Een Spaanse vakantie onder de warme zon

Het was de tweede keer dat wij dit naturistencomplex hadden uitgekozen in Spanje. De vorige keer was ons goed bevallen en het feit dat het zwembad 24 uur open was en in de avond soms een beetje een spannende plek was voor een ontmoeting met een andere man zorgde ervoor dat toen mijn vrouw (Ester) vroeg of ik weer naar dit complex wilde ik volmondig ja zei.

We waren vanmorgen vroeg vanuit Amsterdam vertrokken en met een gehuurde auto naar dit complex gereden. We werden direct door de beheerder naar ons appartement gebracht. Het was een mooi en ruim appartement met een grote tuin en een leuk uitzicht naar de appartementen.

Eenmaal onze koffer uitgepakt wisten we niet hoe snel wij onze kleding uit moesten doen en richting het zwembad gingen om een heerlijke verkoelende duik konden nemen. We brachten de rest van de dag door bij het zwembad.

Het viel ons op dat er redelijk wat homo mannen op het complex verbleven en automatische scande ik de mannen bij het zwembad af of er iets leuks tussen zat voor mij.

Gelukkig hoefde ik dit niet stiekem te doen voor mijn vrouw, zij was op de hoogte dat ik het zo af en toe prettig vond om met een man te vrijen en stimuleerde mij hierin, zo werden dit soort dates voor ons beide een opwindend ervaring als ik haar vertelde wat ik gedaan had.

Eenmaal terug bij ons appartement gingen wij lekker op het terras zitten met een glas wijn. Wij keken op een ander appartement waar twee mannen buiten zaten eveneens aan een wijntje. De mannen waren iets jonger ik schat ze een jaar of 40  dan dat ik was en het type bear.

Niet echt mijn types ik val eigenlijk altijd meer op wat oudere man dan mijzelf en  zonder al teveel beharing. Toen ik de richting opkeek van die twee mannen hielden zij hun glas  omhoog naar ons en dronken samen ook een wijntje.

De daarop volgende dagen kwam ik deze twee heren (Juan en Pedro) tegen in het zwembad , op het strand of zag ik ze op het terras, we groette elkaar en soms praatte mijn vrouw wat met de mannen. De mannen bleken Spaans en mijn twee worden Spaans hielpen niet om een goede conversatie aan te gaan met de mannen. Ester daarentegen kon zich redelijk redden met het Spaans en kon lekker babbelen met de mannen. Gelukkig spraken ze wel een beetje Engels dus kon ik ook een beetje meekomen in het gesprek.

Toen ik drie dagen later met Ester op het terras zat en een slok nam van mijn wijn vertelde ze mij dat ze met Juan en Pedro had gesproken en dat deze Spaanse  mannen ons hadden gevraagd om bij hun een borrel te komen drinken. Het makkelijke van een naturistische vakantie is dat je dan niet hoeft na te denken wat je aan zou moeten trekken als je op visite gaat.

Een uur later liepen wij met alleen een handdoek richting de Spaanse mannen, eenmaal op hun terras omarmde zij ons direct. Ik zag hoe Juan  Ester tegen zich aan drukte en hoe zijn lange pik zachtjes tegen Ester haar kutje aan klopte. Er ging direct een geile kronkeling tegen mijn lichaam aan terwijl Pedro mij vastpakte mij tegen hem aandrukte en ik mijn pik tegen zijn pik aan voelde komen, dat voelde lekker. Juan kwam nu naar mij toe en drukte mij net iets langer tegen zijn lichaam aan en ik voelde de opwinding in mijn lichaam rondgaan terwijl ik keek hoe Pedro ook Ester begroette en zijn pik ook tegen het kutje van Ester aan kwam. Ik voelde direct een lichte erectie aankomen maar kon deze net verbergen door snel mijn handdoek op de stoel te leggen en te gaan zitten. Ester kwam naast mij zitten en Juan en Pedro tegenover ons. Ester zag dat ik wat opgewonden was geworden en pesterig begon ze wat met mijn pik te spelen onder de tafel.

