man vaak sulletje geinteresseert. Peter behandeld ook alleenstaande mannen maar vaak stel als Herman & Lucas later actie. De oudere mannen willen bevestiging ze nog goed pijp sletje zijn of wat dan ook. De jongere stellen willen vaker tonen hoe ze sex hebben of sex met Peter. Dan is het vaak een kort gesprek wat plaats vind. We zijn er laat maar kijken naar hoe Peter dus Herman en Lucas adviseert en verwent.

Oke denk steriele witte kamer wat luchtjes van dat meer gebeurd dan praten. Herman &Lucas zijn dus stel een oudere beer met een jongere kalende partner. Is kort gesprek want ze willen Peter tonen het mankement. Peter ziet waarom de uroloog ze door stuurde naar hem. Lucas is te nauw voor de grote penis van Herman. Met de juiste dildo lukt het ruimte te creeren. Glijmiddel op juiste plekken een condoom om en Herman kan in zijn Lucas. Eerst rustig dan wordt tempo gemaakt. Peter is ook naakt en wordt door Lucas voortreffelijk gepijpt. De mannen gaan nog even verder wij zijn benieuwt naar de andere kamers. Gebeurd er overal actie of is meer praten dan voelen vaak wel. Hoop mijn fans tevreden zijn hun vroeger om zoiets verhaal doeii.

1883 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.