Ido

Geplaatst door: bootwanker op 22-09-22

Ik herkende Ido gelijk toen hij de trap van het station afliep. Hij zag er knapper uit dan op de foto. Ik moest hem van het station halen omdat hij geen auto had. Geen probleem bij ons. Hij zag er best goed uit. Stevig, maar niet dik. Knap koppie met bril, maar die kon af tijdens het vrijen.

Frank en ik hadden best getwijfeld. Nog maar 22 jaar. We hadden we vaker verzoekjes gehad van jongens, maar dat liep altijd op niks uit. Als je geluk had zegden ze af, maar vaak hoorde je gewoon niks meer. Deze Ido had echter mijn interesse gewekt en de berichtjes waren ok en klonken gemeend.

En inderdaad hij verscheen op de afgesproken tijd op het station. Ik haalde hem op en we reden naar huis. Beetje onwennig kreeg ik wat antwoorden op mijn vragen. Ik dacht eerst dat het misschien toch niet zo’n goed idee was. Thuis dronken we wat en werd het wat makkelijker. Hij had al best diverse sekservaringen opgedaan. Zelfs met meerdere tegelijk. Eigenlijk was ik best nieuwsgierig daarnaar, maar toch maar niet doorgevraagd. Eerst maar eens kijken hoe het zou gaan.

Hij had gezegd geïnteresseerd te zijn in rubber, maar nog nooit iets er mee had gedaan. Na het uitkleden begonnen we eerst maar eens met wat streel en zoen werk. Frank stond achter hem en ik voor hem. Het was duidelijk niet de eerste keer voor hem. Wij verkenden dat heerlijk jonge lijf. Dikke tepels om mee te spelen en zijn billen waren geweldig. Mooie ronde grote billen bekleed met donshaar. En gelukkig een fatsoenlijke pik en zak om mee te spelen. Na een poosje wat geknuffeld en gestreeld en getongd te hebben hezen we hem in een paar lieslaarzen en trokken die zelf ook aan met rubber handschoenen. Hij genoot er zichtbaar van en wij ook. Op een gegeven moment was hij met Frank aan het tongen en zaten ze elkaars pikken en zakken te bewerken met de handschoenen. Ik keek geil toe en zat aan mijn pik te rukken en hem tegen Ido zijn lieslaarzen aan te rijden. Het werd nog geiler toen Frank Ido zijn heerlijke bolle kont begon te strelen. Frank genoot van die donzig behaarde kont. Ik kon het niet langer aanzien en begroef mijn gezicht tussen zijn billen. Heerlijke billen en heerlijk fris kontje. Ik kreeg er maar geen genoeg van en hij ook niet. Hij duwde een lieslaars tussen mijn benen zodat ik daar tegen aan kon rijden terwijl ik mij helemaal begroef tussen die geile billen. Geen idee wat Frank intussen met hem deed. Tijd om eens zijn pik en ballen een beurt te geven. Frank en ik likten en zogen zijn pik tegelijkertijd en streelden met onze rubberhandschoenen zijn lijf. Hij had wel door dat hij met zijn lieslaarzen tegen onze zakken en pikken moest wrijven en dat we dan nog veel geiler werden.

Op een gegeven moment wilde ik wel eens geneukt worden met die geile pik van Ido en ging op de rand van het bed zitten in doggy positie. Ido begreep het gelijk en begon met glijmiddel mijn kontje te masseren en op te rekken. Zacht en geduldig tot er drie vingers in konden. Nu zat Frank geil toe te kijken. Ik zag zijn pik druppen terwijl hij Ido meehielp zijn pik in mij te krijgen. Ido begon zachtjes zijn eikel naar binnen te duwen en even later zat de hele pik erin. Altijd even wennen, maar hij deed het heel voorzichtig en langzaam en begon eerst heel voorzichtig te neuken. Heerlijk langzaam en genietend. Frank keek geil toe en zat et een rubberhandschoen en laars zijn pik te bewerken. Geile stralen maakten de laars steeds natter. Ik zei dat Ido wel harder en dieper mocht neuken. En hij voerde het tempo langzaam op en ging steeds harder en dieper. Ik hoorde hem kreunen terwijl hij mij inmiddels een enorm tempo had. Voor mij zag ik Frank zijn dikke stralen over de laars spuiten en in mij voelde ik Ido zijn lange en warme stralen in mij komen. Hij duwde mij met mijn buik op bed en zei dat hij nog niet klaar was. Zo’n jonge vent weet van wanten. Hij kroop naar Frank toe en terwijl hij met Frank zat te tongen roerde hij met zijn pik in het zaad van Frank op de laars. Af en toe moest ik dan weer zijn pik aflikken totdat al het zaad zo’n beetje op was. Daarna duwde hij de laars in mijn gezicht en moest ik hem schoonlikken. Inmiddels was hij op mij gaan liggen en ramde zijn natte zaadpik weer in mij en begon mij weer hard en diep te neuken. Frank had zijn hand onder mij gewurmd en trok mij af met de rubber handschoen terwijl hij geil toekeek hoe Ido mij te grazen nam. Deze keer duurde het wat langer, maar ik hoorde een gehijg en gekreun boven mij en terwijl ik een tweede lading naar binnen voelde spuiten had Frank mij inmiddels ook over de grens getrokken en kwam ik heftig klaar. Een heerlijke date was dit. Hij is ook nog lang gebleven en Frank en ik waren het erover eens dat we hem snel weer wilden zien. Ik kan niet wachten om Ido zijn kontje weer te likken en hem dan eens lekker te neuken terwijl Frank zijn pik aftrekt. Hmmm.

2344 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.