De verjaardagsparty

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

De avonturen daargelaten, leefden we in feite een rustig en normaal leven. Loek en ik werkten beide volop, we genoten van elkaar en experimenteerden door. Maar ik miste een beetje de uitspattingen die we hadden doorleefd en ik maakte dit kenbaar. We praatten er over en kennelijk begon er iets te broeien in Loeks mooie koppie. 
Mijn verjaardag kwam er aan en we zouden uit eten gaan met vrienden. Dit was echter niet het enige dat in de planning zat! De avond voor mijn verjaardag kwam ik thuis in het donker. Het enige wat ik zag was een rode neonpijl en ik begreep dat ik die moest volgen. In de woonkamer was een display gemaakt van zwarte kado's, op een wit laken, verlicht door een rode lamp. Er ging een tinteling over mijn rug (en kontje), want dit was spannend. 
Er zat een kaart bij waarop stond: 'eerst douchen en spoelen, dan mag je pas uitpakken en alles aantrekken. Om 20.00 uur gaat de bel en wacht er een auto beneden, waarin je aldus gekleed in stapt. Je mag niets anders aan hebben!'
Ik werd hier behoorlijk geil van en ging me snel douchen en voorbereiden. Nog nadampend liep ik snel de woonkamer in en begon de (genummerde) pakjes uit te pakken. Het eerste bevatte een nieuw tuigje, dat ik meteen aantrok. Het tweede een paar leren boots (wow!) en ook deze waren al snel aan. Daarop volgde een leren hipster met een plug erin vast, een kort leren rokje en een leren jack. Toen ik alles aan had was ik bloedgeil, maar t was pas half 8. Ik wilde met mezelf spelen, maar kreeg meteen een app: AFBLIJVEN! Kennelijk werd ik in de gaten gehouden...
Knettergeil wachtte ik bij de deur en toen de bel ging was ik vrijwel meteen beneden. Buiten wachtte een zwarte limo, ik stapte in en hoorde meteen de deuren op slot gaan. Er was champagne dus ik deed me tegoed en dacht aan honderden scenario's die zouden kunnen plaats vinden. 

Na een uurtje op volle snelheid te hebben gereden, stopten we uiteindelijk. De deur ging open, ik stapte uit en recht in de armen van een grote blonde Viking met alleen een goed gevuld leren slipje aan. Hij had een riem bij zich en aangezien het tuigje een halsband had, was ik al snel aangelijnd. Ik zag een soort boerderij en op een soort patio werd mijn jasje uitgedaan, werd ik vastgemaakt aan een paal en geblinddoekt. 
Meteen daarop kwamen er een aantal mannen uit de boerderij waar dit kennelijk bij hoorde. Ik vroeg me af waar Loek uithing, of zou hij alles weer van een afstand bekijken....?
Ik werd overal betast, geknepen, ik voelde monden en tongen, tanden zelfs, ik werd gespankt, onder mijn rokje gevoeld..... mijn pik knalde haast uit de hipster, zo geil was dit. Toen gingen mijn laarzen uit, als ook het rokje en de hipster en werd ik aan de lijn meegenomen naar een sling, die buiten tussen een paar bomen hing. Daarop werd ik vastgemaakt en al snel had ik vingers in mijn gaatje en een dikke pik in mijn mond.
Terwijl ik de ene pijpte, legden twee anderen hun halfharde pik op mijn wang en lieten hun plas lopen, die dus ook deels in mijn mondje terecht kwam. Gelijk voelde ik mijn pijp object zich leegspuiten en terwijl ik gulzig alles wegslikte, knalde een andere zijn paal in mijn kontje. Ik hapte naar adem, maar hij neukte zachtjes, intussen mij allerlei hoerige namen toeroepend.
Mijn hoofd lag nu achterover en kennelijk stonden de mannen te rukken, want ik voelde al snel zaadstralen op mijn gezicht. Als vanzelf deed ik mijn mond open en had meteen 2 eikels in mijn bekkie. Al snel spoten die zich leeg en nadat mijn neukbeest zich had leeggespoten over me heen, volgde al snel een andere pik. Zo werd ik continu afgeneukt in bek en ass en kwam zelf ook hard klaar, zo geil was dit!
Zo snel als het was beginnen, zo snel stopte het ook weer. Ik werd losgemaakt, uit de sling geholpen, want een gangbang maakt je best wel gaar, en de blinddoek ging af. De Viking nam me mee naar een grasveldje, gaf me een glas champagne en wat hapjes waarop ik weer bijkwam. 
Vervolgens legde hij me op een kleed, trok zijn broekje uit en ik zag zijn heerlijke pik en die mooie eikel! Hij boog zich over me heen, legde mijn benen op zijn brede schouders en terwijl zijn eikel tegen mijn kutje tikte, gaf hij me een heerlijke lange tongzoen. Wat werd ik hier hoerig van! Veel sletteriger dan daarstraks en wat wilde ik hem graag. 

Hij pakte mijn hoofd in zijn grote handen, likte langzaam mijn lippen en schoof zijn neukstaaf in mijn nog heerlijke natte grotje. Ik voelde de druppels voorgeil uit mijn pik lopen en klemde me aan hem vast. Grommend in mijn oor schoof hij door tot aan zijn ballen, hij beet in mijn lelletje en in mijn kaak en begon te neuken. Grote slagen, het tempo opvoerend tot ik in een gestaag ritme werd genomen. Wat een beest was dit en wat was het geil! 
Hij zette mijn voeten tegen zijn mond en likte de binnenkant van mijn zolen. Daarop spoot ik hard over mezelf en merkte dat hij eveneens klaarkwam. Meteen hoorde ik iemand klappen, ik keek op en daar stond Loek, alleen leren boots en jack (!) aan en met een harde paal. Langzaam haalde de Viking zijn pik eruit, kwam naar mijn gezicht en liet me zijn pik schoonlikken. 
Vrijwel meteen schoof Loek zijn staaf in mijn afgeneukte gaatje en neukte zich in hoog tempo leeg, al die tijd grijnzend naar me kijkend. Ik dacht dat hij meteen door zou gaan voor zijn fameuze tweede spuitbeurt, maar hij haalde hem eruit en kwam aan de andere kant naast mijn gezicht zitten. Samen met de Viking rukten ze zich nog eens leeg in mijn mondje en terwijl de Viking wegliep, kreeg ik van Loek een lange tongzoen en een plug in mijn kontje. 
Terwijl we nagenoten met een glas champagne zag ik de zon al weer opkomen, waar we beide van genoten. Loek vroeg hoe ik zijn verjaardagskado voor mij vond. Ik pakte zijn pik vast en we tongden tot de zon helemaal op was ......=

1723 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.