We dronken wat wijntjes met de mannen en spraken zo goed en kwaad als het kon wat Engels met ze te praten. |Ze vertelde dat ze al 15 jaar een koppel waren en in Madrid woonde. Ze waren hier nu twee weken en bleven nog een week om daarna weer terug naar Madrid te gaan. Af en toe praatte Ester wat Spaans met de mannen en zag ik  hoe zowel Juan en Pedro naar mij om de beurt naar mij keken. Onderwijl speelde Ester af en toe een beetje met mijn pik en werd ik steeds meer opgewonden. Hoewel ik normaliter niet zo snel op een Bear zou vallen vond ik beide mannen erg aantrekkelijk. Toen ik naar de wc wilde moest ik even wachten tot mijn pik weer in een klein beetje normale vorm had voordat ik kon opstaan maar door alle opwinding wilde dit niet heel erg lukken en stond mijn pik op half erectie stand. Ik voelde beide mannen kijken en vond dat ook wel weer opwindend.

Toen ik terug kwam waren Ester en de mannen gezellig met elkaar aan het praten op zijn Spaans dus begreep niet heel veel van wat Ester tegen de mannen zei. Ik kreeg net een glas wijn ingeschonken door Juan toen Ester ze dat ze moe werd en naar het appartement zou gaan het was inmiddels al wat later geworden, donker maar de temperatuur was nog heerlijk. Ester zei blijf jij nog maar even lekker bij de mannen ik zie je vannacht wel. Juan gaf Ester een fles Spaanse wijn mee  schijnbaar als dank voor de gezellige avond. Terwijl Ester mij een kus gaf en wegliep keek in nog even naar haar mooie billen en benen door haar hakken die ze aanhad kwamen haar billen mooi uit.

Ik praatte wat met de mannen ik vond het ergens wel wat opwindend om naakt tegenover twee mannen te zitten en terwijl we aan het praatte waren speelde ik een beetje met mijn pik. Ik had niet heel veel tijd nodig om uiteindelijk weer een harde erectie in mijn hand te voelen  op dat moment Juan vroeg of we naar binnen zouden gaan omdat het wat afkoelde, beide heren stonden op en ik kon niet blijven zitten. Enigszins ongemakkelijk stond ik ook op en verscheen mijn grote erectie boven de tafel uit. Zowel Juan als Pedro keken hier direct naar  ik stond wat ongemakkelijk op en pakte mijn glas wijn en liep tussen de heren in mee naar binnen terwijl mijn pik fier omhoog stond.

Pedro ging zitten op de bank en ik zag dat zijn pik ook wat groter werd ik ging naast Pedro zitten.  Juan sloot de deur ik keek nog even door het raam naar ons appartement en zag Ester voor het raam nog ff zwaaien naar ons , Juan stak zijn duim naar haar op. Ook Juan kwam naast mij zitten en zo zat ik daar opeens tussen twee Bears in en ik met een erectie die niet echt kleiner wilde worden. Pedro legde zijn hand op mijn bovenbeen neer  en zei op zijn Engels dat ik mij nergens voor hoefde te schamen en dat ik een mooie pik had. Ook Juan beaamde dit en zei dat hij hem zo mooi hard vond en dat hij mijn pik weleens vast wilde houden. Inmiddels was ik van de hele toestand eigenlijk best geil geworden het idee dat ik voor het eerst naakt tussen twee mannen inzat die vol bewondering naar mijn pik keken zorgde ervoor dat ik steeds geiler werd en pakte de hand van Juan en legde hem op mijn pik. Niet veel later voelde ik zijn stevige hand om mijn pik heen en zachtjes op en neer gaan. Pedro aanschouwde dit en liet zijn hand richting mijn ballen zakken en begon mijn ballen te masseren. Terwijl ik mijn hoofd wat naar achter liet vallen en mijn ogen probeerde te sluiten zag ik dat zowel Juan als Pedro een flinke erectie hadden gekregen terwijl de een mijn pik op en neer schoof en de andere mijn ballen masseerde. Langzaam liet ik mijn beide handen naar allebei hun pikken gaan en begon hun beide ook langzaam af te trekken

Hun pikken voelde heerlijk hard en het was de eerste keer van mijn leven dat ik twee pikken in mijn hand had. Ik had weleens wat met een man gedaan maar het was eigenlijk altijd één man geweest. Een trio met twee mannen leek mij altijd heel spannend om mee te maken iets wat ik ook al vaker had uitgesproken naar Ester.

