Bazig

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-09-22

Ben nat van het zweet en blus water even geduld. Het is een zo te bekijken normaal verhaal. Over vertrouwen en verstoorde werk relatie. Tussen de oude butler en de nieuwe heer van het landgoed (erfde hij van pa).Albert de Engelse butler woont er al vele  jaren. Albert de stijve kerel is deel van het landgoed. Zag de bewoners komen en gaan. Was bij menig schandaal nu zelf onderdeel van een.


We dachten Albert is ouderwetse butler vergis je in. Het is maar een feit. De vlotte zestiger lust nog wel groen plaatje. Al was Albert de butler en Willy meer keek altijd op naar hem. Daarom was hard Albert te bevelen voor Willy. Er was sprake van verstoorde werk relatie (werd nog erger)..Albert geeft om #Willy en dat is foute boel kan wel zeggen. Lees verder als wil weten.

Albert kwam over als stijve zestiger geen haartje zat verkeerd. Willy had hem een keer in gewoon T-shirt en korte broek gezien. Albert was harig grijs haar op armen, benen en borst. Dat zag je niet als hij butler was. Willy weet Albert houdt hem in de gaten. Dat hij naar Willy, zijn kont staart door jaren heen verzorgt zeker na stok slagen. Niks aan de hand tot nu toe tot Willy struikelt en Albert hem op vangt. Een hand op zijn kont en hun monden op elkaar. Begrijp goed Albert zoent Willy. Hij voelt hoe Albert  zijn hand over Willy zijn kont laat gaan. Albert zijn hand gaat van plek.  Op zijn bazige toon deelt hij mede ga je aftrekken gulp open. Willy is geschokt maar doet het.

Willy laat het toe ondanks sterker dan Albert is. Hij weet van vroeger Albert krijgt wat die wil. De zoen gaat over in hevig tongen. Willy is wel geschokt maar geniet ook.  Er klinken voet stappen ze fatsoeneren hun kleding. Doen of er niets gebeurd is nou niets.  Natuurlijk is er iets gebeurd kan waar zijn Willy  ouwe het met Albert deed. Hoop plezier hier iemand mee doeii.

2427 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.