Koffie met wat lekkers

Geplaatst door: dutch0368 op 06-09-22

Ik ben altijd een talen man geweest en spreek er ook een aantal. Zo ook Spaans, vaak in de vakanties na enige dagen raak ik weer op dreef. Maar een jaar of 14 geleden was ik wat onzeker over mijn spreekvaardigheid. Via een homo chatsite kwam ik in contact met een man die net weer in Nederland woonde, na bijna 30 jaar in Spanje te hebben gewoond. Hij was hier weer alleen en wilde een sociaal netwerk opbouwen. We hadden een tijdje zo leuk chat contact en ik vroeg hem of hij mij wilde helpen met mijn Spaanse spreekvaardigheid. Dat wilde hij wel. Hij woonde redelijk dicht in de buurt en hij wilde dan wel dat ik naar hem kwam. Hij was nudist en wilde het liefst altijd bloot zijn. Als ik kwam, dan ook graag alle kleren uit. Nou, daar heb ik geen probleem mee. De week daarop ging ik voor een eerste kennismaking op een avond naar hem toe. Hij deed open en liet mij snel binnen. Ik kreeg meteen een paar zoenen van hem op de mond, Hoi ik ben Leon, leuk dat je er bent en trek hier maar alles uit, zei met een vriendelijke lach. Terwijl ik mij uitkleedde, bleef hij staan kijken. En ik kon ook hem goed zien. Lang, glad lichaam, mooie tepels en een mooie grote pik met glanzende eikel. Daaronder hing een mooie zak , goed gevuld. Hij bekeek mij ook en ik zag dat hij een lichte erectie kreeg. Hetzelfde gebeurde daardoor ook bij mij. Kom verder, zei hij, en maak het je gemakkelijk op de bank. Hier ligt een lekker zachte plaid op. Als je het niet erg vind, kom ik naast je zitten. Nee, dat vond ik niet erg. Hij zei dat de koffie nog doorliep en kwam naast me zitten. Ik had zeer goed uitzicht op zijn lichaam. Zie ik er nog een beetje aantrekkelijk uit? Vroeg hij. Ik zei, ja hoor, je ziet er zeker aantrekkelijk uit. Hmmm, dat hoor ik graag,  zei hij, terwijl zij pik weer stijf werd en er een druppel voorvocht zichtbaar werd….hij zag dat ik dat opmerkte, mijn pik stond ook stijf, en hij haalde de druppel er onder een “sorry” af met zijn vinger. Die likte hij af….hmmmm dat was geil.

 

Wil je iets in de koffie, vroeg Leon. Ik zei, nee ik drink zwart. Ah, zei hij, ik ook.  Wil je er straks iets lekkers bij? Vroeg hij…Ik zei , ja, hoor, daar ben ik altijd voor in…en keek hem goed aan en liet mijn blik over zijn lichaam glijden, terwijl ik mijn lippen natmaakte. Leon kwam weer naast mij op de bank en gaf mij een zoen op mijn mond. Hij hield daarbij zijn mond een beetje open en ik stak mijn tong een stukje naar binnen. Dit werd meteen beantwoord met een lange intense tongzoen. Ik ga even de koffie inschenken, zei Leon ietwat hees…. Hij kwam terug en zette de kopjes voor ons neer. Zijn pik was behoorlijk stijf en er hing weer een geil sliertje aan zijn eikel. Hij stond pal voor mijn neus en ik greep mijn kans. Ik nam zijn eikel in mijn mond en likte gulzig zijn eikel schoon….hmmm, dat smaakte geil en naar meer. Wow, zei Leon, dat is even geleden. Heerlijk, hoor. Hij kwam weer naast mij zitten en boog zich naar mij toe. Hij nam mijn pik eerst in zijn hand en toen ook in zijn mond. Heerlijk zacht, nat en gulzig verwende hij mijn pik…. Toen ging hij half achterover op de bank naast mij liggen, met zij benen half opgetrokken, zijn stijve pik fier vooruit en zijn zak met zware ballen liet hij zachtjes deinen…ik werd gek van geilheid. Ik nam zijn pik in mijn mond en met mijn hand kneedde ik zachtjes zijn ballen. Dat voelde heerlijk aan, terwijl Leon zijn voorvocht in mijn mond liet druipen. Ik pijpte hem en al spoedig merkte ik dat hij ging komen. Hij hield mijn hoofd vast en ik kreeg de volle lading in mijn mond. Ik slikte een deel door en met de rest ging ik naar boven…. Ik kuste hem op zijn mond en we tongden zijn zaad. Pfff, dat was meten een heftig begin, maar zo lekker…

 

We kagen even bij te komen en intussen streelde ik zijn gladde borst, buik en ballen. De binnenkant van zijn dijen en ging met mijn vinger tussen zijn bilspleet. Daar was het warm en vochtig en ik merkte dat ik ook daar zeer welkom was. Dat voelde goed. We namen even pauze en dronken onze koffie. Leon streelde mijn lichaam en kwam weer voor een tongzoen. Wil je zo nog een bakkie, vroeg hij. Ik zei, ja, hoor, graag. Mag ik dan nog wat kekkers daarbij, vroeg hij. Natuurlijk, zei ik, wat wil je graag? Hij zei dat hij bottom is en heel graag geneukt wilde worden. Ik zei dat ik dat graag wilde doen.

 

Na weer een intense tongzoen stond Leon op om de volgende koffie in te schenken. Hij wilde de kopjes van de salontafel pakken en stond enigszins gebukt vlak voor mij. Uitdagend deed hij zijn kont naar achteren richting mijn gezicht. Ik begreep de hint en pakte zijn kont vast. Begon hem te zoenen en likken, steeds meer naar zijn gaatje toe….hmmm, dat smaakte geil…ik bespeelde zijn gaatje met mijn tong en merkte dat hij dat erg lekker vond. Toen gaf ik hem een tik op zijn billen en zei, nu eerst koffie….nou, die had ik heel vlug. Leon kwam weer bij mij op de bank en ging er echt voor liggen. Ik likte hem goed nat tussen zijn billen en vingerde hem. Ik merkte dat hij klaar was om te ontvangen. Ik ging op hem liggen en liet mijn keiharde pik in hem glijden. Langzaam stootte ik in hem en al tongend gingen we steeds verder op in onze geilheid. Wat een intensiteit en wat een passie….soy caliente, soy caliente, klonk het….ik wilde eigenlijk steeds dieper in hem. Ik riep dat ik ging komen….hij greep mijn kont en duwde mij diep in hem….ik spoot hem vol….wow, dat kwam uit mijn tenen. We bleven nog een tijde in elkaar verstrengeld liggen. Ik voelde het geil langs mijn ballen uit zijn gaatje sijpelen.

 

Estamos calientes…..ja, wij zijn heet en de koffie was inmiddels koud….maar het onverwachte lekkers erbij maakte alles goed!

2651 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.