Rik

Geplaatst door: lurker op 18-09-22

Ik word benaderd via een privé-bericht door Rik en daarop ontstaat het volgende gesprek:


Rik: Heb je zin in een afspraak zonder verplichtingen? Gewoon om wat te kletsen.


Ik: Sure, maar ik ben ergens bang dat er dan wel iets gebeurt.


Rik: Daar ben je dan zelf bij


Ik: Ja, maar iets in mij denkt dat ik wel ‘wat wil proberen’, als het klikt tijdens de afspraak, en dat ik dan misschien wel erg ver ga


Rik: Je maakt me nieuwsgierig, vertel …


Ik: Juist omdat ik het spannend vind om met een man af te spreken denk ik ergens dat ik het beter bij één afspraak kan laten in plaats van vaker, maar daardoor ben ik óók bang dat ik mezelf bij die ene afspraak meteen behoorlijk weggeef, in plaats van dat er de tijd genomen wordt om ‘rustig op te bouwen’. Juist omdat ik nieuwsgierig ben naar meerdere dingen ontdekken.


Rik denkt ‘dat zal wel gaan om al die zaken die voorbijkomen in Sanders fantasieën, ik móet proberen hem naar mijn huis te krijgen, hij lijkt een onderdanige slet in zich te hebben’ en dus reageert hij met: Kom op je vrije dag komende week naar mijn huis en bel aan om 10:00, het adres is:

Dan kunnen we samen kletsen, en misschien meer.


Ik: Oké …


Op mijn vrije dag rij ik vervolgens richting het opgegeven adres. Twee straten er vandaan parkeer ik de auto en stap ik uit. Het is 9:57, ik heb mezelf niet veel tijd gegeven om te twijfelen. Ik loop naar de juiste straat en ook richting het juiste nummer. Net wanneer de twijfel alsnog toeslaat en ik denk ‘ik kan het huis ook voorbij lopen’, komt Rik al naar buiten, loopt op me af en zegt “Hey Sander, goed dat je gekomen bent” en hij steekt een hand uit.


Ik geef hem een hand en word vervolgens naar Rik toe getrokken. Hij zegt “Kom binnen” en ik volg hem inderdaad naar binnen, waarna Rik mijn hand weer los laat, om me heen draait en de deur achter me dicht doet, zodat hij nu tussen mij en de deur in staat. Dan zegt hij “Schoenen en jas uit, of doe eigenlijk maar meteen tot op je boxer uitkleden, want dat is wat je wil, toch?”.


Daarop doe ik wel mijn schoenen en jas uit, maar hou het daar in eerste instantie bij. Dan zegt Rik recht in mijn gezicht “Je mag ook op de grond gaan zitten, dan beginnen we met pijpen”. Terwijl ik zo streng aangekeken word, wil iets in mij dat ik me overgeef aan zijn wensen, maar ik kies toch maar voor de optie die het minst ver gaat en dus kleed ik me uit tot op mijn boxer. Als ik daarmee klaar ben moet ik me omdraaien zodat ik mijn rug naar Rik draai.


Als Rik me voorbij loopt krijg ik een pets op mijn linkerbil, waarna hij de deur naar de woonkamer opent en in de deuropening blijft staan. Hij zegt “Dat pijpen komt straks wel” en hij wijst met zijn hand naar binnen zo van ‘loop langs mij de woonkamer in’. Ik doe dat vervolgens en krijg als ik Rik passeer meteen nóg een pets op mijn linkerbil, ditmaal harder. Ik zeg ‘au!’ en Rik zegt “Niet zeuren, het komt pas hard aan als je geen boxer meer aan hebt, ook dát komt straks nog.”


Ik zeg daarop niks terug, maar loop verder de woonkamer in, waarna Rik de deur naar de hal dicht doet. Hij denkt ‘dit gaat goed, pijpen en boxer uit zijn volgens mij eigenlijk al geaccepteerd, eens kijken of dat klopt’. Ik sta met mijn gezicht naar Rik toe, maar als hij op me afloopt zegt hij “Draai je om!” en hoewel ik dat ergens spannend vind voel ik weer dat ik eraan toe wil geven en dus draai ik me om. Rik pakt mijn boxer aan beide zijkanten vast. Dat doet hij twee tellen lang zodat ik de mogelijkheid heb iets te zeggen of zijn handen met mijn handen vast te pakken, maar dat doe ik allebei niet. Dus trekt Rik mijn boxer naar de grond en geeft ie me wederom een tik op mijn linkerbil, gelukkig niet zo hard.


