Loek en Kevin

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

In al de maanden nadat ik met Loek samen was had ik, op het winkelavontuur na, met niemand anders seks gehad. Wel had ik nog steeds contact met oude vriendjes en wippertjes. Loek wist ervan, maar wat ik niet wist is dat hij ook contact had met enkele van mijn sekspartners. Een daarvan was Kevin, een heerlijke lange knul met een zalige neukstaaf. Veelvuldig had hij mijn kontje gloeiend achtergelaten nadat hij zich op me had uitgeleefd. Daarbij spoot hij altijd grote hoeveelheden zaad en dat meerdere keren.
Loek had kennelijk samen met Kevin besloten dat ze mij wel eens samen wilden 'verwennen", want op een avond kwam ik thuis en zaten ze gezamenlijk op de bank. Beide in een kort broekje, shirtje en duidelijk geil, want ze hadden een lekkere bulge in hun broekjes. Loek stond op toen ik met verbazing naar het tweetal keek en vroeg me gelijk te gaan douchen en spoelen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, vooral niet toen Kevin met een ondeugende grijns even zijn dikke paal tevoorschijn haalde. 
Zo snel deed ik wat me gevraagd werd en stond ik weer in de woonkamer, maar nu naakt. Evenals beide heren trouwens. Ik werd meegenomen naar de eettafel, Loek duwde me op mijn knietjes en Kevin bond me vast aan de tafelpoten. Daarop duwde Loek een tril-ei in mijn gaatje en gaf Kevin de afstandbediening. Toen swaffelden ze hun natte eikels over mijn gezicht en telkens wanneer ik er een in mijn mond wilde nemen trokken ze zich lachend terug. Toen gingen ze een meter van me afstaan en startten hun schouwspel.

De heren begonnen intens te zoenen en tongen, waar bij hun handen over hun lichaam streelden. Heel langzaam verwenden ze elkaar, waarbij hun monden geen moment van elkaar gescheiden werden. De beide harde palen frotteerden als natte sabels over en langs elkaar heen. Bijna achteloos zette Kevin af en toe het tril-ei kort aan en kreunde ik zachtjes. 
Opeens zakte Loek op zijn knietjes en begon de pik van Kevin te likken. En toen, mij geil aankijkend, nam hij het hele apparaat in zijn mond, tot aan de grote ballen van Kevin, die daarop hard zuchtte. Het ei stond intussen permanent in de middelste stand en ik dacht dat ik gek werd. Voorgeil liep uit mijn pik, die voortdurend kleine schokjes maakte. Ik wilde die pikken ook, maar ja, ik zat vast en kon niks.
Toen ging Kevin op zijn rug liggen en Loek andersom erboven, waarop ze elkaar in een zalig standje 69 luidruchtig en nat begonnen te zuigen. Pijpend en edgend verwenden ze elkaar. Mijn ei werd intussen in de hoogste stand gezet en ik kneep in mijn kontje om het nog intenser te voelen. Ook Kevin kende me natuurlijk en wist wanneer ik klaar zou gaan komen. Net voordat dat gebeurde stopte het ei en liet me hijgend op het randje hangen. Ik zag de grijns van beide heren en wist dat ik zou moeten wachten.
Nadat dit zo een drie kwartier was doorgegaan, besloten de heren dat het tijd werd. Ze intensiveerden hun zuigkunsten en ik zag dat ze bijna tegelijk elkaars bek volspoten. Ik zag hun balzakken samentrekken terwijl golven zaad in die mondjes verdwenen. Toen ging mijn ei weer in de hoogste stand. Kevin kroop naar me toe en begon met me te tongen. Tegelijk spuugde hij het zaad van Loek in mijn bek. Toen deed Loek hetzelfde met het zaad van Kevin en we tongden met zijn drietjes tot al het zaad weg was. Kevin trok aan mijn pik en terwijl we zaad likten kwam ik klaar in zijn hand. Hij liet me die ook aflikken en daarna hun piemels.
Ik werd losgemaakt, het tril-ei uit mijn kutje genomen en op de bank gezet. Loek kwam op mijn borst zitten en begon zijn mondje te neuken, terwijl Kevin begon om mij heerlijk te rimmen. Lekker snel, diep en nat. Vingertjes erbij om goed op te rekken en Loek liet me poppers snuiven tot ik zo hoerig was dat Kevin omhoog kwam, mijn benen op zijn schouders legde en in zijn kenmerkende stijl in een keer zijn paal in mijn reet ramde. Loek draaide zich om zodat zijn kontje op mijn face kwam. Hij tongde met Kevin en ik rimde zijn gaatje, terwijl Kevin in rap tempo tekeer ging in mijn kutje.

Toen besloten de heren tot iets anders... iets waarin ik al had gedacht, maar ook een beetje vreesde. Kevin ging op de grond liggen, ik gleed over zijn pik en toen voelde ik Loek achter me die alweer poppers onder mijn neus duwde. Ik inhaleerde diep en toen gebeurde het.  Kevin trok mij naar zich toe, zodat Loek ook bij mijn kutje kon. Hij hield mijn heupen vast en ik voelde zijn natte eikel tegen mijn gaatje. Glijmiddel werd toegevoegd en toen gleed Loek langzaam, tegen de paal van Kevin aan, mijn kutje ook binnen. Ik kreunde hevig, maar gaf me al snel over en het genot van 2 dikke harde pikken in me maakte me gek. 
In een gelijkmatig tempo werd ik volledig doorgeneukt. Kevin kwam iets omhoog zodat we konden tongen. Daar werd ik nog hoeriger van en terwijl Loek het tempo opvoerde, merkte ik dat Kevin klaarkwam. Zijn adem stokte even en ik hoorde hem grommen. Het soppende neukgeluid werd nu harder, met al dat extra zaad erbij. Toen trok Loek me omhoog, zijn armen strak om me heen en terwijl hij in mijn hals en oren beet, knalde hij zijn zaad ook in mijn doorgereden grotje. Terwijl Loek zich zachtjes vastbeet in mijn kaak spoot ik mijn zaad over Kevin heen. Doordat ik mijn kutje aanspande over die twee pikken kreeg ik ook een anaal orgasme, dat ik met lichte schokjes en hard gekreun onderging. Kevin streelde en kneep in mijn tepels en Loek liet niet los tot ik terug op aarde was.
Terwijl ik mijn eigen zaad van Kevins borst likte, kwamen de heren los van mij en volgde een heerlijke lange zoen- en knuffelpartij. Daarop een lekkere lange en sensuele douche waarbij ik de heren heb ingezeept en zij mij nog eens verwenden met een lading zaad in mijn bekkie. 
Vervolgens ploften we voldaan op de bank en met een wijntje erbij besloten we dat dit vele vervolgen zou krijgen. Aldus geschiedde!

1090 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.