Gevoelens.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 20-09-22

Iedereen is wel jong geweest en in voor een avontuur. Via Albert ja de teken leraar mr gerritsen her beleven we zo'n avontuur. Het verhaal is puur fantasie voor sommigen onder ons. Hallo ik was nog niet zo lang leraar op die school. Toen we met werkweek gingen. Ik woonde samen met mijn vriendin en dichtbij de school. Viel ik op mannen zeker oudere dacht het niet. Was raadsel dus waarom een kriebel kreeg als hem zag. Op school zag hij er altijd zeer netjes gekleed uit. Nou tijdens werkweek mooi niet. Waarom vergat dat vriendin had toen we een avontuurtje hadden weet ik niet meer. Er gingen paar dagen heen voor de kriebel terug was.


Hij maakte gewoon het bed op en ik zag meer van hem laat zo zeggen. Zag een blote rug en stukje on behaarde kont wat moest ik voelen. Als er aan denk wordt alweer beetje hard. Natuurlijk was niet expres dat hij zich zo liet zien. Later kwam achter de waarheid. Hij wilde mij testen en viel wel op type als mij. Ja hij kende mijn vriendin maar wilde gewoon mij. Hij had de bult in mijn broek gezien. Ik was al wat vochtig toen de gulp open ging. Zijn tong voelde goed toen hij begon te sabbelen. Was eerste keer probeerde te genieten niks meer zeker om dat fout was. Ik kwam kreunend klaar op zijn gezicht. Gelukkig was er niemand in de buurt. Toen hij mij zoende proefde ik mijn eigen zaad.

Wat zou men wel denken was ontdekt kon toch niet slecht voorbeeld. Het voelde heel anders zijn lippen op de mijne. Dit voelde niet beter dan als met vriendin zoende gewoon anders. Zonder dat wilde begon ik hem te strelen. We raakte nogal op gewonden eindigde onder de douche. Ik pijpte voor het eerst niet voor laatst een man. eerst onwennig maar na aan wijzingen kwam hij ook klaar. Terug in de kamer verkende we elkaar voor ik veilig plaats op zijn pik nam. ik bereed hem goed bleek wel. Hij kwam schokkend klaar de eerste keer. De tweede keer was vluggertje de klok sloeg twaalf tijd om te eten. We trokken onze kleren aan na schoon waren. Mensen is wel beetje 60 jaren stijl ondeugd geeft echt niet.

2102 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.