Loek

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Het was een mooie zomeravond, licht zwoel maar aangenaam. Ik lag naakt op de bank te genieten van Miles Davis en een glas witte wijn. Ik voelde me heerlijk, was vrij, want had ontslag genomen in afwachting van mijn volgende baan.
Mijmerend over de voorbije jaren gingen mijn gedachten uit naar de mensen met wie ik had samengewerkt. Met name in het laatste bedrijf, waar een aantal lekkere jongens werkten. Ik herinnerde mij hun ondeugd, uitdagende opmerkingen etc. 
Een sprong er wat dat betreft bovenuit: Loek...... Knappe slanke knul, donkerblond, bruine ogen, mooie lange benen en een killersmile. Mijn hand ging als vanzelf naar mijn kruis en voelde daar een stijgende opwinding. In gedachten ging ik met mijn tong zijn lijf langs en ik werd keihard en bloedgeil.
Terwijl ik zachtjes met mijn pik speelde hoorde ik een aantal appjes binnenkomen. Ik wilde het negeren, maar ja, nieuwsgierig he. Ik pakte mijn telefoon en keek naar wie mij had geappt. Het was Loek! Ik voelde mijn pik schokjes maken.... wat zou hij willen?
Ik las: hoi hoe is ie? en Jij woont toch bij centraal? en toen Ben je thuis? Met trillende vingers appte ik terug en het bleek dat hij even wilde langskomen. Na nog wat heen en weer appen stuurde ik hem mijn adres en schoot snel een sportbroekje en shirtje aan. Nauwelijks was ik aangekleed of daar ging de bel. 
Ik deed open en wow! Daar stond hij, in kort broekje, shirtje en sneakers. Hij had een rugzakje om en keek me aan met die smile. Ik liet hem binnen en zag dat hij een lekkere bobbel had in zijn broekje. De mijne stond intussen strak. Ging mijn droom werkelijkheid worden?

Ik bukte om een biertje uit de koelkast te pakken en toen ik naar hem toeliep bleek hij zich te hebben uitgekleed en zat naakt op mijn bank. Niet alleen dat: hij had een geweldige harde paal. "Vind je het wat?", vroeg hij met die killersmile. Ik kon niks zeggen, knikte alleen maar. Hij vroeg me om ook naakt te gaan en ging naast hem zitten.
Loek pakte mijn hand en legde die op zijn paal. Ik greep hem vast en ik kwam bijna klaar. Zo lekker! Hij vroeg zachtjes fluisterend in mijn oor of ik hem wilde zuigen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en boog voorover. Langzaam likte ik zijn pik, zijn ballen en terug omhoog naar zijn eikel, waar al een druppel voorgeil op lag. Ik likte die snel op en wat was dat lekker. Ik nam zijn pik nu in mijn mond en voelde gelijk zijn hand op mijn hoofd. Gulzig begon ik te zuigen voelde dat zijn andere hand mijn gaatje had gevonden. Hij streelde en drukte zachtjes en maakte me gek.
Opeens duwde Loek twee vingers in mijn hete kutje en drukte mijn hoofd diep op zijn pik. Tegelijk spoot hij dikke stralen zaad mijn keel in. Hard kreunend spoot hij zich leeg en ik slikte alles weg. Dit en zijn vingers in mijn kontje was nu ook voor mij te geil en ik spoot me helemaal leeg op zijn dijbeen. Hij veegde het op met zijn hand, trok mijn hoofd omhoog en smeerde mijn eigen zaad over mijn face. 
Loek duwde me omhoog en ik zag een grote grijns op zijn gezicht. Hij dronk wat van zijn bier en stond op. Hij zette me doggy op de bank en begon me te spanken. Steeds harder en feller, afgewisseld door zachte strelingen over mijn gaatje. Deze combi maakte me bloedgeil en ik smeekte om zijn pik. Hij duwde mijn kontje open en ik voelde zijn tong. Ik dacht dat ik gek werd. Hoeriger dan dit zou ik niet worden. Loek kon doen wat hij wilde en hij wist het.
Ik hoorde hem grinniken, een geluid dat me altijd geil maakte tijdens het werk. Hij spuugde op mijn kutgaatje en zette zijn eikel er tegenaan. Pakte me bij mijn heupen en knalde in een keer zijn paal mijn kontje in. ik gilde het uit, maar tegelijk genoot ik ervan. Tergend langzaam begon hij te neuken, spankte me intussen en voerde toen het tempo op. 

Hard stotend trok hij me tegen zich aan, likte mijn nek en hals, beet me zachtjes, zijn armen strak om me heen. Zijn kontje leek wel een motor, zo snel wipte hij, maar wow wat was het zalig. Hij pakte mijn pik vast en beet in mijn kaak en ik voelde dat hij klaarkwam, hijgend in mijn oor. Als hij net zoveel spoot als de eerste keer zou mijn kontje drijfnat zijn nu. Bij die gedachte spoot ik hard over zijn hand en de rugleuning van de bank. We bleven zo een lange tijd in elkaar, zijn pik nog steeds in me. Loek likte en kuste me, nog steeds strak tegen hem aan. Ik wilde dat hij nooit zou loslaten. 
Loek prees mijn hete strakke kutje en ik zijn harde staaf en hoezeer ik hier naar had verlangd. Zachtjes fluisterend bewoog hij zachtjes heen en weer en merkte ik dat hij nog steeds hard was. Daarop liet hij me los, stapte naar achter en pakte een kussen van de bank, die hij op de grond legde. Lief duwde hij me achterover op de grond en toen ik mijn hoofd op het kussen legde duwde Loek mijn benen uit elkaar en gleed hij met die zalige pik mijn neukgaatje weer in. Wat een stud was hij zeg!
Wat nu volgde was een hele lange en langzame neukpartij met veel strelen en tongen, edgen en elkaar diep en geil aankijken. Uiteindelijk besloot Loek dat het tijd was om klaar te komen en ik keek naar zijn mooie koppie toen hij zich andermaal leegspoot. Na een poosje haalde hij zijn nu half stijve pik eruit, klom op mijn borst en duwde hem in mijn mondje. Ik likte en sabbelde tot we voldaan waren en we gingen douchen. Gelukzalig zakte ik erna op de bank tegen hem aan, waarop hij zei dat hij dit allang wilde doen en wist dat ik het ook wilde. Tijdens het samenwerken was dit alleen lastig, maar nu ik er weg was waren dat soort obstakels opgelost. We waren vanaf dat moment onafscheidelijk. En de seksuele fantasie van Loek kende weinig grenzen. 
Maar daarover later meer!

1497 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.