Corfu

Geplaatst door: gastrdambttm op 25-09-22

Dit verhaal is van een aantal jaren geleden. Nadat een lange relatie ten einde was gekomen, besloot ik mezelf te verwennen en boekte een luxe hotel op Corfu. Het werd tijd om eens aan mezelf te denken. Zo gezegd, zo gedaan en terwijl ik in de taxi naar het hotel zat, kwam er een ultiem ontspannen gevoel over me. Ik genoot van de avondzon die schuin door de autoruit scheen en bewonderde het landschap. 
Bij het hotel aangekomen werd ik verwelkomd door een lange sportieve bink, ik denk midden 30, met leuk springerig haar, grote gouden kijkers, licht baardje en een brede killersmile. Leuke bink, dacht ik, maar ik had wel meteen het idee dat hij hetero was, gezien zijn blikken naar voorbijlopende dames. Terwijl we de boeking afhandelden en ik mijn sleutelkaart kreeg, keek ik een paar keer naar zijn kruis en dat zag er goed uit. Ondanks zijn houding kreeg ik het toch warm van hem, maar ik schakelde dat uit want daar zou toch niks van komen. Of ....

Ik liep met mijn koffer naar mijn kamer, die allemaal op de  begane grond lagen en uitzicht op zee hadden. Ik zeg kamer, maar het was meer een suite, met een eet- en zithoek, enorme slaapkamer en een heerlijke verwenbadkamer. Hier zou ik mezelf wel een paar weekjes kunnen vermaken dacht ik zo. Onwillekeurig gingen mijn gedachten terug naar de receptionist (die later de eigenaar bleek te zijn) en weer kreeg ik het warm. Maar ik nam een douche en besloot vroeg te gaan slapen. 
De volgende dag bestond uit een beetje luieren bij het zwembad, een wandeling langs het strand, een hapje en een drankje en al die tijd was Ioannis in de buurt, in zijn witte shirt en blauwe korte broekje. Ik merkte dat ik geil werd en besloot naar mijn kamer te gaan om een beetje te spelen. Ik wilde net mijn zwembroek uit doen, toen er op de deur werd geklopt en toen ik open deed stond hij daar, brede glimlach en een fles prosecco in zijn hand. Ik smolt en liet hem binnen.

Ioannis opende de fles en pakte ergens 2 glazen vandaan. We proostten op mijn vakantie terwijl hij lekker babbelde en me een beetje uithoorde over mijn doel hier en van alles en nog wat. Intussen kwam hij steeds dichter bij me staan en ik verdronk in die ogen; wat waren die groot en mooi. Op dat moment pakte hij mijjn glas en zette deze met zijn glas op tafel. Hij kwam terug, stond dicht tegen me aan en voor ik het wist beroerden zijn lippen de mijne en voelde ik zijn handen om mijn middel. 
Na wat een eeuwigheid leek, liepen we naar de badkamer en vonden elkaar naakt onder de regendouche. En wat een zalig lijf had hij! Sportief, maar niet te gespierd, lekker behaard en een zalige piemel, die nu goed overeind stond. Ioannis, of Io zoals hij werd genoemd, zeepte me lekker langzaam in en ik hem met tussendoor veel tongzoenen en vrijen en het was heerlijk. Nog een beetje overweldigd droogden we elkaar af en we liepen naar het bed. Nadampend legde hij me neer en zijn mond verkende vervolgens mijn lijf, zachtjes en teder strelend en ik dreef weg op golven van geilheid en gelukzaligheid. 

Io kwam naast me staan, pakte mijn hoofd en stuurde mijn mond richting zijn pik, waarvan de eikel inmiddels goed nat was. Plagend gaf ik kleine likjes op zijn eikel, zijn pik en ballen, maar Io had een ander idee. Hij ging liggen en ik moest andersom erop, zodat hij mijn gaatje kon likken en ik eindelijk die lekkere paal in mijn mondje kon nemen. Gulzig zuigend verwende ik zijn pik en genoot van al dat lekkere voorgeil. Zijn snelle tong gleed in en langs mijn kutje en ik rilde van geilheid. 
Opeens duwde hij me weg, pakte uit zijn broekzakje een condoom, deed deze behendig om en toen hij terugliep zat ik al op mijn knietjes en bood hoerig mijn kontje aan. Io legde zijn eikel tegen mijn kutje aan en duwde zachtjes. Door mijn enorme geilheid en zijn vakkundige rimwerk gleed hij er makkelijk in en langzaam duwde hij verder. Ik kreunde zachtjes en genoot. Het leek of zijn paal precies de maat van mijn kontje had, zo lekker voelde het. Toen hij tot aan zijn ballen in me zat, voelde ik het voorgeil uit mijn lul druppelen. Wat was dit geil!
Het neuken begon, eerst langzaam en lange halen, maar steeds korter en sneller en in een hoog tempo ging hij los op mijn kontje. Hij knalde er lekker op los en het voelde heerlijk, maar ik wilde ook weer niet dat hij zich snel zou leegstorten. Alsof hij mijn gedachten had geraden bracht hij het tempo omlaag en neukte nu langzaam, waarbij hij me streelde en in mijn nek zoende. Zalig! Zo ging dat een tijdje in wisselend tempo en in diverse standjes door totdat hij zei dat hiij het niet langer kon uitstellen.

Omdat ik Io wilde zien als hij klaarkwam draaide ik me op mijn rug en terwijl hij zijn heerlijke staaf weer naar binnen schoof, neukte hij zich heerlijk klaar. Ik keek naar zijn mooie koppie terwijl hij spoot, waarop ik zelf ook klaarkwam. We tongden tot we beide weer tot rust kwamen en uiteindelijk in slaap vielen.
De weken erna herhaalde zich dit en ik voelde me een beetje 16 jaar en verwikkeld in een vakantieliefde. Het was op en top romantisch en hoewel ik redelijk nuchter ben, besloot ik er volop van te genieten. Io liet me heel het eiland zien, kende alle legendes en verhalen, alle mooie plekjes en waar we konden verwenden we elkaar, zelfs in de tuinen van het Achilleion (Sissi's villa) waar dichtbij mensen voorbij liepen. Kortom, het was een zeer aangename sexvakantie, maar dan met 1 persoon. En wat voor een!
Een paar jaar kwam ik elke zomer naar Corfu, soms zelfs twee keer per jaar, maar uiteindelijk diende zich voor beide een nieuwe liefde aan en stopten de vakanties. We hebben nog wel contact en wie weet ooit..... misschien....

2961 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.