Meneer en de slet

Geplaatst door: aries64 op 21-09-22

Daar zit je dan bij Meneer op de bank met een glas cola en een contract voor je neus.

Er staat in wat jullie al tijdens de chat hadden besproken, maar nu je het op papier ziet, wordt je mond droog en je neemt na het lezen eerst maar een slokje cola en kijkt de Meneer aan.
Die kijkt geamuseerd terug en wacht op een reactie blijkbaar, je kijkt nog eens naar het contract en hakt de knoop door en zet je handtekening er onder, dat is waar je tenslotte voor kwam denk je.
Meneer staat op en pakt het contract en loopt er mee naar een kast en bergt het op in een lade en pakt er ook een rij zweepje uit.
Hij draait zich om en hij laat duidelijk het zweepje zien, zo je bent nu voor 3 uur mijn slet zegt hij en zult mij gehoorzamen.
Je knikt snel ja, en hij vervolgt wijzend op het zweepje, dit hier is om je te corrigeren en vanaf nu spreek je mij aan met Meneer en alleen als ik je iets vraag mag je praten, heb je dat begrepen slet?
Je knikt weer snel ja, maar Meneer kijkt je nu streng aan en zegt, ik versta je niet slet!

Ik begrijp het Meneer, zeg je snel.
Goed zo zegt Meneer met een lachje, de regels zijn je bekend en nu je 1e opdracht is je uitkleden zodat ik kan zien wat voor vlees ik in de kuip heb.
Snel voer je je opdracht uit en staat al snel in je blootje voor Meneer die je van top tot teen bekijkt.
Hm draai je eens om en laat de achterkant eens zien slet, Meneer stapt wat dichterbij en je voelt het topje van de zweep over je rug naar beneden gaan, benen wat wijder en het zweepje tikt tegen je dijen om je aan te moedigen.
Wat trillend en onzeker doe je wat Meneer zegt, je verwacht elk moment een tik van dat zweepje, maar nee hij beweegt hem omhoog en streelt je balzak er mee en trekt hem wat terug een streelt je billen daarna, het wind je best op en begint al een erectie te krijgen en dan verdwijnt het zweepje met een plof op de bank.
Meneer pakt je billen stevig beet, Hm zacht en stevig vlees dat bevalt mij wel, zijn handen verplaatsen zich naar je borst en je voelt zijn adem in je nek, als hij stevig je tepels beet pakt en erin knijpt.
Niet echt pijnlijk maar je kunt een kreun nog net onderdrukken, je nippels worden al snel hard en Meneer rolt ze door zijn vingers, Hm je loog niet ze zijn inderdaad snel hard, zegt hij in je oor en kust je hals.
Zijn rechterhand gaat omlaag en pakt je penis die half stijf is en met links pakt hij je keel beet, je schrikt er wat van maar o wat is dit geil en hij begint je zachtjes af te trekken tot je penis helemaal stijf is.

Hij knijpt er nog eens stevig in en laat je dan helemaal los en duwt je aan je schouders richting de bank, buig voorover en leun met je handen op de bank slet, hoor je hem commanderen.
Benen verder uit elkaar slet, zo ja, zo kan ik dat mannenkutje eens goed bekijken, met zijn handen duwt hij je billen van elkaar en je voelt je kwetsbaar maar ook steeds geiler worden.
Een vinger streelt je sterretje en duwt er wat tegen, Hm mooi strak ben je zegt Meneer goedkeurend.
De handen verdwijnen en Meneer loopt naar de kast, want je hoort de lade weer opengaan, maar je durft niet om te kijken.
Iets valt op tafel wat een metaalachtig geluid heeft, maar nog kijk je niet om, je vraagt je af wat Meneer van plan is en dat maakt je onzeker maar ook heel geil, je eikel voel je kloppen tegen je buik en een rilling loopt over je rug.
Dan voel je de handen van Meneer en je billen worden weer van elkaar geduwd en dan schuift er iets nats en kouds tussen wat brutaal je aars in gaat, je zucht ervan maar Meneer duwt het ding er helemaal in en tikt erop, Hm prachtig zegt Meneer.
Je beseft dat het een plug is en al snel went het gevoel en voelt ook niet koud meer aan, maar lekker gevuld.

Meneer stapt wat terug en zegt, kom maar omhoog en draai je om, hij kijkt naar je harde pik en dan naar je tepels die zijn niet zo hard als daarnet, maar als Meneer ze beet pakt en je in je ogen kijkt worden ze al snel weer hard.
Hm dat is beter zegt Meneer en pakt een kettinkje van tafel, dat is het geluid dus wat je hoorde, hij brengt een klemmetje aan op je ene tepel en dan op de andere en trekt er wat aan, het is wat pijnlijk maar ook zalig en je geeft geen krimp, ook niet als Meneer je aan kijkt en wat harder eraan trekt.
Met een glimlachje zegt Meneer dat je hem moet volgen, bij een deur stopt hij en zegt je te wachten, hij pakt weer iets uit de lade en komt achter je staan en doet je een blinddoek om, zo dat is beter fluistert Meneer in je oor en je hoort de deur open gaan en Meneer pakt je bij de hand en gaat je voor naar binnen.

En wat daar gebeurt...., dat schrijf ik binnenkort lieve lezer.
Tot dan xxx   
            

2749 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.