Rik zegt vervolgens kortweg “Zit!”, en ik ga daarop meteen op de grond zitten, waarna hij om me heen loopt, zijn gulp losmaakt, zijn broek losknoopt en deze laat zakken. Dan trekt hij zijn boxer omlaag en hangt zijn stijve voor mijn gezicht. Er gebeurt heel even niks, waarna ik zijn piemel vastpak en deze met mijn handen ga verkennen en even later begin ik er aan te trekken. Dat duurt maar kort, want Rik zegt “Pijpen!”.


Ik geef toe aan mijn nieuwsgierigheid, open mijn mond, steek mijn tong uit en begin de schacht en eikel te likken, waarna ik even later de hele eikel van Riks piemel in mijn mond neem. Dan begin ik hem te pijpen en net als ik denk dat deze nieuwe ervaring me wel bevalt zegt Rik “Zonder handen!” en als ik mijn handen omlaag gedaan heb pakt Rik me met zijn hand bij mijn hoofd en zegt “Kijk me aan!”.


Ook dat doe ik, al kijk ik enigszins verschrikt omdat ik het wel wat snel vind gaan, maar Rik houdt zich in. Hij begint weliswaar mijn mond te neuken, maar het gaat niet overdreven snel en hij stoot ook niet hard. Daarop verdwijnt mijn schrik en begin ik deze nieuwe activiteit wel te waarderen eigenlijk. Als Rik even later zijn piemel terugtrekt en zegt “Klaar voor je beloning?” knik ik instemmend waarna hij in mijn gezicht klaarkomt. Dit voelt voor mij nu zo passend dat Rik zijn sperma minutenlang op mijn gezicht kan laten zitten, voordat hij een zakdoek aangeeft.


Als ik mijn gezicht heb schoongeveegd zegt Rik “Kom mee naar de badkamer” en aangezien hij bij me vandaan loopt sta ik op en loop achter hem aan. In de badkamer aangekomen zegt Rik dat ik in bad moet gaan zitten, dus dat doe ik en als hij zijn inmiddels alweer stijf geworden piemel tevoorschijn haalt en deze voor mijn gezicht houdt, neem ik die weer in mijn mond. Rik pakt mijn hoofd vast en zegt dat het tijd is om mijn huig te trainen. Hij heeft die zin nog niet gezegd of hij duwt meteen zijn piemel langs mijn huig, waarop ik moet kokhalzen en hij terugtrekt.


Dan zegt Rik streng “Deepthroaten wilde je leren toch, Sander?” en als ik hem daarop aankijk en instemmend knik pakt Rik mijn hoofd weer vast, houdt zijn stijve weer bij mijn mond en ik doe die weer ver open ten teken van instemming. Hoewel ik het overgeven niet fijn vind, wil ik het gebruik laten maken van mijn mond als neukgat wél en dus mag Rik mijn keel gebruiken net zo lang totdat hij merkt dat hij klaar gaat komen.


Dat wil Rik op mijn uitgestoken tong doen en dat mag uiteraard van mij. Als hij zijn sperma op mijn tong heeft achtergelaten zegt hij “Neem je beloning in ontvangst”, waarop ik naar Riks tevredenheid zijn sperma doorslik. Rik zegt daarop “Helemaal goed, ik ben tevreden met jou vandaag. En jij, ben jij ook tevreden?” Ik denk even na en besef dat ik meer dan tevreden ben omdat ik nu weet dat het mijn wens is anderen blij te maken en de manier waarop me zojuist duidelijk is geworden. Daarop kijk ik hem met een brede grijns op mijn gezicht aan en antwoord “Ja”, maar hij weet genoeg gezien mijn blik: hij gaat nog veel plezier met mij beleven en wel vandaag nog!

2953 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.