Het Kerstspel

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Het einde van het jaar naderde, het werd kouder en mensen waren dik ingepakt op weg. Helaas was t nu, vooral door het mondkapjesgebruik, dus veel moeilijker om leuke mannen te bekijken buiten. Iets wat ik in de trein van en naar werk altijd heerlijk ongegeneerd kon doen.  
Een paar dagen voor Kerst zag ik in de trein een leuke bink binnenkomen zwieren, verhit door het rennen denk ik en zijn mondkapje schoot los. Een leuk koppie met een licht baardje kwam tevoorschijn, al was t maar voor even. Brutale blauwe ogen keken me aan en hij kwam tegenover me zitten.  Nog uithijgend deed hij zijn das en jas uit, waaronder hij alleen een overhemd aan had. Boven de openstaande knoopjes van zijn kraag zag ik aardig wat borsthaar, op een mooi sportief figuur. Ik had te maken met een echte otter en wat een leukie was t!
We raakten aan de praat en mijn ogen gingen afwisselend naar zijn borsthaar en zijn mooie ogen. Er begon zich iets te roeren in mijn boxer. En klaarblijkelijk was ik niet de enige, want terwijl hij me brutaal aankeek, rekte hij zich even uit, waardoor zijn kruis goed te zien was en daarin tekende zich duidelijk een mooi apparaat af. Ik likte mijn lippen af en was nu echt geil.
Helaas was ik op mijn bestemming aangekomen en moest ik eruit. Terwijl ik mijn jas aandeed gaf hij me zijn nummer en kreeg ik ook zijn naam: Jasper. In een opwelling van  brutaliteit boog ik voorover en gaf hem een dikke pakkerd op zijn wang, waarna ik met een rooie kop naar de uitgang liep. Al lopend sloeg ik zijn nummer op en stuurde meteen een app. Meteen kreeg ik er een terug met kusjes en een paar aubergine emoji's en ik was nu bloedgeil. Het appcontact bleef en kennelijk niet alleen met mij....

Op kerstavond was ik op tijd thuis, waar ik werd verwelkomd door een schot met een deur in de hal. Ik had meteen al begrepen dat dit een soort spel ging worden, maar wat .... Een pijl stuurde me naar links de badkamer in, waar een kerstpakje klaarlag en het verzoek dit aan te trekken. Met een geil gevoel kleedde ik me uit, om vervolgens eerst een kort, rood satijnen broekje, afgezet met bont aan te doen, alsook een zwart leren tuigje en pols- en enkelbandjes van bont. Als laatste een halsband, ook van bont en de outfit was compleet. Uiteraard was t allemaal nepbont, maar t voelde heerlijk. 
Onder de kleding lag een sleutel met een briefje, waarin stond dat ik door de deur linksaf moest, dus naar de woonkamer. Snel deed ik de deur open en liep naar de halfdonkere woonkamer, waar weer een schot stond in de doorgang naar de eetkamer. Ook daar een pijl, omlaag nu, naar een gloryhole, en het bevel om op mijn knietjes te gaan en mondje open. Gehoorzaam deed ik dit en verwachtte eigenlijk de pik van Loek te krijgen nu, maar meteen schoof er een andere pik door het gat. Deze was duidelijk niet van Loek, maar wat een mooie! Redelijk lang, niet te dik en een lichte kromming naar boven. En besneden.
Inmiddels bloedgeil zoog ik die pik gulzig naar binnen. Ik proefde al snel wat voorgeil en likte dat gulzig op. Ik hoorde ook wat geluid achter me, maar voordat ik om kon kijken, voelde ik een stalen greep in mijn nek en werd mijn koppie dichter naar het schot, dus ook dichter op die pik geduwd. Ook voelde ik een hand die in mijn broekje schoof en een plug in mijn kutje liet glijden. Omdat ik knettergeil was, kostte dit weinig moeite. Die lekkere pik was intussen mijn bekkie aan het neuken en ik hoorde een zacht grommend geluid achter het schot. Voor ik t wist werd mijn bekkie gevuld met een lekkere lading zaad, die ik wel moest wegslikken, want mijn nek zat nog steeds vast in die greep. 