Terwijl ik bezig wat met beide pikken in mijn hand boog Juan naar beneden en schoof mijn eikel diep in zijn mond en begon zijn hoofd op en neer te bewegen. Dat voelde heerlijk, Pedro keek naar Juan en bewoog ook naar beneden, Juan haalde mijn pik uit zijn mond en bewoog mijn pik naar de mond van Pedro en schoof hem naar binnen. Zo wisselde ze elkaar steeds af.

Juan ging op de bank zitten met zijn benen wijd en keek mij vragend aan. Ik had zijn pik al zo heerlijk in mijn hand gehad en kon niet wachten om deze heerlijke harde Spaanse pik in mijn mond te stoppen. Ik ging op mijn knieën zitten op de bank en boog voorover naar zijn pik en liet hem diep in mijn mond glijden. Ik voelde hoe hij zijn handen op mijn achterhoofd plaatste en mijn hoofd langzaam dieper naar benden duwde tot ik zijn eikel diep achter in mijn keel voelde duwen en ik kokkend zijn pik  in mijn mond naar binnen geschoven kreeg. Pedro had inmiddels een heerlijk uitzicht op mijn billen en begon langzaam mijn kontje te masseren. Mijn ervaringen tot dusver met mannen was alleen bij het pijpen gebleven verder had ik nog niet durven experimenteren. Ik voelde Pedro zijn baard tegen mijn billen aan en voelde een kriebelend gevoel aan mijn gaatje. Pedro was druk bezig met zijn tong om mijn gaatje te likken. Dat voelde heerlijk, ondertussen masseerde hij mijn gaatje een beetje met zijn vingers en duwde een vinger zachtjes naar binnen terwijl Juan mijn hoofd steeds verder naar beneden duwde en ik elke beweging zijn eikel tegen mij huig aan voelde komen. Het voelde heerlijk om aan twee kanten zo verwend te worden. Terwijl Pedro inmiddels makkelijk twee vingers in mijn gaatje liet gaan voelde ik hoe Juan met mijn pik begon te spelen.

God wat was ik super geil geworden van deze twee Spaanse vrienden. Terwijl Juan mijn pik op en neer bewoog voelde ik tussen mijn billen iets ingedrukt worden, het was die heerlijke staaf van Pedro. Hij had het lang genoeg gemasseerd om langzaam zijn pik bij mij naar binnen te duwen. Het voelde wat schrijnend maar mijn gaatje stond zo open en hij had flink wat glijmiddel gebruikt om zijn pik dieper naar binnen te schuiven. Het was een vreemd gevoel om zo gevuld te worden van achteren maar ook een heel opwindend gevoel. Ik voelde Pedro zijn onderbuik tegen mijn billen aan komen en begreep dat hij zijn pik helemaal in mij had geschoven. Heel langzaam trok hij hem iets terug om daarna weer een stoot naar binnen te maken. Onderwijl was Juan onder mij gekropen en voelde ik hoe hij mijn ballen met zijn tong begon te masseren. Pedro voelde ik nogmaals naar binnen stoten in een ritmische beweging. Hij haalde hem nu ook iets verder uit mijn gaatje om hem daarna weer helemaal naar binnen te schuiven. Het begon langzaam maar Pedro maakte wat meer vaart en voor ik het wist voelde ik zijn staaf steeds sneller in mijn gaatje heen en weer gaat terwijl Juan nu lekker mijn ballen in zijn mond nam.

Ik voelde dat het voorvocht al uit mijn pik stroomde, Juan greep zijn kans en likte mijn eikel snel droog. Ik had inmiddels een mooi uitzicht op Juan zijn pik en nam deze opnieuw in mijn mond. Pedro gaf zo automatische het ritme aan waarop ik Juan zijn pik op en neer in mijn mond liet gaan. Pedro was ook goed geil geworden want ik hoorde hem steeds luider kreunen totdat ik in mijn gaatje het warme zaad naar binnen voelde komen, Deze Spaanse Pedro had gewoon zijn zaad in mijn gaatje achter gelaten, ik schrok er enigszins van maar vond het eigenlijk ook wel een heel geil idee.

