Jeugd herinnering

Geplaatst door: aries64 op 14-09-22

Verleden week was ik even op de chat hier en kwam in gesprek met Wim, hij vroeg mij of ik zin had om bij hem langs te komen en me bij hem uit te kleden en me dan af te trekken en hij zou dan hetzelfde doen.

Dus alleen kijken en ons zelf bevredigen, ik zei hem dat ik daar niks in zag en dat het mij te statisch was, maar ieder zijn ding.
Het is maar waar je op kickt, ja toch.
Later gingen mijn gedachten terug naar toen ik 14 was, ik had al ontdekt dat het lekker was om met mijn pikkie te spelen en klaarkomen kende ik ook al, mijn hobby' s waren toen meiden, brommers en voetbal.
Bij de meiden kwam ik toen nog niet verder dan wat zoenen en voelen, voetballen kon ik aardig, maar aan brommers sleutelen was ik buitengewoon goed in en repareerde dan ook regelmatig voor anderen en verdiende zo een zak centje.
Zo was ik toen weer eens voor de deur bezig met een brommer toen er een oudere heer bleef staan kijken en een praatje begon.
Hij woonde een paar straten verder en had een zundap met kuren, of ik er eens naar wou kijken.
Natuurlijk wilde ik dat en we spraken af voor de volgende dag later in de middag als ik van school kwam.
Zo gezegd zo gedaan, belde aan en de vrouw des huize' s deed open en liet me binnen.

Ik wou gelijk beginnen, maar kreeg eerst een kopje thee, wat ik niet lekker vind maar beleefd op dronk natuurlijk.
Zo ging dat nu eenmaal vroeger, daarna eindelijk richting tuin en de heer haalde de brommer uit het schuurtje en ik ging aan het prutsen, weet nog dat ik het euvel snel gevonden had en er nieuwe onderdelen nodig waren.
Dus lijstje gemaakt en hij zou halen wat er nodig was, zo zat ik nog buiten om de boel weer te monteren en toen hoorde ik hem rommelen in het schuurtje en ook wat vreemde geluiden, wat gebonk en andere geluiden waarvan ik niet wist wat het kon zijn.
Ik weet nog dat ik om keek en vroeg of alles goed was, ja hoor prima klonk het terug en ik kon hem niet zien doordat ik niet echt het schuurtje in kon kijken en zag alleen zijn contouren en verder donker.
Toen ik bijna klaar was, kwam hij naar buiten en even later stond de mooie zundap weer op zijn plek in de schuur.
We spraken af dat ik zondagmiddag langs zou komen voor de reparatie.
Toendertijd had ik nog nooit van pedofielen gehoord, alleen kinderlokkers en vieze mannetjes bestonden er toen.

Zondagmiddag hetzelfde ritueel, thee en aan het sleutelen, de zundap stond nu andersom en ik kon nu beter in het schuurtje kijken en dat had blijkbaar een reden, want toen ik net bezig was hoorde ik weer die rare geluiden, dus ik kijk op en zie hem zitten, hij had zo een kale plek bovenop zijn hoofd en die kon ik best goed zien en toen ik wat met mijn ogen kneep en wat naar beneden keek, kon ik eerst mijn ogen niet geloven, hij hield met een hand zijn broek naar beneden en met de ander zat hij zich af te trekken, ik kon heel goed de bewegingen zien, dus niet zijn pik of zo.
Ik zag hem wat bewegen en keek weg en ging verder waar ik mee bezig was en vroeg me af of hij gezien had dat ik had gezien wat hij aan het doen was, onder mijn oogleden door glurend kon ik zien dat hij naar mij zat te kijken en nog steeds aan het rukken was, ik wist mezelf geen houding te geven en wilde zo snel mogelijk de boel weer monteren en weg wezen daar.

Uiteraard ging dat met die trillende vingertjes ineens een stuk moeilijker en ik was nog bezig toen hij alweer buiten kwam.
Ik weet nog dat hij vroeg of het lukte en we praten tegen elkaar of er niks was gebeurt, eindelijk alles weer er op en starten maar, hij ging door het poortje even een stukje proef rijden en de zundap liep weer als een zonnetje.
Hij kwam terug met een grote glimlach en was blijkbaar tevreden met het behaalde resultaat en ik kreeg mijn centjes.
Toen wees hij op de beugel van de uitlaat die inderdaad stuk was en met een stukje draad was vast gezet, en of ik die van de week kon maken, nogal wat zenuwachtig stemde ik toe en hij zou een nieuwe halen.

Even de handjes wassen en nog een kopje thee en toen liep hij mee naar de deur en zonder wat te zeggen begreep ik dat hij wel degelijk door had, dat ik hem bezig had gezien.
Met een vette knip oog en een tot van de week namen we afscheid.
Ik wou eerst niet gaan, maar belofte maakt schuld en heb die beugel toch gemaakt.
En ja hij heeft zich toen ook weer zitten trekken en wel op zo een manier dat ik het echt goed kon zien, dat verwachte ik al en was dan ook niet zo zenuwachtig als de keer er voor en deed maar gewoon of er niks gebeurde.
Ik kreeg weer mijn centjes en kopje thee natuurlijk, bij de deur bedankte hij me nog uitdrukkelijk en als er wat was kwam hij wel weer langs.
Ik zag hem toen nog regelmatig in de buurt, maar ben er nooit meer geweest en heb het ook nooit iemand vertelt.
Heb er ook geen trauma van of iets anders naars, want er is niets naars gebeurt.
Ik snapte het toen eigenlijk niet, pas veel later begreep ik dat hij daar heel geil van werd blijkbaar.
Ik vraag me af of er meer mannen zijn die zoiets hebben ervaren of iets soortgelijks.

Tot ziens lieve lezers xxx                  

2826 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.