Loek 2

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Na een paar vrij weken met volop seks met de zalige Loek, moest ik dan toch aan het werk bij mijn nieuwe werkgever. Alles prima daar en als ik thuiskwam was Loek daar om elkaar te verwennen.
Op een dag appte hij in de middag dat ik langs moest gaan bij een sekswinkel om wat op te pikken. Tevens zou ik daar instructies krijgen waaraan ik zou moeten voldoen. We hadden wel eens over zoiets gepraat maar nooit concreet. Maar ik vond het erg spannend en kon niet wachten tot ik klaar was. Allerlei fantasieen speelden door mijn hoofd en ik werd al snel geiler dan ik normaal al ben.
Nadat ik klaar was spoedde ik mij naar de winkel, vroeg om het pakket en de instructies. Het pakketje bleek een leren kledingset, bestaande uit een jock met ingebouwde cockring, waarbij mijn pik uit de voorkant zou hangen. Verder een croptop van leer, een halsband en een staartplug. Ik moest dit in de winkel aantrekken en me laten keuren door de eigenaar. Aldus deed ik, zowel geil  als beschaamd terwijl die kerel om me heen draaide en duidelijk een harde paal in zijn jeans had. 

Nadat ik alles in en aan had stond ik daar afwachtend met mijn handen in mijn zij. Duidelijk opgewonden want ik had een harde en eigenlijk alleen maar oog voor zijn bulge. Dat had hij al snel door, streelde mijn kontje en gaf er een harde pets op. Hij likte in mijn oor en ik wilde mijn hoofd naar hem toe draaien maar hij trok zijn hoofd weg. Hij duwde me naar achter tegen de muur, trok mijn armen omhoog die onmiddelijk vastgeklikt werden met handboeien. Geirriteerd keek ik hem aan, maar niet voor lang. Vrijwel meteen kreeg ik een masker op, met alleen twee speeltjes voor mijn ogen en een gat voor mijn mond.
Ik was een beetje geschrokken, maar tegelijk vond ik het enorm spannend. Op dat moment werd ik omgedraaid en de plug uit mijn kutje getrokken, die ik gelijk in mijn mond kreeg geduwd. ik voelde een natte vinger mijn gaatje in gaan en me oprekken. Daarop gaf ik me over en duwde mijn kontje naar achter.
"Goed zo hoertje", zei de winkelier. "Loek zei al dat je een gewillig teefje bent." 
Toen pas zag ik dat ik tegen een spiegel stond en grotendeels kon zien wat er achter me gebeurde. Ik zag de man achter me staan in een leren broek met open kruis. Daaruit bengelde een enorme lange paal, die hij  stond in te smeren met glijmiddel. Eigenlijk best een leuke kerel dacht ik en kreunde hoerig. Ik wilde zijn paal! Meteen stond hij tegen me aan, zijn eikel tegen mij natte kutje, pakte me bij mijn middel vast en duwde langzaam maar standvastig zijn paal erin. Ik kreunde het uit, voor zover dat ging met die plug in mijn mond.
Het neuken begon, eerst rustig aan maar al snel in een hoger tempo tot ik hem tegen mijn kontje voelde slaan. Ik was zijn slet zei hij en ik had het gevoel dat ik gespiest werd. Maar wat was dit geil! Toen hoorde ik hem grommen en legde hij een arm rond mijn keel, heel strak en voelde ik hem klaarkomen, hard kreunend. Ik voelde zijn ballen oneindig samentrekken tegen mijn kutje en werd goed afgevuld. Voldaan haalde hij zijn zwaard eruit en de plug uit mijn mond, die hij even in mijn kutje deed en toen weer terug in mijn bekkie.