Juan ging liggen op de bank en Pedro tilde mij op en liet mij rustig zaken op Juan zijn pik. Het koste weinig moeite om de volgende pik in mijn gaatje te krijgen, ik stond nog open van Pedro zijn pik en zijn sperma was een mooi glijmiddel. Ik kon nu zelf het ritme bepalen en voor ik het wist zat ik als een cowboy op een paard op en neer te wippen op Juan zijn pik. Pedro had zich opgefrist maar was zo te zien nog niet klaar met mij. Hij stond voor mij en stak zijn pik direct in mijn mond. Nu moest ik twee verschillende bewegingen maken maar Pedro hielp goed mee om het ritme te bepalen.

Terwijl k op en neer bewoog voel ik ook Juan zijn zaad in mijn gaatje spuiten, het gekreun maakte Pedro zo geil dat ook hij direct zijn tweede lading sperma in mijn mond spoot, zijn laatste stoot kwam diep in mijn keel waardoor ik niet anders kon dat het doorslikken. Wat was ik toch een sletje en wat zou Ester wel niet van mij denken, zou ze het wel goed vinden dat ik geneukt was door twee verschillende pikken en ook hoe zou ze het vinden dat mijn gaatje twee ladingen sperma naar binnen had gekregen.

Terwijl ik bezweet van Juan af gleed en op de bank ging liggen gingen beide Spaanse mannen aan de gang met mijn pik. Dit duurde natuurlijk maar heel kort en voor ik het wist spoot mijn pik een flinke lading sperma in schokkende bewegingen naar buiten. Het was een flinke lading en ik voelde hoe mijn ballen samentrokken.

Bezweet dronken we nog een wijntje, inmiddels wat het al lekker laat geworden en vond ik het wel tijd om naar Ester terug te keren, Pedro opende de deur Juan kwam direct aangesneld en gaf mij een flinke tongzoen ook Pedro gaf mij direct een zoen en terwijl ik wegliep sloegen beide mannen nog een keer op mijn billen. Buiten was het nog heerlijk zwoel en warm.

Ik voelde het sperma nog een beetje tussen mijn billen terwijl ik terug naar ons appartement liep, het licht was nog aan en ik zag Ester naakt op het terras zitten, ik was wat verbaasd omdat ik dacht dat ze moe was en waarschijnlijk al aan het slapen was maar ze keek mij direct met vragende ogen aan. Ben je nog niet naar bed vroeg ik haar? Nee natuurlijk niet antwoorde ze. Maar ik dacht dat je moe was, Ester lachte een beetje ondeugend naar mij. Je wilde toch eens echt geneukt worden zei ze. Ik heb tijdens onze visite bij Pedro en Juan doorgegeven dat jij wel een keer lekker genomen wilde worden , de heren  twijfelde geen moment en het leek ze heerlijk om jou eens te verwennen, ze vroegen mij of ik dat goed vond zei Ester. Ik zei alleen voor een fles wijn.  Ester zat met haar benen wat gespreid en ik zag aan haar dikke natte lippen dat ze inmiddels heel geil was geworden.

Ik begrijp, vroeg ik aan Ester, dat jij mij gewoon voor een fles wijn uitgeleend hebt aan Pedro en Juan?  Klopt riep ze terwijl ze mij een knipoog gaf, de wijn staat nog in de kamer maar nu mag je mij binnen alles vertellen wat ze met je hebben gedaan maar laat eerst maar eens je gaatje zien ik ben wel benieuwd of Juan en Pedro je lekker hebben genomen. Ester en ik liepen naar binnen en daar vertelde ik in detail wat de mannen met hadden gedaan. Natuurlijk werd Ester hier nog geiler van en likte ik haar een paar keer klaar terwijl ze mijn open gaatje zag em ongetwijfeld het geil van de Spaanse mannen nog uit mijn gaatje zag komen. 

3229 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.