Kevin

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Om na een lange drukke werkweek eens te kunnen uitslapen is altijd heerlijk. Helemaal als je wakker wordt en je ziet dat er iemand naast je bed staat. Het eerste dat ik zag toen ik mijn ogen opende waren een paar heerlijke lange gebruinde benen. Dit was niet Loek, want die heeft behaarde benen. Mijn blik ging omhoog en toen keek ik in het grijnzende gezicht van Kevin. Als vanzelf glimlachte ik ook en streelde zijn dijen. 
Ik kreeg het warm, helemaal toen ik de duidelijk groeiende bulge in zijn ultrakorte sportbroekje zag. Dit was overigens het enige kledingstuk dat Kevin droeg en is precies waar ik op geil. Ik wilde overeind komen, maar Kevin klom op bed en op mijn borst. Met zijn knieen hield hij mijn armen vast en onder een broekspijpje haalde hij zijn heerlijke paal tevoorschijn. De eikel was duidelijk nat en hij veegde het af op mijn gezicht. Daarop trok hij mijn hoofd aan mijn haar wat naar voren, duwde zijn staaf tegen mijn lippen en ik zoog hem gulzig naar binnen.
Met korte stootjes neukte hij mijn bekkie, terwijl ik hem aan bleef kijken. Hij had achter zich intussen mijn keiharde pik vast en rukte zachtjes. Toen trok hij mijn benen op, nog steeds bekneukend en vond mijn gaatje. Een vinger schoof naar binnen en begon me op te rekken.Wat was dit heerlijk! Ik sloot mijn ogen in genot, maar kreeg gelijk een tik op mijn wang, want ik moest Kevin blijven aankijken. Dit koste moeite, maar ik werd beloond met een fikse lading zaad die mijn keeltje in schoot. Dit was zo geil dat ik me ook leeg spoot, grotendeels over Kevins rug. Wat lekker wakker worden zo!

Na een korte snelle douche, met een spoelbeurt voor mij, verwachtte ik dat ik goed genomen ging worden. Mijn kontje was er klaar voor! Maar helaas... Kevin had een even zo kort broekje en een paar sneakers klaar gezet en die moest ik aan. Ik werd tegen de muur gezet voor een goeie spanking en  ik hoopte ... maar nee, nog steeds geen beurt. Kevin pakte een rugzakje en we liepen naar buiten waar twee racefietsen stonden, we stapten op en reden weg. Ik moest voor Kevin uit fietsen want hij wilde mijn ass zien. Af en toe haalde hij me in en gaf een lekkere pets op mijn kontje. Ik was knettergeil nu en had me gewillig ter plekke, daar in het openbaar laten afneuken door hem.
Na een poosje kwamen we aan bij een trimbaan, annex cruisingplek en stapten af. Ik kreeg een halsband om en handboeien en werd meegenomen naar een klimpaal, waaraan ik werd vastgemaakt. Kevin schuurde even tegen me aan met zijn paal en ik duwde mijn kontje al naar achteren. Hij lachte slechts en scheurde mijn broekje bij de naad kapot, zodat mijn gaatje bloot was. Toen voelde ik een warme straal op mijn gaatje; Kevin leegde zijn blaas onder het roepen van dingen als hoertje, sletje, teef etc.

Hij kwam naast me staan, beet in mijn oortje en mijn kaak. Ik trilde van geilheid, helemaal toen hij zachtjes de onderkant van mijn rug streelde. Dat plekje is zo gevoelig en ik genoot intens van zijn warme hand. Maar opeens was daar een duidelijke harde pik die tegen mijn gaatje duwde... en het was niet Kevin, want die stond naast me. Ik wilde achterom kijken, maar ik kreeg een tik op mijn achterhoofd van Kevin terwijl tegelijk die kerel zijn staaf mijn kontje in schoof. Twee handen pakten mijn middel en terwijl die kerel los ging, hoorde ik hem grommen terwijl hij mijn nek likte. Het was alsof een leeuw me neukte, want toen hij klaarkwam, beet hij in mijn nek. Hij trok zich terug en deed klaarblijkelijk zijn goed volgespoten condoom af, want Kevin hield die voor mijn neus. Met ducktape plakte hij die op mijn borst, als een soort score bleek later. 
De volgende stond al klaar, schoof mijn reetje in, deed zijn armen strak om me heen en neukte me als een konijntje zo snel. Even zo snel kwam hij ook klaar en condoom nr 2 werd opgeplakt. Kennelijk had Kevin een oproep gedaan online, want er kwamen zo nog 4 mannen 'langs'. Hoe geil het ook was, het was ook uitputtend. Maar na 6 anonieme piemels kreeg ik mijn beloning, namelijk een lekkere beurt van Kevin, deze keer bare. Langzaam neukte hij mijn gloeiende kontje, likte me, beet me.
Toen hij zijn gebruikelijke grote lading zaad mijn kontje in spoot, trok hij mijn hoofd naar achter en we tongden intens terwijl hij me rukte. Ik had niet veel nodig en spoot al gauw mijn lading in het zand. Kevin maakte me los, draaide me om en nam een foto van mijn borst vol zaadmedailles. Die stuurde hij, naar ik later begreep, naar Loek als een soort trofee denk ik. 

Opeens hoorden we iemand aan komen rennen, een laatkomer die nog van mijn kontje wilde genieten. Dat stond Kevin niet toe, maar ik mocht hem wel klaarpijpen. Terwijl het zaad van Kevin nog steeds langs mijn benen droop, boog ik voorover en zoog die dikke staaf naar binnen. Al snel begon de man te hijgen, waarop Kevin hem terugtrok en gebood op mijn borst te spuiten. Dat gebeurde al snel en dikke stralen kwamen op mijn borst terecht. De man deed snel zijn broek dicht en liep weg. Kevin en ik grinnikten en gingen ook op pad. 
De nacht was echter nog niet voorbij, maar daarover later meer!

1383 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.