De eerste keer

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Gezien de vele interessante verhalen over de eerste keer met een man, besloot ik om ook mijn verhaal te vertellen. Hoewel het een beetje lijkt op 'Call me by your name', nu ik er op terugkijk, is dit echt zo gebeurd.
Ik wist altijd al wel dat ik op jongens viel  en hoewel ik veel heb gezoend met meiden, gaf alleen de aanblik van een mooie jongen me een speciaal gevoel. Het was thuis ook geen verrassing, we waren nogal vrij en als ik naar oude foto's kijk van toen ik een jaar of 14 was, zie ik een jongen met halflang haar, die evengoed een meisje had kunnen zijn. 
Het zal rond die leeftijd zijn geweest toen mijn 4 jaar oudere neef Rudy bij ons kwam logeren. Hij studeerde hier en door de weeks had hij een kamer bij ons, op zolder, direkt naast de mijne. Het enige dat er tussen zat, was een badkamer, die we deelden. Mijn neef was een lange, kwart-indische knul, fervente sporter en dus een heerlijk, maar ook  lichtbehaard lijf, zwart haar en staalblauwe ogen, wat een combi!
Ik vond hem superinteressant en als ik 's avonds met mezelf speelde, dacht ik vrijwel altijd aan hem. Hij had het echter alleen over meiden, dus ik ging er van uit dat er niks van ging komen. Wel was hij lekker aanhalig. Hij studeerde biologie en had veel interessante boeken en zo, die hij me graag liet zien. Dan had hij zijn arm om me heen, of streelde zachtjes onder mijn lange haar in mijn nek en alleen dat al was gekmakend lekker. Ik vleide me graag tegen hem aan.

Zo kwamen we een keer op de voortplanting en mijn neef bracht me uitgebreid op de hoogte. Daarbij trok hij me tegen zich aan en gaf me een kusje op mijn wang. Ik giechelde, maar vond t ook lekker en spannend. Het was warm, dus ik had alleen een kort broekje aan en hij streelde mijn binnen dijbeen terwijl hij doorging met kusjes geven. Ik werd knettergeil. Zijn hand verdween in mijn broekje, maar zodra zijn hand mijn piemel bereikte kwam ik klaar. Ik schrok ervan, maar hij grinnikte alleen maar en bleef strelen.
Opeens zei hij: "Kom, we gaan even douchen en je schoonmaken." 
We stonden op en terwijl hij ongeneerd zijn kleren uittrok, deed ik mijn broekje ook maar uit. Ik zag nu voor het eerst zijn pik! En wat was hij mooi, halfstijf, redelijk lang maar niet te dik en lieve schaamhaartjes erop. Rudy lachte, gaf me een tik op mijn kontje en we liepen naar de douche. Onder het stromende water zeepte hij me lekker in en had  speciale aandacht voor mijn kontje. Ik kreunde en duwde me tegen hem aan. Toen draaide hij me om en ik zag dat zijn paal nu keihard was en een mooie glimmende eikel had en dat was niet alleen van het water.
Hij pakte mijn hand en sloot hem om zijn pik. Mijn hart sloeg over, wat spannend! Zachtjes begon ik te trekken en ontlokte kleine kreetjes aan hem. Toen vroeg hij me of ik zijn eikel wilde kussen. Ik gaf een kusje, proefde zijn voorgeil, mmm best lekker. Ik gaf meer kusjes en zijn eikel drukte tegen mijn lippen en glipte al snel naar binnen. Zachtjes maakte hij neukbewegingen met alleen zijn eikel erin, maar opeens stootte hij diep en mijn keel in. Ik schrok, kokhalsde meteen en trok me terug. Wat was dit nou! Het ging net zo lekker. Boos keek ik naar hem op, maar ik zag alleen maar zijn grijns en ik smolt weer. Al snel zou ik leren om diep te pijpen.
We droogden ons af en gingen naakt op bed liggen. Rudy trok me tegen zich aan en vroeg me aan zijn pik te trekken. Ik rukte hard, maar hij gebaarde me om rustig aan te doen. Terwijl ik hem rukte, leerde ik tongzoenen en wist dat ik verliefd was. Kalverliefde of niet, voor mij was het meer dan echt! Opeens trok hij mijn hand weg, duwde me op mijn rug en voelde aan mijn inmiddels weer hard geworden pik. Hij likte aan mijn eikel, mijn balletjes en verder omlaag. Wat was dit nu! vroeg ik me af, maar Rudy duwde me omlaag en gebood me te genieten, met mijn handen achter mijn hoofd.

