Zwemvriend 10

Geplaatst door: geilebttmjongen op 09-09-22

En zo zat ik daar, rustig op m'n knieën in m'n lingerie setje. Geil wijfie ben je toch, een geil zuig wijfie. Nico stond op en liep even weg, geen idee wat hij ging doen, hij was zo terug zei hij. Marcel ging er een beetje bij liggen en trok m'n kontje naar hem toe. Ik had moeite om zn pik alleen al in m'n mond te doen, wat was ie dik. Hij zag me krioelen van genot toen hij met m'n plugje speelde en m'n billetjes kneedde. Nico kwam weer de kamer in. Terwijl ik nog aan Marcel z'n pik sabbelde deed hij me een soort halsbandje om, in de kleur van de lingerie. Ik voelde Nico zn pik over m'n kontje glijden. Ineens maakte hij twee klemmetjes vast, die met kettinkjes vast zaten aan m'n halsbandje, op m'n tepeltjes door het stofje heen. Dat was even wennen maar ik was bloedgeil. Nico trok me aan m'n pikkie en ik kwam zo klaar. Nico slurpte alles op en op dat moment kreeg ik Marcel z'n lading in m'n mond. Hij kreunde hard en liet me alles doorslikken. Terwijl Marcel en ik nog bij zaten te komen had Nico andere plannen. Hij kwam bij ons op de bank zitten en zo geil als dat ik nog was nam ik hem in mn mond. Ook hij hield het niet lang en met z'n handen op m'n hoofd werd m'n mondje weer gevuld. Ik mocht alles af likken bij ze, en haalde daarna een doekje om alles af te doen en schoon te maken. 

Ik was erg vermakelijk, ook om naar te kijken terwijl we wat dronken en kletsten. Ik zat bij Marcel op schoot nog naar het filmpje te kijken. Ik lag iets opzij en hij speelde met het plugje, ik legde m'n hoofd op zn schouder en kon alleen maar kreunen. Al die handen weer. 18 en bij twee geile mannen op de bank, echt, ik voelde me zo geil. Marcel stond op en zette me voor hem neer, ik bukte voorover leunend op het tafeltje. Nico begon me te tongen, te trekken en met m'n tepeltjes te spelen. Marcel stond achter me en ik voelde zn dikke pik tussen m'n benen doorgaan langs m'n ballen en tussen m'n billetjes door. Hij kuste en kneedde m'n kontje en begon me te likken toen hij het plugje er had uitgehaald. Al die geile praatjes van ze en dat strelen en plagen... 
Ik kan net met mn hand bij Nico zn harde pik, hij komt voor me staan en laat me mn gang gaan. Marcel komt weer achter me staan en trekt m'n hoofd wat naar achter van Nico zn pik af. Hij leunt over me heen, zn warme lijf op me met z'n zware paal drukkend tussen m'n billen. Hij wou horen wat ik wou. Ik vertelde te zacht dat ik twee pikken in me wou, hij kneep in m'n tepeltjes en zo zei ik het hard genoeg. Mn mondje en kontje zouden worden gevuld. En zo zoog ik Nico verder terwijl ik Marcel z'n eikel over m'n nog iets openstaande sterretje voelde gaan. Het voelde zo warm aan. Mn gedempte gekreun door Nico zn pik was nog vrij hard toen Marcel zachtjes in me drukte. Met korte stootjes kwam hij dieper en dieper in me. Hij hield me stevig vast bij mn holdups en hield zich diep in me, ik voelde zn pik in me kloppen en bewegen. 

Hij hield zich diep in me en bewoog me zacht over zn pik. Ik kreunde bij iedere stoot en Nico hoefde alleen maar te staan, ik bewoog toch wel van voor naar achteren. Nico stapte even weg en Marcel legde me op mn buik op de eettafel. Mn handen werden geboeid door Nico en hij nam het over van Marcel. Nico zn pik was langer maar minder dik en gaf een heel ander gevoel. Snel hield Nico zich diep en vulde m'n kontje, snel kwam Marcel weer. Zn pik sopte veel zaad van Nico naar buiten. Marcel neukte me hard en m'n gekreun galmde door de kamer. Marcel sloot weer in m'n kontje en met een druipend kontje lieten ze me naar boven lopen om te douchen toen ze me hadden losgemaakt.

1428 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.