De buurman - het begin

Geplaatst door: dutch0368 op 23-09-22

Toen ik begin twintig was, ging ik op mijzelf wonen. Wist voor mezelf wel dat ik absoluut voor mannen was, maar kon daar nog geen weg mee vinden. Ik besloot daarom een eigen plek te zoeken, waar ik in alle rust kon uitvinden hoe en wat ik er mee wilde. Ik had een leuke huurwoning in een portiekflat in het oosten van Rotterdam. Zes woningen boven winkels. Er woonden gezinnen, studenten, ouderen, alles door elkaar. Ik maakte netjes kennis met mijn naaste buren. Zo ook met een buurman, alleenstaande man, toen eind 40, begin 50. Een vrolijke , aardige man, gescheiden zoals hij zei. We spraken elkaar regelmatig in het voorbijgaan en hadden best en klik. Ik had een vrij druk keven met mijn werk, studie en andere activiteiten, dus ik was veel onderweg. Hij was meer thuis en zo deed hij weleens boodschappen voor mij. In de loop van de tijd merkte ik dat hij meer aandacht aan mij besteedde en ik merkte ook dat ik dat best fijn vond. Hij vroeg me of ik zin had om eens wat bij hem te komen drinken op een vrijdagavond. Ja, dat wilde ik wel. Ik friste mij na het eten op en besloot om iets makkelijks aan te trekken: shirt, broek, sokken en slippers. Hij liet duidelijk merken dat hij blij was dat ik kwam.


Zelf had hij zich ook zeer makkelijk gekleed. Toen ik binnen was, gaf hij mij spontaan een warme knuffel: fijn dat je wilde komen, zei hij…., en voor ik het wist kreeg ik een zoen, vlak naast mijn mond… Hij vroeg of ik dat erg vond, en ik zei nee. Impulsief gaf ik hem een zoen vol op zijn mond. Dat voelde zo spannend en geil, dat ik meteen mijn pik stijf voelde worden. En omdat hij dicht tegen mij aan stond, voelde ik dat bij hem ook gebeuren.

Wow, er hing meteen een heerlijke spanning in de ruimte. Ik merkte dat hij ook zenuwachtig was en het zweet brak hem uit, maar hij nam mij weer in zijn armen en begon weer te zoenen. Hij opende zijn mond wat en ik duwde mijn tong naar binnen. Wat was dit heerlijk en geil….., dit was waar ik zo naar verlangde…., een man voelen en proeven…. We belandden al zoenen meteen in zijn slaapkamer op bed. We kleedden elkaar uit. Ik zag en voelde een groot en stevig, warm en behaard mannenlichaam. Klam van opwinding en een grote pik, die verlangend en stijf stond. Hij nam mijn pik in zijn mond en ik die van hem in de mijne. Lang duurde het niet, voordat we beide en tegelijk ons geile zaad in elkaars mond spoten….hmmmm, wat smaakte dat geil. En wat een heerlijk gevoel om vrij in de warme en gulzige mond van deze heerlijke man te spuiten. We gingen even tegen elkaar aanliggen om wat bij te komen. Ondertussen wel lekker tongend en elkaars lichamen strelend en voelend…. Toen we weer wat waren bijgekomen, waren we weer klaar voor actie. Ik had gevoeld dat zijn gaatje vrij ruim en vochtig was. Hij ging op zijn buik liggen en ik bespeelde hem met ,mijn tong. Dat smaakte zo geil, dat mijn pik bijna ontplofte.


Ik ging op hem liggen en liet mijn pik naar binnen gaan. O, wat voelde dat lekker. Ik begon langzaam te stoten en voelde hem onder mij kronkelen van genot. Hij kreunde en werd steeds klammer van opwinding. Dat maakte mij nog geiler en ik begon harder en harder te stoten. En wederom met een paar harde stralen spoot ik mijn zaad in hem…. Toen ik mij uit hem terug trok, met nog een zaadsliertje van mijn pik naar zijn gaatje,  legde hij mij vlug op mijn rug. Hij trok mijn benen op en vingerde mijn gaatje. Die was nog wat nauwer, maar daar wist hij wel raad mee. Toen kwam hij op mij liggen en duwde zijn harde pik naar binnen. Tongend, grommend en hijgend lag hij op mij en stootte in mij. Vanaf onze eerste kennismaking heb ik hier zo naar verlangd, zei hij…. Dit is waarom ik moest scheiden, hijgde hij, dit is wat ik wil en nodig heb… ik was bijna van de wereld, maar voelde hoe hij intens ook weer in mij klaarkwam…. hmmm, dit was een heerlijk begin van een aantal heerlijke vrijdagavonden, waarin we steeds meer met elkaar “ontdekten”. In de twee volgende jaren kwamen wij geregeld bij elkaar, totdat hij verhuisde naar een ander deel van het land…. Echter, vele jaren later kwam er een eenmalig weerzien….wordt vervolgd

3619 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 32)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.