Hij duwde mijn benen omhoog, zodat hij goed bij mijn kontje kon en toen voelde ik zijn tong: langs, rond en in mijn gaatje en wow wat was dit heerlijk! Ik zweefde weg terwijl rudy me verwende. Al snel kwam ik weer klaar en spoot mezelf onder. Terwijl ik weer terug keerde op aarde, boog Rudy over me heen, mijn benen nu op zijn schouders en met zijn harde natte pik ging hij langs mijn bilspleet, maar nog niet erin. Toen merkte ik dat zijn adem versnelde en zacht grommend kwam hij klaar. Over mijn kontje, mijn lijf en een aantal klodders op mijn gezicht. Wat was dit hemels! Rudy smeerde zijn zaad, vermengd met het mijne over mijn lijf. De klodders op mijn gezicht smeerde hij uit en zei:
"Nu ruik je naar mij, dus hoor je bij mij he", wat ik graag beaamde, sloeg mijn armen om hem heen en we tongden heftig. 
Zo ging dat een aantal weken door en meestal sliep ik in zijn bed. Hij studeerde als ik naar school was en hielp me met mijn huiswerk. Hoewel ik het vermoeden heb dat mijn ouders het wisten, hebben ze er tot het einde nooit iets van gezegd. Bovendien schoten door zijn hulp mijn cijfers omhoog, dus het was allemaal prima.
Op zeker moment, na een paar maanden, lag ik weer eens op mijn eigen bed, was uiteraard geil en naakt en speelde met een dunne pennenkoker in mijn kontje, fantaserend dat het de pik van Rudy was. Ik had alleen vergeten de badkamerdeur dicht te doen en Rudy kon alles zien. Opeens hoorde ik hem bewegen en ik schrok op. Met een brede geile grijns en een duidelijke harde pik kwam hij naar me toe lopen en zei:

"Zo zo, het sletje wil wat meer dus. Dat kan beter dan met dit ding", waarop hij de koker uit mijn kontje trok. Hij gebood me op mijn knietjes te gaan zitten, kontje naar achter en terwijl hij me rimde, trok hij zijn boxer uit. Toen trok hij me mee naar de badkamer en zei dat we mijn kontje gingen spoelen. Met de doucheslang en zijn aanwijzingen lukte dit aardig. Al vond ik het wel een gedoe. Toen hij tevreden was trok hij me mee naar zijn kamer en ging op bed liggen. Ik moest er andersom bovenop en terwijl hij me zeiknat likte, pijpte ik zijn zalige lul. 
Toen duwde hij me van hem af, pakte uit zijn la een tube met wat naar later bleek glijmiddel was, smeerde zijn pik in en ook mijn kontje. Een vinger gleed zonder problemen naar binnen, want de pennenkoker had me al lekker opgerekt. Een tweede vinger werd wat spannender, maar op zijn aanwijzingen me te ontspannen gin het wel. Vervolgens moest ik boven zijn pik gaan zitten, hij zette de eikel tegen mijn kontje en zei me in mijn eigen tempo er overheen te zakken. Ik was zo geil en trilde van opwinding en liet me iets zakken, zodat zijn eikel in mijn gaatje gleed. Ik hapte naar adem en vertrok mijn gezicht van de pijnscheut. Maar hij hield mijn heupen vast en liet me wennen. Een tintelend en warm gevoel kwam over me en terwijl ik genoot van deze nieuwe sensatie liet ik me verder zakken. 
Hij zei me zo te blijven zitten en verder te wennen, trok me naar zich toe, likte mijn tepels, hals en terwijl we tongden begonnen we met zijn aanwijzingen zachtjes te neuken. Als ik dacht dat ik in de voorgaande maanden al gelukzalig verwend was, belandde ik nu in de zevende hemel. Was nu zeker van het feit dat ik een bottom was, zoals ik leerde en gaf me totaal over. De sexmomenten intensiveerden en waar t kon hadden we sex, in elk denkbaar standje. Gelukkiger kon ik niet zijn.
Helaas komt aan alles een eind, zo ook aan dit. Na 2 jaar vertrok hij naar Oxford om daar verder te studeren en buiten een weekje dat hij terug was, wisten we beide dat het voor bij was. Wekenlang was ik ontroostbaar, maar je bent jong en een nieuw vriendje kwam op mijn pad. Nog altijd heb ik contact, zij het niet meer seksueel en ik ben Rudy eeuwig dankbaar voor de mooie, liefdevolle manier waarop hij me heeft ingewijd in de gay sexwereld. 

3218 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.