Het torentje

Geplaatst door: snoepjevanweek op 15-09-22

Ik schrijf vervolg op bazig hoe drijfnat die ook is. Hoe is het met de twee hitsige mannen goed. Ze hoorde  voetstappen en door de gang kwam ook iemand met stapel was goed. Dus besloot duo verder te gaan op een andere locatie. In het torentje kunnen ze tekeer gaan. Naast hun tweeën heeft niemand een sleutel.  Het was Albert zijn idee de ontmoeting  daar plaats laten vinden. Het toch er maar lichamelijk warmte zou er zijn. Het was oke dat ze zoende natuurlijk. Willy had rollen omgedraaid zijn hand op Albert zijn kont. Wel minder soepel dan de zijn maar oke.


Ging er meer gebeuren dan op de gang zeker wel. Zijn ze verliefd niet echt naar buitenwereld is er een stand verschil. En hun band is ook ander. Ze genoten natuurlijk van elkaar. De pluizige deken was er. Snackers waren er naast glijmiddel en condooms. Was kriebelig de deken maar oke. Hun spiernaakte lichamen waren onderwerp van aandoenlijke strelingen.

Cm voor cm werd Albert zijn harige lichaam verkent. Toen Willy hem vingerde kreunde de oudere man. Hij was schoon op zichzelf niet gespoeld. Beiden zijn letterlijk en figuurlijk nog maagd. Glijmiddel en condooms uit de plunjezak. Voelde even vreemd voor beiden. Willy was geen oudere man beter gezegd een man gewent. Albert voelde Willy cm na cm door stoten. Albert moedigde hem aan. Willy voelde hoe hij klaar kwam. Helaas hadden ze meer te doen snel handdoek er over heen weg wezen. Begreep de klacht is er teveel voorspel en te weinig actie oke. Aan mijn fans geniet zolang het  nog kan.

2529 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.