Ontdeugend.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 27-09-22

Het regent nu veel dus een verhaal. Het is een simpel verhaal hoef niet na te denken. Hallo ik ben Arie een viriele zestiger bril, weinig haar op hoofd rest van lichaam wel. In gevoelens las over mijn avontuurtje met de teken leraar Albert. We hebben van elkaar genoten een tijdje. Maar hij ging terug naar haar en trouwde later met een jongere kerel. Maar ben terug vertel over ideeën weekend met de leraren. Is er iets gebeurd natuurlijk anders was ik niet hier.


Albert was er ook wel maar we hadden niks meer met elkaar. Niet getreurd er liep nog genoeg snoepgoed rond voor mij. De nieuwe gym leraar werd het zag goed uit hoor. Nee de adjunct directeur nee hoefde ik niet. Daar waren teveel op gekropen eerste klas slet. De man wist raad met zijn mond en kont zeg maar. Ik wilde die bewuste dag gaan slapen deelde kamer met ja de gymleraar. Axel wilde het ook was moe ook maar plan veranderde. Hij had gedoucht kwam spier naakt de kamer in. Het plan veranderde hij liep met zijn slappe uit dagend langs mij heen. Ik greep hem bij zijn heupen trok hem naar mij toe. Zijn snikkel verdween in mijn mond tot hard genoeg was.

Ja  hij was geschoren maar was paar haartjes vergeten ze kriebelde in mijn mond. Was ik ondeugend bekijk zelf wat van denkt. We waren beiden geil wel moe maar wilde het. Hij deed alles wat moest gebeuren stootte toen in mij. Ik voelde zijn ballen vol zaad genoeg tegen mijn kont. Hij kwam en kwam voelde het zaad zijn weg vinden.  Man wat was het lekker na dat ik ook gekomen was toch samen in het tweepersoons bed gekropen. We waren moe en na dit vluggertje zeker. De volgende ochtend even nog wat getongd voor het ontbijt. Mensen hoop verwarmt jullie beetje op deze dag vol regen doeii.

2127 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.