Fetisj weekend

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Na een aantal voor ons beide drukke weken, brak dan eindelijk de vakantie aan. Loek had me gevraagd het eerste weekend niets te plannen, waarna ik wist dat er iets zou gaan gebeuren. Ik wachtte het rustig af....
Nadat we allebei de  vrijdagmiddag vrij hadden genomen, nipten we van onze champagne om de vakantie gepast in te luiden. We keuvelden, knuffelden en zoenden wat tot Loek mij vroeg me volledig te gaan douchen. Ik wist genoeg; dat betekende ook kontje schoon en zo.
Terwijl ik me afdroogde kwam Loek de douche in en vroeg me de door hem op bed klaargelegde kleding aan te trekken, terwijl hij ook een douche nam. Ik stapte uit de badkamer en daar lag op bed een tuigje, met een cockring en halsband eraan vast, een leren jockstrap, een ultrakort leren rokje en voor het bed leren boots. Over dat rokje moest ik even nadenken hoor, want hoewel ik graag dameslingerie draag, heb ik verder weinig met dameskleding. Maar enfin, ik trok alles aan en het zat heerlijk. Geil zelfs en mijn jock stont al snel behoorlijk strak.

Ik zag nog een kledinghoes hangen, maar kon niet zien wat er in zat. Loek stuurde me intussen de slaapkamer uit, onder t uitdelen van een ferme asstik en ik wachtte op de bank af wat er komen ging. Toen kwam de heerlijkheid binnen! Loek in een maatpak van volledig leer, dun en soepel, inclusief leren shirt, das en laarzen. Haartjes strak naar achteren en in de gel. Ik gleed bijna van de bank en wilde me daar ter plekke al laten nemen. Maar zo'n feest was het nog niet. In een hand hield hij een korte rijzweep vast, in de andere een riem.
Ik kreeg nog een leren croptop aan en werd toen aangelijnd. Loek had een koffer bij zich en zo gingen we op pad. Beneden stond een auto klaar, Loek reed zelf en zo togen we naar onze hoofdstad. We checkten in bij een mooi hotel, waar de receptionist niet verblikte of verbloosde bij het aanzicht van ons tweetjes. In de lift kwam Loek dicht achter me staan en ik voelde zijn harde tegen mijn kontje drukken. In de kamer aangekomen zette Loek me tegen de muur en deed mijn rokje omhoog voor een stevige quicky. 

Met een volgespoten kutje en een plug erin, liepen we naar een dichtbij gelegen club, waar een diner plaatsvond met gelijkgestemden, georganiseerd door een bekend fetisjmerk. Het eten was heerlijk, tussendoor waren diverse mode- en andere shows dus het werd een geweldige avond. Na het diner werd de ruimte snel omgetoverd tot een dancing, waar we tot diep in de nacht dansten en genoten van de muziek en al het lekkers dat daar rondliep.
De volgende dag zag ik wat er in Loeks koffer zat. Puppygear voor mij, namelijk: masker, tuig, staartplug en mittens. En chaps, boots en een leren jack voor Loek. Ik had hier wel eens over gefantaseerd, maar nog nooit gedaan. Daar kwam nu verandering in. Beneden in de lobby aangekomen stonden daar meerdere baasjes met hun pup. In dit stadium mochten we nog rechtop staan. Met een bus gingen we naar een bos, waarna we naar een open veld liepen, waar een meester in het leer klaarstond voor de puppytraining. 

We leerden van alles, opzitten, lopen (dat was nog verdraaid lastig met die mittens), mooi zitten, plassen, kwispelen en eten als een hond en alleen antwoorden met piepen of janken. Vreemd genoeg geen geblaf. Als het de meester niet snel genoeg goed ging, kregen we met een in het leer gestoken vlakke hand op onze ass. Toen hij tevreden was mochten de baasjes vrij rondlopen met ons pups en dat werd al snel hitsig. Ik voelde veel gesnuf aan mijn kontje en ik zocht al snel al die heerlijke blote piemels op, waarvan er al een aantal goed hard waren. Diverse pups werden al gedekt door andere pups, want uiteraard zijn niet alle pups ook bottoms. 
Loek zag hoe geil ik was en liet me dekken door een grote blonde vikingpup met een heerlijke paal, die nadat de plug eruit was, er vol in ging en me in doggy tempo af- en volneukte. Intussen had Loek zijn staaf in mijn masker gestoken en ik zoog hem heerlijk leeg. Terwijl het zaad aan beide kanten in me stroomde, liet ik me ook gaan en spoot over een klaarliggende pup heen, die daarop zelf ook klaarkwam. Nadat de vikingpup zich had leeggespoten in mijn reetje, bleef hij in mijn buurt, want kennelijk wilde hij nog wel een keer. 

