Herman&Lucas gaan er voor.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 10-09-22

Aan gezien het verhaal wat schreef af gekeurd is ander verhaal. In sex therapie had je een stel zal soms even terug grijpen naar sex therapie. Alvast het stel werd door Peter geholpen. Hun huwelijk moest gered worden. Herman de beer welk ouder is dan de kalende Lucas. Tijdens de sex blijkt dus Lucas was nog maagd. Herman werd door Peter later gepijpt net als Lucas. Voor wie het af vroeg ja Peter had die avond zijn trio in de huiskamer. Maar we wijken af zouden over het stel hebben. We gaan naar hun stulpje  begrijp goed zijn niet arm. Therapie enz kost veel centen welk hun hebben. We gaan door de gang. Op zoek naar de bron van het gekreun  denk buren gewent zullen zijn.


We komen in de slaapkamer aan het bed stoot tegen de wand. Aan de sporen te zien niet de eerste keer. De mannen liggen in het bed. Het eerste wat we zien is Herman zijn harige kont. Lucas ligt Herman te pijpen op hun manier. De lolly methode zuigen en dan er weer uit spaart adem. Lucas had af gekeken tijdens sex therapie Peter had minder lucht. Al snel komt Herman klaar en zien we slierten sperma uit Lucas zijn mond hoeken komen. Er wordt van plek gewisseld Herman gaat op bed liggen. Lucas weet hij sext alleen met Herman dus wel glijmiddel geen condoom. De sex therapie gebeurde veilig mensen.

Lucas kwam gewoon in Herman niet te hard en niet te zacht maakte tempo. Streelde zijn rug reikte naar zijn harde tepels. Herman was net klaar met  zijn borsthaar strelen is hij trots op. Lucas kwam sneller klaar dan hij wilde eigenlijk. De sperma was niet teveel of te weinig net genoeg. Herman voelde het vloeien in hem. Snel van bed lag net nieuw bedden goed op. Onder de douche stoomde het er uit. Ze hoorde de wagen op tijd dus snel aankleden. De winter schilder was er voor wat moest gebeuren. Laat open of de winter schilder zijn kwast niet ook in het stel stopt haha. Ben de  fans dankbaar voor hun vertrouwen in mij.

1660 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.