Terwijl mijn bekkie werd afgevuld, kreeg ik een briefje in mijn hand en een tik op mijn achterhoofd. De greep verdween en ik keek op, maar zag niemand. Vreemd..... maar wel spannend. Zo goed en zo kwaad als t ging las ik in het halfduister het briefje. Ik moest terug naar de hal, alwaar het schot was weggehaald en een pijl me naar de logeerkamer stuurde. Nog nasmakkend liep ik ook daar de donkerte in en direkt werd ik in een soort schandpaal vastgezet, hoofd en armen lagen vast. 
Mijn broekje ging omlaag, mijn kontje naar achter en vrijwel meteen voelde ik een pets op mijn billen. Snel volgde een flinke spanking, met iemand die een leren handschoen aan had en wat was dit geil. Nog geiler werd het toen dit werd afgewisseld met een rimbeurt door een kerel met een baardje. En die tong wist duidelijk wat hij aan het doen was; ik voelde mijn zaad al borrelen. Na een zoveelste spanking en die geile tong in mijn kutje, hield ik het niet meer en spoot dikke stralen de kamer in. Met een iets grotere plug nu in mijn drijfnatte kutje werd ik achtergelaten. Nahijgend vroeg ik mezelf af of dit het dan was. Maar ik hoefde niet lang te wachten. 
Ik werd losgemaakt en meteen greep die leren hand me weer in mijn nek. Ik werd omgedraaid en zag dat nu het hele huis donker was. Ik werd voortgeduwd, nu richting slaapkamer. Ik voelde het bed, klom er op en werd zo neergezet dat ik met mijn kontje naar achter, doggy op het bed zat. Mijn broekje werd nu uitgetrokken en de leren hand begon me te vingeren. Eerst een vinger, maar al gauw twee en wow, wat was leer toch een geil materiaal! Al gauw stond mijn pik weer keihard!
Nu merkte ik dat er voor me iemand op bed klom en ik wilde hem aanraken, maar kreeg een tik op mijn hand. De boodschap was duidelijk en ik moest maar afwachten. Toen begonnen 2 ook in het leer gestoken handen mijn haar te strelen en achter mijn oortjes. Behalve wat oude minnaars uit t verleden wist alleen Loek dat hij me zo knettergeil en gewillig kon krijgen.  Die leren vingers in mijn kut en die strelingen op mijn koppie.... ik raakte in vervoering. Dus een was kennelijk Loek maar wie was die andere dan? Vooropgesteld dat het er 2 waren....

Kennelijk hadden de heren iets afgesproken, want de vingers en handen trokken zich terug. Meteen voelde ik echter een hete eikel tegen mijn gaatje drukken, als ook een tegen mijn lippen. Ik duwde me naar die paal toe en ook ging meteen mijn mondje open. Tegelijk schoven de heren hun pikken naar binnen en werd ik in kalm tempo aan twee kanten geneukt. Die pik in mijn bekkie was echter niet Loek, maar Kevin volgens mij. Enfin, ik genoot. Al snel voelde ik meer beweging op bed en een andere pik werd tegen mijn mondje geduwd. De ene trok zich terug en de andere erin.  Dit was duidelijk Loek en het werd bekneuken.

Terwijl er nu drie paar leren handschoenen over mijn lijf gleden, voerde de man achter me het tempo snel op en als snel werd ik kreunend afgevuld met zaad. Meteen volgde een wisseling van de wacht en nu schoof Kevin zijn lekkere paal mijn kontje in. De eerste neuker liet me zijn geile pik schoonlikken en ik herkende de besneden paal van de gloryhole. Hierna kreeg ik Loek zijn paal weer in mijn bekkie. Omdat Kevin een echte tempobaas is, werd mijn gaatje flink aangepakt. Toen hij zich voorover boog en in mijn nek beet wist ik dat hij ging spuiten. Ik voelde zijn zak samentrekken tegen de mijne en andermaal werd ik afgevuld met zaad.
Snel volgde weer een wisseling en Loek knalde zijn pik in mijn soppende kutje. Ik werd gek van geilheid. Ik voelde iemand onder me schuiven en een bebaard mondje nam mijn pik in zijn bekkie. Ik kreunde zo hard nu, maar al snel moest ik de pik van Kevin schoonlikken en werd ik aan drie kanten bediend en gebruikt. Ik kwam zo hard klaar in dat mondje en het was zo euforisch, dat ik bijna uit mezelf trad. Wat een orgasme! Ik merkte ergens dat Loek zich ook had leeggespoten want hij trok me tegen zich aan en zoog op mijn oorlelletje. Met zijn pik nog in me en de andere twee voor me, werd ik getongd en gelikt tot ik weer terug op aarde was. Loek trok zich terug en ik kreeg weer een plug in. Mijn Santabroekje ging weer aan en ik werd voorover op bed gelegd.
Opeens waren ze allemaal weg, bijna geluidloos leek het wel. Na een klein moment ging de lamp aan en daar stonden ze alle drie: Loek, Kevin en Jasper uit de trein!. Alle drie in een zelfde broekje als ik en rode leren handschoenen aan, als ook een brede grijns op hun bekkies. En de mijne zal zeker zo breed geweest zijn. Jasper bracht me een glas champagne en gevieren toosten we op een heerlijk avondje. Deze was echter nog niet voorbij.... Loek en Kevin stonden bij de deur tegen elkaar aan te geilen en Jasper kwam naast me op bed zitten. Kleine kusjes werden afgewisseld met slokjes champie. Heerlijk!.

Toen de glazen leeg waren, bracht Loek ons een koeler met een nieuwe fles. Samen met Kevin gaf hij ons een dikke zoen, waarop ze verdwenen. Ik begreep dat ik nu heerlijk samen was met Jasper. Onder zijn korte broekspijpje kwam die besneden eikel tevoorschijn en ook ik was alweer geil aan t worden. Al zoenend en drinkend gingen we de nacht in, die nog lang zou duren!
Maar daarover mss later meer. Fijne Kerst geilerds! XXX

1981 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.