Ik proefde zijn zaad en genoot van de smaak. Toen werd ik weer vastgepakt, voelde een eikel tegen mijn druipende kutje en toen gleed een dikke staaf mijn grotje in. Ik keek in de spiegel en zag een leuke ondeugende jonge Turkse kerel, die duidelijk genoot van mijn neukgat. Ik voelde zijn heerlijke behaarde lijf en duwde me als een krolse kat tegen hem aan. Een hele poos neukte hij me in een gestaag tempo, waarop hij ook hard kreunend klaar kwam.
Ik hoorde tijdens al dit genot wel steeds ergens de winkelbel gaan, maar op dat moment schonk ik er weinig aandacht aan. Later bleek dat er wel 10 mannen waren binnegekomen, die allemaal zagen hoe ik in de winkel werd afgeneukt. Toen de Turkse jongen zich had teruggetrokken voelde ik het zaad langs mijn benen glijden. 
Daarop zag ik een enorme getinte behaarde beer achter gaan staan, met een mooie stevige pik. Hij maakte me los van de muur, boeide me weer vast met mijn handen aan de voorkant. Hij nam me mee naar de toonbank en ik werd daar op gelegd, benen op zijn schouders en knalde in een keer zijn staaf in mijn gloeiende kutje. Ik kreunde hard en kronkelde maar hij had me goed vast. Mijn hoofd lag achterover aan de winkelkant en zag dat de verschillende mannen stonden te rukken. 
Terwijl ik bruut werd geneukt door de beer, voelde ik om beurten hoe die mannen zich leeg spoten over mijn masker en mijn lijf. Op dat moment voelde ik me zo hoerig dat ik het niet meer hield en me knalhard leegspoot. Door al die geilheid en de beer die zich hard stond leeg te neuken, hield mijn blaas het ook niet meer en plaste ik over mezelf heen. Dat was blijkbaar de trigger voor de beer want meteen spoot hij mijn kut vol met zijn romige zaad.
Intussen waren de mannen weggestuurd en waren alleen de winkelier en de Turkse knul er nog. Deze pakte mijn hoofd vast, duwde zijn stijve lul in mijn mondje en neukt zich in hoog tempo nog een keer leeg in mijn keel. De winkelier stond aan de andere kant en leegde zijn zak ook nog een keer over me heen en in mijn kutje. Tegelijk rukte hij snoeihard en zonder pardon aan mijn pik. Ik voelde me de ultieme slet en kwam al snel spuitend over me heen klaar. 

Daarop werd het masker van mijn hoofd getrokken en stond de Turkse knul daar met zijn halfharde pik. Deze duwde hij in mijn mondje en hij begon te plassen. Ik keek achterover en zag dat de winkel nu leeg was. Voor me leegde de winkelier eveneens zijn blaas over me heen, als ook in mijn kutje. Wow ik moest nu toch wel enorm glimmen van al dat zaad en pis. De laatste Turkse pisstralen gingen ook over me heen en toen werd ik omhoog getrokken.
De twee mannen, die een stel bleken te zijn, zeiden dat ze me een geil hoertje vonden en me vaker wilden gebruiken. Mits mijn baas (Loek) dat goed vond. Na een ferme dubbeltik op mijn ass kreeg ik een joggingbroek om aan te doen en werd ik meegenomen naar de deur. Ik vroeg nog om even te mogen douchen maar ze lachten me hartelijk uit.
Ik kreeg een zet en tuimelde vrijwel meteen een taxi in, die met open deur stond te wachten. Tot mijn verbazing zag ik Loek zitten en hij trok me naar binnen. Hij zei dat ik een braaf sletje was geweest. Hij had alles namelijk gezien via een webcam vanuit de winkel. 
Al snel waren we thuis en na een korte douche gingen we samen in bad, waar bij hij me liefdevol schoonmaakte en kusjes en likjes gaf. Nadat ik nog wel even zijn soplul had leeggezogen, droogde hij me af en legde me op bed. Even later kwam hij er bij en dicht tegen hem aan viel ik in slaap.... met grootste grijns op mijn bek die je ooit gezien hebt!

1136 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.