Na deze onverwachte mini orgie volgde een lichte maaltijd en deden we in de middag enkele parcours en wedstrijden, zoals met echte honden ook gebeurd. Ik zag het baasje van de vikingpup praten met Loek en kennelijk werd er wat afgesproken. In de bus mocht ik naast deze blonde stud zitten en mochten de maskers af. En wat een mooierd was hij! Hij heette Lars, had halflang anime gekapt, quasi slordig haar, grote groene kijkers en een heerlijke geile grijns op zijn bekkie. Ook zag ik dat hij alweer hard was en al snel had ik mijn mondje er om heen. Net voor we bij het hotel terug kwamen spoot hij zich leeg in mijn keel en gulzig slikte ik alles door.
Zijn baasje, die er overigens ook heerlijk uitzag, en Loek namen ons aan de riem mee terug naar de hotelkamer, waar we ons moesten uitkleden en onder toezicht douchen. We werden gesommeerd dit snel te doen. De baasjes werden streng; met de armen over elkaar keken ze toe terwijl we ons zo snel mogelijk douchten. Het was duidelijk dat we dit beide geil vonden, want onze piemels stonden hard en we konden niet van elkaar afblijven.
Afgedroogd en terug in de kamer werden we tegenover elkaar op bed gezet, zodanig dat onze kontjes naar achter en de zijkant van het bed staken. Onze polsen werden vastgemaakt aan elkaar en aan onze halsbanden werd we bijna face-to-face vastgemaakt, maar we mochten niet zoenen. Een bijna onmogelijke opgave. Zijn prachtige kijkers boorden zich in de mijne en we wachtten af wat er zou gaan komen.
Daar kwamen we al snel achter.

Loek en Dennis, zoals het andere baasje heette, begonnen aan een spanking sessie, die een aanvang nam met de vlakke hand. Onze voorhoofden raakten elkaar en elkaar strak aankijkend ondergingen we deze afstraffing. De klappen werden afgewisseld met strelingen over onze gaatjes en af en toe zelfs een vingertje erin. Na de kale hand volgde een spanking met gehandschoende handen (leer). Het was al snel duidelijk voor de heren dat we eigenlijk beide genoten van deze sessie en we mochten zoenen. Meteen zogen onze lippen zich vast op elkaar en lieten niet los tot het einde van de spanking.  
Nog steeds tongend, zag ik Loek achter Lars gaan staan, die al snel naar adem hapte, want Loek had zijn apparaat vol in zijn kontje geknald. Meteen deed Dennis bij mij hetzelfde en mijn adem stokte even; wat een ding zeg! Beide heren gingen echt los op onze kontjes en ik zag Lars genieten. Al gauw hoorde ik dat Loek klaarkwam, maar wist ook dat hij gelijk door kon neuken. Het was nog niet voorbij voor Lars. En voor mij ook niet, want kennelijk bezat Dennis dezelfde eigenschap. Tot aan zijn ballen in me spoot hij zich leeg en ramde daarna gewoon door. Onze kontjes gloeiden nu van buiten en van binnen. 
Terwijl we er hevig op los tongden merkte ik aan Lars' ademhaling dat hij klaar ging komen en nu hield ik het ook niet meer. Onder goedkeurende opmerkingen van onze baasjes spoten we ons leeg, hijgend in elkaars mond. Nu was het kennelijk ook tijd voor de heren, want ze kwamen op bed zitten, waarbij eerst Dennis en daarna Loek zich leespoten over onze gezichten. Gulzig alles van elkaars face likkend werden we losgemaakt. 

De heren pakten beide een handdoek en wensten ons een goede nacht, waarna ze de kamer uitliepen en ons alleen lieten. Uitgeput liepen we naar de badkamer waar we ons tegoed deden aan champagne en elkaar, zowel in bad als later in bed. De nacht was nog lang niet voorbij. Uiteindelijk vielen we verstrengeld in slaap, waar onze baasjes ons de volgende dag aldus aantroffen. 
Wat een geile en zalige start van de vakantie! 

1682 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.