Loek 3

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Er zijn diverse vormen van Loek als minnaar, als baasje, als meester, maar ook als tedere knuffel en een begenadigd masseur. En soms is er een dag dat hij enkele van deze eigenschappen combineert. Zoals altijd gebeurt dit dan zonder aankondiging. Zo ook de nu volgende keer:
Op een van de slechts weinige mooie zomeravonden die we dit jaar hebben gehad, zaten we loom op de bank met een lekker glas wijn. We hadden heerlijk gegeten en luisterden half knuffelig naar muziek. Op een gegeven moment stond Loek op en ging naar de slaapkamer, ik hoorde hem wat rommelen en toen kwam hij terug in een strak kort lakbroekje met een penishuls. Licht geamuseerd en met stijgende geilheid keek ik hem aan. Loek boog voorover en vroeg me al knuffelend en zoenend me uit te kleden en naakt op mijn buik op bed te gaan liggen.  Daarnaast kreeg ik een blinddoek om en moesten mijn handen boven mijn hoofd.
Wierookgeuren verspreidden zich door de slaapkamer, ik hoorde zachtjes Indiase tablamuziek op de achtergrond en toen merkte ik dat Loek op bed kroop. In spanning wachtte ik af..... wat was hij van plan? Toen voelde ik een kusje op mijn oorlel, gevolgd door een likje tot in mijn oor en toen een lichte beet. Hetzelfde bij het andere oor en in mijn nek. Als iemand weet hoe je zachte love-bites moet geven in die regio van je lijf, is dat extatisch. En Loek is een expert. Intussen streelde hij het plekje onderaan mijn rug, net boven de bilnaad, en dat maakte me bloedheet.

De kusjes en likjes gingen nu, zonder de bites, verder over mijn rug, schouders, mijn armen, onder mijn oksels, heel langzaam en teder, mijn vingers een voor een, die hij in zijn mond nam en aflikte. Intussen tintelde ik over mijn hele lijf, van mijn tenen tot aan mijn kruin. En verder ging die heerlijke mond. Over mijn kontje, met wel weer wat bites natuurlijk, maar zonder mijn gaatje te beroeren, hoezeer ik dat ook wilde. Via mijn dijen omlaag naar mijn voeten, kusjes en likjes overal. Zalig om zo verwend te worden!
Toen werd ik omgedraaid en vervolgde deze behandeling zich weer omhoog. Bij mijn binnen dijbenen aangekomen deed ik ze als vanzelf wijd, maar dat was niet de bedoeling. Pik en ballen werden helaas overgeslagen. Tepels daarentegen kregen een heerlijke lik- en zuigbeurt. Hals en keel waren nu aan de beurt en daar waren de bites weer, als ook in mijn kaak en Loek eindigde met een lange intense tongzoen. Mijn pik stond snoeihard en lekte al voorgeil. Maar ik had al begrepen dat ik daar vanaf moest blijven.
Loek draaide me weer om en trok me wat omhoog zodat ik op mijn knietjes zat, ass up, face down. Toen voelde ik een eerste klap op mijn linker bil, toen de rechter en dat ging zo door, afgewisseld met strelingen, waarbij hij ook mijn gaatje niet oversloeg. Ik had gemerkt dat hij een leren handschoen had aangetrokken, dus het kletste goed. Steeds harder werd ik gespankt en steeds dieper ging de vinger mijn gaatje in, waarbij mijn genotzuchtige ontspanning werd afgestraft met meer klappen op mijn reetje. Soms zelfs met 2 handen. En oh wat was dit bloedgeil! Ik voelde mijn zaad al borrelen, maar Loek stak daar een stokje voor door te stoppen en hard op mijn pik te slaan.

Bij hervatting voelde ik een vibrator mijn kontje in schuiven, op een gemiddelde stand en Loek ging door met spanken en strelen. Ik wist niet waar ik blijven moest van geilheid. Hij had me precies waar hij me hebben wilde. Hij grinnikte zijn stoute lach achter me en zette de vibo nu in de hoogste stand en duwde hem zo diep mogelijk. Toen hield ik het niet meer en spoot mijn zaad in dikke stralen over het bed. Tijdens mijn orgasme trok hij de vibo terug en gleed met zijn paal, nog steeds in die penishuls,  mijn kontje in. Tot aan zijn ballen zat hij in me en klemde zich aan me vast. Hij had me omhoog getrokken tegen zich aan en likte en beet weer in mijn nek.
Aan mijn haar trok hij me zachtjes achterover en begon nu heerlijk te neuken. Wat een geil gevoel was dat met die huls en als een hoertje drukte ik me tegen hem aan. Zijn gehandschoende leren handen streelden  mijn lijf, mijn tepels vooral en al snel had Loek een hand om mijn nog steeds harde pik. Met de andere pakte hij strak mijn kaak vast en ik voelde dat hij klaarkwam. Loek gromde zachtjes en hij zat zo diep in me dat ik zijn ballen voelde samentrekken tegen mijn kontje. In de wetenschap dat Loek meer keren achter elkaar kan spuiten, hoopte ik dat hij door zou gaan. En dat deed hij.... en hoe! 

 Hij trok zich terug, draaide me op mijn rug en gleed meteen weer mijn doorgesopte ass in. Met mijn enkels op zijn schouders volgde een harde afpaalbeurt, waarbij hij me strak bleef aankijken. Na een poosje liet hij mijn enkels zakken, en boog iets voor over. Ik had mijn benen nu om hem heen en genoot van die harde neukslagen op en in mijn kontje. Ik zag aan hem dat hij weer klaar zou gaan komen en wilde hem aanraken, maar Loek tikte mijn hand weg. Sterker nog... hij deed een hand rond mijn keel en spande zachtjes aan. Nu voelde ik mijn zaad ook borrelen. Ik genoot van die leren greep op mijn keel, waarbij hij eigenlijk meer mijn kaak dan mijn mijn keel vasthad. De hand spande zich meer aan ik voelde en zag dat Loek klaarkwam. Dat was voor mij ook teveel en ik spoot mijn zaad over mezelf, tot over die handschoen. die ik gulzig aflikte. 
Loek viel nu bezweet en hijgend op me, we tongden en zoenden, met zijn pik nog steeds in me, tot we volkomen gekalmeerd waren. Wat een geweldige sessie was dit! En wat een lieve, heerlijke hengst is Loek!

Meer volgt snel... 

1064 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.