Zwemvriend 9

Geplaatst door: geilebttmjongen op 07-09-22

Nico lag met z'n pik lekker tegen m'n billetjes aan. Stuur gewoon een appje naar huis lieverd. Ik was bloedgeil alweer door het kleden in die donkerrode lingerie en Nico zn zware hese stem. Ik voelde me zo vrouwelijk in het setje en zeker met Nico zo tegen me aan. Samen spelen, de rest van de middag en avond, en nacht als je wil blijven slapen. Je bent echt een tiener sletje zo Niels, je bent zo'n lekker geil ding. Ik pakte mn telefoon en appte dat ik niet thuis at. Nico kreunde al van genot en streelde m'n tepeltjes door de kante stof. Hij vroeg me nog eens wat ik ervan vond als zn vriend erbij zou komen. Erg spannend, meer kwam er niet uit me en drukte m'n billen tegen Nico zn pik. Ook Nico pakte zn telefoon erbij, hij maakte snel een foto van hoe onze lichamen tegen elkaar aan lagen. Mn kleine kontje tegen zn grote middel aan. Hij liet zien dat hij de foto doorstuurde aan z'n vriend Marcel. Wow, lekker bezig maat, half uurtje? Kreeg Nico terug. 
Mn hart zat in m'n keel en Nico knuffelde en streelde me nog even. Hij stelde me gerust. We gingen naar beneden, Nico deed de gordijnen dicht en pakte wat drinken voor ons. Ik ging toch wat zenuwachtig op de bank zitten, Nico lachte om mn gekreun van het plugje wat nog in me zat. 

Even later ging de bel en Nico liet zn vriend binnen. Marcel klonk vrolijk en opgewekt en kwam enthousiast binnen en stelde zich netjes aan me voor. Ik gaf hem een hand en hij trok me daarmee van de bank, hij moest lachen, een hand was niet genoeg en gaf me een geile tongzoen. Marcel was glad geschoren en netjes gekleed. Hij bekeek me en kleedde zich ook uit. Dat is een flinke man dacht ik bij mezelf en dan niet alleen z'n figuur. Nico gaf hem ook wat drinken. We kletsen en friemelden wat aan elkaar. Ik weet nog goed dat ik me een soort aan Nico vast hield en dicht bij hem bleef staan. Alle vier die handen over me heen, zo spannend maar oh zo lekker. Ik trok aan hun pikken terwijl tongen, om en om. De twee gingen op de bank zitten en Nico zette er een geil fimpje bij op. Jij lekker op je knieën zei Marcel, en zo zat ik voor hun op de grond met hun pikken te spelen l, te zuigen en te likken. 

Word vervolgt

2050 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.