Model

Geplaatst door: johnutr op 26-09-22

Ik ben Dennis 20 jaar ben model.

Ik heb een strak lijf door regelmatig sportschool bezoek 189 slank en gespierd.

Vandaag mag ik komen voor een badkleding fotoshoot voor een groot postorderbedrijf.

Ik heb instructie gekregen wat ik moet doen om tot een succes te komen geen knellende kleding dragen ivm striemen op mijn lijf. Ik heb een wijde trainingsbroek aan en wijd t shirt. Ik ga met de bus naar de locatie en ik zie een man naar mij gluren want mijn pik bungelt natuurlijk lekker vrij in mijn broek. Hij kijkt maar, ik ben gewend dat er naar mij gekeken wordt.

Op de locatie wordt ik vriendelijk begroet we zijn met twee modellen en 1 fotograaf verder een man van de belichting. Er is maar 1 kleedkamer: is dat een bezwaar vraagt de fotograaf wij hebben allebei geen bezwaar.

Dan gaan we de zwembroeken verdelen die we zullen dragen er is ook een heren badpak bij mijn collega vind dit minder dus ik zeg ik doe het wel.

Mijn collega heet Appie is 21 jaar en heeft ook een mooi figuur.

We kleden ons uit we moeten onze pik met plakband tussen de benen naar achteren trekken want er mag geen vorm van de pik zichtbaar zijn op de foto’s.


Ik trek als eerste het badpak aan en Appie een slip we controleren elkaar of alles goed zit en helpen elkaar om te corrigeren.

Ik ga voor de lens wordt van verschillende kanten gefotografeerd mag dan een slip gaan aantrekken en Appie gaat voor de cam.

Zo werken we hard door, na de slips komen de zwemboxers en tot slot de wedstrijd zwembroeken. Af en toe zien Appie en ik elkaar naakt met omkleden. een stijve wordt voorkomen door het strakke plakband. als de pik hard wil worden doet dat best pijn dus dan zakt het vanzelf weer af.

De fotograaf is zeer tevreden hoe een en ander gegaan is. De man van de belichting is al zijn spullen aan het opruimen.

Kleden jullie je maar aan dan kunnen we daarna nog even wat foto’s kijken zegt hij.

Appie en ik gaan naar de kleedkamer we helpen elkaar het plakband te verwijderen, dat is even geen fijn gevoel in een ruk er af is het beste.

Dus ik ruk in een keer bij hem het plakband eraf hij brult even van schrik.

Dan doet hij precies hetzelfde bij mij ik geef ook even een kreun.

We kleden ons aan en lopen naar de fotograaf die laat ons wat foto’s zien.ik zie bij Appie een flinke bult in zijn trainingsbroek groeien, je bent echt lekker in die slips man zegt hij.

Dan komen zijn foto’s ik zeg nou jou staat het ook goed man.de fotograaf kijkt naar de bulten in onze broeken en zegt daar zou ik ook graag foto’s van maken jongens.

We kijken elkaar aan, wat betaald het zegt Appie.

Ieder 100 euro zegt hij we kijken elkaar aan, ok doen we besluiten we.

Hij maakt wat foto’s met palen in de broeken nu de broek uit zegt hij, wij doen wat hij zegt.

Hij maakt nog verschillende foto’s we pijpen elkaar en ook daar worden foto’s van gemaakt in alle geilheid vergeten we er extra geld voor te vragen.

Dan legt de fotograaf zijn toestel weg en pakt hij onze pikken. Wij kleedden hem uit we pijpen elkaar alle twee spuiten ze hun zaad over mijn lijf, tot slot kom ik ook klaar. Mijn lijf zit onder het zaad, ook daar worden weer foto’s van gemaakt. 

Einde van een leuke dag, goed verdient en heerlijke seks.

Appie en ik wonen inmiddels samen, hebben elke dag seks ook soms trio’s.

2810 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.